30. týden těhotenství

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.5.11 19:32

30. týden těhotenství

Ahoj těhulky… tak jsem dneska byla na kontrole cukrovka v pořádku, mimi váží 1847g a měří asi 40cm nejde to pořádně změřit… je tady taky někdo ve 30.týdnu?? kolik pak váží váše mimi?? chci se poradit s někým kdo už má jedno dítě?? rozhoduji se mezi porodnicí Hradec Králové a Rychnov nad Kněžnou… máte někdo skušenosti s těmito porodnicemi??? moooc vám děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
9.5.11 19:36

ahojky, tak já jsem už teda v 39tt ale ve 31tt měl můj prcek 1640gr a cm teď z hlavy nevím… jakto že ti ho nezměřili?? To byl ten podrobný velký UTZ? 8-o :think:
A já budu rodit v Hradci Králové, tak ti pak mohu písnout info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.11 19:52

ok tak to můžeš díky… no doktor mi řekl, že mi to nemůže změřit, protože není natažený. Tak odhadem 40cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.5.11 19:56
MarilynSALMA píše:
ok tak to můžeš díky… no doktor mi řekl, že mi to nemůže změřit, protože není natažený. Tak odhadem 40cm.

ale to se nepočítá takhle… :nevim: to se počítá odhadem podle obvodu hlavičky, bříška atd. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
9.5.11 20:00
MarilynSALMA píše:
Ahoj těhulky… tak jsem dneska byla na kontrole cukrovka v pořádku, mimi váží 1847g a měří asi 40cm nejde to pořádně změřit… je tady taky někdo ve 30.týdnu?? kolik pak váží váše mimi?? chci se poradit s někým kdo už má jedno dítě?? rozhoduji se mezi porodnicí Hradec Králové a Rychnov nad Kněžnou… máte někdo skušenosti s těmito porodnicemi??? moooc vám děkuji :-)

Ahoj.Já začínám 30 týden zítra a na ultrazvuk jdu příští pondělí.Tak ty teda máš také termín v červenci jako já.Jestli chceš přidej se knám na porod červenec 2011. Tam jsme všichni co rodí v červenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
9.5.11 20:11

Já už jsem 35+4tt a prďolka na tom velkém ultrazvuku měl 1750g a délku mi neměřili. Mám těhu cukrovku, ale to je vedlejší.
Prvního kluka jsem rodila v Hradci. No, je to velká porodnice, takže to tam běží jako na běžícím páse… v Rychnově je menší to je jasné, ale tam zkušenosti nemám.
Druhého kluka jsem rodila v Náchodě a to se s HK nedá srovnávat. Úplně jiný přístup, lepší prostředí a vůbec všechno. Tak nějak to bylo úplně v klidu. No a třetího kluka :-) budu rodit taky v Náchodě. Tedy jestli to stihneme. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
9.5.11 20:19

29+6 1540g, první dítě 31+2 1740g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.5.11 20:22
Grumlik píše:
Já už jsem 35+4tt a prďolka na tom velkém ultrazvuku měl 1750g a délku mi neměřili. Mám těhu cukrovku, ale to je vedlejší.
Prvního kluka jsem rodila v Hradci. No, je to velká porodnice, takže to tam běží jako na běžícím páse… v Rychnově je menší to je jasné, ale tam zkušenosti nemám.
Druhého kluka jsem rodila v Náchodě a to se s HK nedá srovnávat. Úplně jiný přístup, lepší prostředí a vůbec všechno. Tak nějak to bylo úplně v klidu. No a třetího kluka :-) budu rodit taky v Náchodě. Tedy jestli to stihneme. :think:

Tak Hradec je nově zrekonstruovaný - Porodnice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.11 20:42

Malej se narodil 36+2 v Rychnově a za mě naprostá spokojenost s porodnicí :palec: (o novorozeneckým odd bych řekla, že je to o lidech - někteří jsou posedlí kojením atd.), zaplatila jsem si nadstandard, kde jsem měla sprchu a záchod jenom pro sebe. Sprchy jsou jinak společné :-? Byla jsem za Rychnov ráda i kvůli tomu, že z HK by mě poslali 4. den po porodu domů, tady jsem mohla zůstat i s malým (měl 2240g a domů jsme šli s 2450g za 10 dní) a tím jsem neměla ani problémy s nástupem laktace, žádný odstříkávání a dojíždění a tak. Jinak prostředí klidnější, není to jak na běžícím páse :nevim: Vířivka, balón to je dneska asi standrat. Nevím co bys chtěla vědět, ptej se :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36544
9.5.11 20:46
Anonymní píše:
Malej se narodil 36+2 v Rychnově a za mě naprostá spokojenost s porodnicí :palec: (o novorozeneckým odd bych řekla, že je to o lidech - někteří jsou posedlí kojením atd.), zaplatila jsem si nadstandard, kde jsem měla sprchu a záchod jenom pro sebe. Sprchy jsou jinak společné :-? Byla jsem za Rychnov ráda i kvůli tomu, že z HK by mě poslali 4. den po porodu domů, tady jsem mohla zůstat i s malým (měl 2240g a domů jsme šli s 2450g za 10 dní) a tím jsem neměla ani problémy s nástupem laktace, žádný odstříkávání a dojíždění a tak. Jinak prostředí klidnější, není to jak na běžícím páse :nevim: Vířivka, balón to je dneska asi standrat. Nevím co bys chtěla vědět, ptej se :mrgreen:

to by tě nechali i v HK takhle dlouho, pokud nesplňoval váhový limit pro opuštění porodnice :wink: Já taky budu mít nadstandart, tak pak napíšu jak jsem dopadla, příští pondělí mám první termín :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.11 06:59

a kde to najdu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.11 07:04

tak díky holky… tak uvidím, kdybych náhodou porodila předčasně tak pojedu do HK a když v termínu tak skusím ten Rychnov… tak jsou hodný a se vším mi tam pomůžou… jinak všem těhulky přeji at to dobře dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
10.5.11 07:14

ahoj ja jsem sice 34+1 ale v 32tt mel prcek na velkem ultrazvuku 1887gr a delku nevim, tu doktor nerikal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
10.5.11 07:16
MarilynSALMA píše:
a kde to najdu??

Zadej do toho rohu v pravo Porod červenec 2011 a ono ti to vyjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
10.5.11 08:33

Monny89, myslím že v roce 2006 už byla porodnice v HK po rekonstrukci, nebo ještě ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí