Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj anonymní.
Píšeš, že se s přítelem snažíte o mimi celých 53 dní od vysazení HA … no, to bys těhotná být mohla (ale taky nemusela) … některé maminy mají normální MS ještě i tři měsíce od početí miminka … ale taky ti chci říct, že pokud po miminku toužíš, tak těhupříznaky jako je nafouklé bříško a bolavé bradavky , jsou taky běžné i u netěhulky … prostě tvá touha po miminku ve tvém těle spustí tyhle pocity …
Správně říkáš, že si koupíš těhotenský testík … kup si ho dnes - a budeš mít jistotu ![]()
Moc bych ti přála abys patřila mezi ty šťastné, kterým se miminko povede hned na poprvé
…
Hodně štěstí a dej vědět, jak to dopadlo,ju?
A další „magorka“ do sbírky (doufám, že se neurazíš)
těhotná být můžeš, ale popravdě řečeno, pravděpodobně nejsi. Tělo po vysazení antikoncepce může dělat různé divy,ale i ty, co antikoncepci nebraly, jakmile se začnou soustředit na těhotnění, pozorují na sobě nevídané - prsa nějak bolí, břicho nějak bolí, otékají nohy, hlen je divný…
Sama jsem to zažila, člověk si vsugeruje úplně cokoliv, nakonec existuje i falešná březost.
Ale test si klidně udělej, taky jsem ho párkrát po MS dělala ..zase tak drahá sranda to není.
Přeji ti brzský úspěch.
ahoj holky jsem tu poprve chtela bych se vas zeptat vy:,–(ila jsem po 3 letech antikoncepci a ted je to 53 dni s pritelem se o miminko snazime celou tu dobu od vysazeni menstruaci jsem dostala normalne na den mela jsem ji 4 dny, ale zda se mi, ze mam brichno nafoukli a celej mesic i pred menstruaci mne boleli bradavky myslite si ze muzu otehotnet i kdyz jsem to dostala? ze by tak rychle po vysazeni chci jsi koupit test zitra tak uvidim diky moc holky pa