Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Emimisek-Neměj strach vše příjde.Ale mimi tam v tobě pěkně roste,gratuluji
![]()
Ahoj holk,tak jsem stoho jelen tady vám dávám fotky ovu testu,ještě tam měly být 4ale ty jsem omylem vyhodila jak jsem uklízela,ale na všech byly stejné čárky jako včera.Já jsem myslela,že po ovu tam nemá být nic.Ale je pravda,že jsem asi těhu,prsa bolí a svědí,břicho nafouklé jak balob a pobolívá mě sem tam v podbříšku a na levé straně a když si navléjkám ponožky,tak mě příjde,že levá strana jde hůř,něco mě tam tlačí,mám více slin a jiné chutě,furt chodím čůrat a je mi sem tam
.Tak já nevím,test ukazuje zatím jen ducha kterého musím vykoukat a hýbat stnim.Mám to dostat 28–29.2,01.3 tak poznám.Další tets budu dělat asi až toho 1.března.
:kytka
:
No, jsem zatím v klidu, po 3 letech už jsem skoro ani nedoufala, tak uvidíme, co budu mít za příznaky já
jen mě štve ten hlad, je pořád pořád pořád
v noci chodím vyjídat ledničku ![]()
emimisek píše:
Ahoj holky, snažilky, maminky.
Potřebuji SOSjsem 24 DC, do 3. minut tenhle dušík, vidím dobře? Fotka je mírně rozmazaná, klepaly se mi ruce!!! Jsem úplně mimo i z toho dušíka, test je dělaný odpoledne, zítra zkusím z ranní moči! Vidíte dušíka taky?
Já ho vidím taky!!!!! Gratuliji!!!!
kovacici= já mám kovovou chut v ústech, s ovu testy jsem to měla jako přes kopírák jako ty, ptala jsem se gynekologa, ten řekl, že někomu to tak dělá, hlavní je, aby ovu byla, někdo ji má kolísavou, já měla 36.2, což bylo nejnižší, myslela jsem že je to ovu, jelikož následující den 36, 6 a den poté taky 36, 2, testíky shodné s tvými, takže pokud bylo tulení, jsme asi obě těhu ![]()
jo ta kovová pachuť
to byla hrůza, to nezávidím, fuj to byl hnus, ikdyž chápu, že vám teď dělá radost ![]()
emimisek píše:
kovacici= já mám kovovou chut v ústech, s ovu testy jsem to měla jako přes kopírák jako ty, ptala jsem se gynekologa, ten řekl, že někomu to tak dělá, hlavní je, aby ovu byla, někdo ji má kolísavou, já měla 36.2, což bylo nejnižší, myslela jsem že je to ovu, jelikož následující den 36, 6 a den poté taky 36, 2, testíky shodné s tvými, takže pokud bylo tulení, jsme asi obě těhu
Tak pokud jsem opravdu těhu, tak jsem otěhotněla na Valentýna!!! ![]()
A určitě si přeji sestřičku viď?
Příznaky jsou občas podobné jako těhu i když to pak dostaneš, ale myslím, že ten ,,africký" hlad mluví za vše ![]()
ja taky vidim krasnou carku drzim palecky jen at sili a je dost silna carka aby z toho nebyly dvojky ![]()
díky snad to dopadne a bude tam
.To máš pravdu,přejou si sestřičku,ale hlavně chtějí aby mimi i já byly zdravé a né jak minule,byly stoho špatné. ![]()