Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj těhulky… tak jsem dneska byla na kontrole cukrovka v pořádku, mimi váží 1847g a měří asi 40cm nejde to pořádně změřit… je tady taky někdo ve 30.týdnu?? kolik pak váží váše mimi?? chci se poradit s někým kdo už má jedno dítě?? rozhoduji se mezi porodnicí Hradec Králové a Rychnov nad Kněžnou… máte někdo skušenosti s těmito porodnicemi??? moooc vám děkuji ![]()
ahojky, tak já jsem už teda v 39tt ale ve 31tt měl můj prcek 1640gr a cm teď z hlavy nevím… jakto že ti ho nezměřili?? To byl ten podrobný velký UTZ?
![]()
A já budu rodit v Hradci Králové, tak ti pak mohu písnout info ![]()
ok tak to můžeš díky… no doktor mi řekl, že mi to nemůže změřit, protože není natažený. Tak odhadem 40cm.
MarilynSALMA píše:
ok tak to můžeš díky… no doktor mi řekl, že mi to nemůže změřit, protože není natažený. Tak odhadem 40cm.
ale to se nepočítá takhle…
to se počítá odhadem podle obvodu hlavičky, bříška atd. ![]()
MarilynSALMA píše:
Ahoj těhulky… tak jsem dneska byla na kontrole cukrovka v pořádku, mimi váží 1847g a měří asi 40cm nejde to pořádně změřit… je tady taky někdo ve 30.týdnu?? kolik pak váží váše mimi?? chci se poradit s někým kdo už má jedno dítě?? rozhoduji se mezi porodnicí Hradec Králové a Rychnov nad Kněžnou… máte někdo skušenosti s těmito porodnicemi??? moooc vám děkuji
Ahoj.Já začínám 30 týden zítra a na ultrazvuk jdu příští pondělí.Tak ty teda máš také termín v červenci jako já.Jestli chceš přidej se knám na porod červenec 2011. Tam jsme všichni co rodí v červenci.
Já už jsem 35+4tt a prďolka na tom velkém ultrazvuku měl 1750g a délku mi neměřili. Mám těhu cukrovku, ale to je vedlejší.
Prvního kluka jsem rodila v Hradci. No, je to velká porodnice, takže to tam běží jako na běžícím páse… v Rychnově je menší to je jasné, ale tam zkušenosti nemám.
Druhého kluka jsem rodila v Náchodě a to se s HK nedá srovnávat. Úplně jiný přístup, lepší prostředí a vůbec všechno. Tak nějak to bylo úplně v klidu. No a třetího kluka
budu rodit taky v Náchodě. Tedy jestli to stihneme. ![]()
Grumlik píše:
Já už jsem 35+4tt a prďolka na tom velkém ultrazvuku měl 1750g a délku mi neměřili. Mám těhu cukrovku, ale to je vedlejší.
Prvního kluka jsem rodila v Hradci. No, je to velká porodnice, takže to tam běží jako na běžícím páse… v Rychnově je menší to je jasné, ale tam zkušenosti nemám.
Druhého kluka jsem rodila v Náchodě a to se s HK nedá srovnávat. Úplně jiný přístup, lepší prostředí a vůbec všechno. Tak nějak to bylo úplně v klidu. No a třetího klukabudu rodit taky v Náchodě. Tedy jestli to stihneme.
Tak Hradec je nově zrekonstruovaný - Porodnice ![]()
Malej se narodil 36+2 v Rychnově a za mě naprostá spokojenost s porodnicí
(o novorozeneckým odd bych řekla, že je to o lidech - někteří jsou posedlí kojením atd.), zaplatila jsem si nadstandard, kde jsem měla sprchu a záchod jenom pro sebe. Sprchy jsou jinak společné
Byla jsem za Rychnov ráda i kvůli tomu, že z HK by mě poslali 4. den po porodu domů, tady jsem mohla zůstat i s malým (měl 2240g a domů jsme šli s 2450g za 10 dní) a tím jsem neměla ani problémy s nástupem laktace, žádný odstříkávání a dojíždění a tak. Jinak prostředí klidnější, není to jak na běžícím páse
Vířivka, balón to je dneska asi standrat. Nevím co bys chtěla vědět, ptej se ![]()
Anonymní píše:
Malej se narodil 36+2 v Rychnově a za mě naprostá spokojenost s porodnicí(o novorozeneckým odd bych řekla, že je to o lidech - někteří jsou posedlí kojením atd.), zaplatila jsem si nadstandard, kde jsem měla sprchu a záchod jenom pro sebe. Sprchy jsou jinak společné
Byla jsem za Rychnov ráda i kvůli tomu, že z HK by mě poslali 4. den po porodu domů, tady jsem mohla zůstat i s malým (měl 2240g a domů jsme šli s 2450g za 10 dní) a tím jsem neměla ani problémy s nástupem laktace, žádný odstříkávání a dojíždění a tak. Jinak prostředí klidnější, není to jak na běžícím páse
Vířivka, balón to je dneska asi standrat. Nevím co bys chtěla vědět, ptej se
to by tě nechali i v HK takhle dlouho, pokud nesplňoval váhový limit pro opuštění porodnice
Já taky budu mít nadstandart, tak pak napíšu jak jsem dopadla, příští pondělí mám první termín ![]()
tak díky holky… tak uvidím, kdybych náhodou porodila předčasně tak pojedu do HK a když v termínu tak skusím ten Rychnov… tak jsou hodný a se vším mi tam pomůžou… jinak všem těhulky přeji at to dobře dopadne ![]()
ahoj ja jsem sice 34+1 ale v 32tt mel prcek na velkem ultrazvuku 1887gr a delku nevim, tu doktor nerikal
MarilynSALMA píše:
a kde to najdu??
Zadej do toho rohu v pravo Porod červenec 2011 a ono ti to vyjede.
Monny89, myslím že v roce 2006 už byla porodnice v HK po rekonstrukci, nebo ještě ne???