:)

Anonymni
1.7.09 05:44

:)

ahoj holky jsem tu poprve chtela bych se vas zeptat vy:,–(ila jsem po 3 letech antikoncepci a ted je to 53 dni s pritelem se o miminko snazime celou tu dobu od vysazeni menstruaci jsem dostala normalne na den mela jsem ji 4 dny, ale zda se mi, ze mam brichno nafoukli a celej mesic i pred menstruaci mne boleli bradavky myslite si ze muzu otehotnet i kdyz jsem to dostala? ze by tak rychle po vysazeni chci jsi koupit test zitra tak uvidim diky moc holky pa

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4332
1.7.09 06:20

Ahoj anonymní.

Píšeš, že se s přítelem snažíte o mimi celých 53 dní od vysazení HA … no, to bys těhotná být mohla (ale taky nemusela) … některé maminy mají normální MS ještě i tři měsíce od početí miminka … ale taky ti chci říct, že pokud po miminku toužíš, tak těhupříznaky jako je nafouklé bříško a bolavé bradavky , jsou taky běžné i u netěhulky … prostě tvá touha po miminku ve tvém těle spustí tyhle pocity …

Správně říkáš, že si koupíš těhotenský testík … kup si ho dnes - a budeš mít jistotu :wink:

Moc bych ti přála abys patřila mezi ty šťastné, kterým se miminko povede hned na poprvé :wink: …

Hodně štěstí a dej vědět, jak to dopadlo,ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43038
1.7.09 08:38

A další „magorka“ do sbírky (doufám, že se neurazíš)
těhotná být můžeš, ale popravdě řečeno, pravděpodobně nejsi. Tělo po vysazení antikoncepce může dělat různé divy,ale i ty, co antikoncepci nebraly, jakmile se začnou soustředit na těhotnění, pozorují na sobě nevídané - prsa nějak bolí, břicho nějak bolí, otékají nohy, hlen je divný…
Sama jsem to zažila, člověk si vsugeruje úplně cokoliv, nakonec existuje i falešná březost.
Ale test si klidně udělej, taky jsem ho párkrát po MS dělala ..zase tak drahá sranda to není.
Přeji ti brzský úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí