3 kluci??

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4341
9.8.22 11:44

@andelka83 Mě lidi nazývají chuděrou, že mám tři holky a tři vnučky a za dva měsíce se narodí čtvrtá. Nebo, že jsme břídilky, když neumíme kluka a takové podobné hloupé řeči. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
9.8.22 12:33
@andelka83 píše:
Asi by to chtělo psychologa? :nevim: proč chudera? Osobně nevidím žádný důvod a mně by takové myšlenky jiných teda docela mrzely, překvapily, naštvaly..Navíc v kontrastu s tím, ze tří holky jsou super. Proč? Vždyť je to jedno. Super je, když jsou děti zdravé, šikovné, daří se jim a vyrostou z nich rozumní a milí dospělí.

Ale dyť jó, říkám, že bych to nahlas neřekla třeba chuděra, nebo ty jo, to bych nechtěla.. proste já mám radši jako děti holčičky no, jako myslim male deti, od puberty uz je to fuk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
9.8.22 12:45
@babanci píše:
@andelka83 Mě lidi nazývají chuděrou, že mám tři holky a tři vnučky a za dva měsíce se narodí čtvrtá. Nebo, že jsme břídilky, když neumíme kluka a takové podobné hloupé řeči. :mrgreen:

No vidíš, to já bych řekla, že to máš super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
9.8.22 12:58

@Alberta Taky jo, jsem šťastná jako blecha. Když nejmladší dcera s mužem sezvala příbuzenstvo, že odhalí pohlaví, říkala jsem si, jestli to bude kluk, tak ani nebudu vědět, jak na něj. No, ale budu se muset zvyknout. Když pak vypustili balon a vysypaly se růžové konfety, mě se tak ulevilo! :mrgreen: :mrgreen: Dcera se smála, mami, tos měla zatnuto, viď? Zato moje mamka se zoufalstvím rozplakala. Že toho kluka nemáme. Už, když jsem porodila třetí dceru, ptala se mi, jestli nejsem zklamaná. Já přitom už měla naložené náušničky v lihu a s ničím jiným jsem ani nepočítala, :mrgreen: Já věřím, že i s klukem to může být moc fajn, ale neznám to, mám dospělé dcery a vždy říkám, když se to povede, máš dceru, máš nejlepší kamarádku. Neznám nikoho, s kým bych byla radši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32867
9.8.22 13:46
@babanci píše:
@andelka83 Mě lidi nazývají chuděrou, že mám tři holky a tři vnučky a za dva měsíce se narodí čtvrtá. Nebo, že jsme břídilky, když neumíme kluka a takové podobné hloupé řeči. :mrgreen:

Mně by to přišlo poněkud monotematické :mrgreen: ale co.. někde zas mají samé kluky. Globálně se to srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16927
9.8.22 14:02
@Silver_Lining píše: Čekám třetího chlapečka a prvně nám říkali že je to holka :) Já jsem ani úplně smutná nebyla, vím že ho budu milovat nejvíc jak umím. Ale někdy mě fakt umí rozesmutnit komentáře okolí. Teď mi zase náhodná paní na hřišti začala vykládat (prvně zeptala co čekám), jak jsou holky lepší, protože ty zůstávají u maminky, zatímco kluci si najdou ženu a na maminku se vykašlou. A já jako nevím co ode mě chce na to slyšet? Je mi z toho tak nějak smutno prostě… Takže něco tam asi taky ke zpracování ještě mám…

Vždyt to není pravda! Tolik chlapů jsou mamánci, co se drží máminy sukně! To holky utečou za chlapem a pak mají na starosti svoji rodinu. ;) Ne, tohle je blbost. :-) Řešit kdo je lepší? Nikdo! Zdravé dítě je nejlepší :hug: :kytka:

Příspěvek upraven 09.08.22 v 16:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
9.8.22 14:32
@Alberta píše:
O mámě dvou nebo tří kluků si pomyslím chuděra..ale nahlas neřeknu nic, je mi jasné, že se to nehodí. zato samé holky mi připadají upřímě super no..

Mám to stejně. Minulý týden jsem v obchodě viděla mámu s cca 4letym klukem a tak 2letyma dvojcatama klukama. Úplně se mi udělalo úzko při představě, že by toto potkalo mě :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32867
9.8.22 15:04

Vy jste fakt padlé na hlavu. Na třech klucích není nic hrozného. Sama je mám a pár kamarádek taky, jiné zas dva kluky nebo dvě holky, někdo i tři holky. Sestřenice má kluka, holku a dvojčata holky. Občas někdo politoval nejstaršího kluka za ten babinec, ale do dalšího dítěte už fakt nešli a prostě pracuji s tím co mají. Obojí má něco do sebe a víc dětí stejného pohlaví není nic z čeho by se průměrně příčetný člověk měl hroutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15114
9.8.22 15:06
@Gorlami píše:
Mám to stejně. Minulý týden jsem v obchodě viděla mámu s cca 4letym klukem a tak 2letyma dvojcatama klukama. Úplně se mi udělalo úzko při představě, že by toto potkalo mě :D.
Ženské s takovým uvažováním by ani neměly mít děti :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5707
9.8.22 15:08
@Gorlami píše:
Mám to stejně. Minulý týden jsem v obchodě viděla mámu s cca 4letym klukem a tak 2letyma dvojcatama klukama. Úplně se mi udělalo úzko při představě, že by toto potkalo mě :D.

Z čeho všeho se nedělá lidem uzko, to teda koukám. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.22 15:15

Mám tři princezny a když nám ve 12tt řekly, že čekáme další holčičku…lidi měli řeči že chlap neumí udělat kluka :roll:..ha ve 22tt se nám ukázal, krásný chlapeček…nikdo to nečekal, všichni u utz v šoku, ale štastní :lol: potom se nám narodil další chlapeček, uvidíme co se skrývá ted v bříšku :) ale upřímně…je nám to jedno, hlavně at je miminko zdravé.

• Citovat
  • Upravit
56505
9.8.22 15:17
@babanci píše:

8o Chuděra? Co je to hloupé lidi, kteří toto vypustí z úst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.22 15:18

@andelka83 bohužel mám ségru, která má 3kluky a od začátku chce holčičku :roll: takové závisti, hrozných řečí…to by člověk opravdu nečekal…druhá ségra má zase tři holky a má to uplě stejně..chtěla by kluka..ale do dalšího už nemuže kvuli zdraví(je ji 26 a měla rakovinu na čípku)..ted už je štastná, že má apson ty holky, ale ze ségrou se často hádají skrz to pohlaví..nechápu…a moje matka? ta chtěla kluka cleý život a má 7holek..a sr…na všechny

• Citovat
  • Upravit
56505
9.8.22 15:19
@Gorlami píše:

No fuj. :poblion: Jak tohle můžeš vypustit z úst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
9.8.22 15:22

No, proste bych nechtela 3 kluky a navic dvojcata. Abyste se z toho nepo… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí