3 týdny noha v ortéze

43
27.2.25 16:52

3 týdny noha v ortéze

Zdravím Chtěla jsem se zeptat před 3 týdny jsem spadla a mám přetrzene vazy v kotníku.. no mám ortezu ale noha je pořád natekla pořád bolí.. bojím se jestli nepůjdu na operaci nebo neco měli jste někdo též takhle nohu? Děkuji :dance: dávám sem i fotky a ještě se mi udělala i nějaký další otok nebo boule jak je nárt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MartaProchajda
27.2.25 16:56

Ty vazy máš potvrzené z čeho? Jestli doktor neudělal jen rentgen a protože jsou v kosti v pořádu, tak si vybral přetržené vazy.
Známý měl na přetržené vazy v kontíku sádru, ale možná se to dnes léčí jinak nebo k té sádře byl důvod.
Určitě to měl déle než měsíc, skoro dva.
Kdy máš jít na kontrolu a co ti řekl doktor o tom, jak se to bude vyvíjet?

• Citovat
  • Upravit
10123
27.2.25 17:39

Měla jsem teda po pádu jen vymknutý kotník. Ortézu jsem měla asi měsíc. Berle taky. Maródila jsem 2 týdny. Pak jsem belhala do práce a zpět. Jak to šlo a mohla jsem fungovat. Poctivě jsem ledovala a potírala Ibalgin gelem a fixovala. Ale doktor tehdy taky první strašil, jestli to nebude na šrouby nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
27.2.25 18:00

@MartaProchajda zítra mám jít na kontrolu mám s toho strach nebo mne to bolí jak ten první den + ten otok a udělala se mi nějaká boule jak je nárt a udělal rentgen a podle toho to řekl a dal mi jen ortezu na 3 týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
27.2.25 18:01

@Kelsey1 no já to mám též po pádu spadla jsem přímo na kotník a beru injekce do břicha proti tromboze.. zítra právě jdu na kontrolu mám s toho docela strach no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartaProchajda
27.2.25 20:41
@Anonym526 píše: Více

Tak když jdeš na kontrolu zítra, tak uvidíš. Tady se víc než na kontrole asi nedozvíš.

• Citovat
  • Upravit
43
28.2.25 06:55

@MartaProchajda ano vím jen sem se chtěla optat jestli někdo to mnel též tak že po 3 týdnech stále otok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák