Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, myslim, že pokud jsi měla OVU v pátek, tak v pondělí už asi k oplodnění dojít nemohlo, ikdyž že???Zízraky se dějí.
Katy děkuju, já v to tak i trochu doufám, no jsem blbá, povolila jsem a ve slabé chvilce kývla manželovi na to, že si uděláme mimčo. Jenže mám doma 15měsíčního roštáka…tak bych přeci jen radši ještě počkala, tak ten rok…
Já právě nevím jestli v ten pátek byla ovu nebo až pak - druhý den prasklo to vajíčko, nebo jak to vlastně je.....
Ale samozřejmě už dnes, 1 den po , mám vsugerované všechny těhu příznaky ![]()
myslím že plodný den byl v pátek a 2-3 dny před ovulací, tj. středa- pátek.
taky děkuju, tak v to budu doufat, dám vám vědět, jak jsem dopadla. Další mimčo hrozně chci, ale nějak jsem se toho zalekla, ještě je asi brzo, prcek je ještě malinky, potřebuje mě......Ale zase ta představa bříška.....No pere se to ve mě.
Ale jak já říkám, jestli to má vyjít, vyjde to, jestli ne, nevyjde…příroda to rozhodne…
uf ale mám nějaký nervy.
Ahojky.Zkoušela jsi někdy ovu testy?já si taky myslela že ovu bezpečně poznám podle bolesti břicha a pak když jsem šílela s toho že otěhotnět nemužu tak jsem si dělala ovu testy a zjistila že to bolení břicha mám podle testu až když ovu skončila.
Víš kdy jsi měla Ms a kdy přesně došlo ke styku?Ovu bejvá většinou(i když taky nemu bejt) uprostřed .
Držím palce at to dopadne jak jsi ty přeješ,stejně ti asi nezbývá než počkat
ale pokud se to stalo jen jednou tak snad snad toho nic nebude
.
Jinak tě uplně chápu já mám občas děsivé sny že už jsem zase těhu,zrovna tet na to nejsem připravená a myslím že malej taky né
a manžel naštěstí myslim taky né ![]()
Ahoj,
moje zkusenost je takova,ze vetsinou me boli bricho pred ovu,taky jsem si puvodne myslela,ze je to ovu.Ale zacla jsme merit BT a testovat a zjistila jsem ze me boli bricho vzdy pred ovu.Ale u kazde z nas je to jinak,takze tezko ti poradime
.
Ahojky,
taky přidám svou zkušenost. Jsem na tom stejně jako Dana - bolesti mám asi dva až tři dny před ovu. Ne celého břicha, ale vždy jen vaječníku. Než jsem začala měřit BT, tak jsem si myslela, že ta bolest znamená ovulaci. No držim palce, ať to dopadne, jak si přeješ. Denisa
Holky děkuju, no ale asi se z toho picnu, obávám se, že ta bolest u mě taky znamená , že je PŘED ovu…Ovu testy jsem si nikdy nedělala, takže nevím, ale první dítě jsme počali přesně uprostřed cyklu, tzn. že asi ovuluju tak nějak uprostřed. Ted jsem měla MS 12.6…no takže to tak i nějak vychází…
Ale je pravda, že ten pátek byla jen ta bolest a v sobotu a neděli malilinko i narůžovělý hlen… Tak se obávám…
Nu což , obávat se můžu, moje blbost, i když dítě je dar, takže at to dopadne jak má.....
No to by měl prcek ve dvou letech sourozence a maminka žádanku do Bohnic.....
Obnovuji diskusi a prosím o pomoc. Nevíte někdo o asi partnerské pořádně okolí Náchod, Hradec králové, Trutnov, jaromer? Mám problém s manželem, nedohodneme se ve výchově a odráží se to na našem vztahu. Jen nevím, kde přesně mi vlastně pomohou
U jedné jsem stála v Hradci autem, našla jsme to na mapě: Myslbekova 441/1, Hradec Králové, Slezské Předměstí
ale nic o ní nevím
Alepson na domě mají napsáno poradenství pro děti a rodinu, párové poradenství ACHAT, jsem mrkla přes mapy
Prosím o radu a předem děkuji
Jde mi o to, zda TO byly plodný dny či ne a zda jsem mohla otěhotnět:
V pátek 26.6. - mě bolelo festově břicho tak jako každý měsíc, poznám tak bezpečně ovulaci, tzn. - v pátek OVULACE ( nebo jen „před ovulaci????“) - co ta bolest vlastně znamená - už je ovu nebo těsně před?
V sobotu už klid
V neděli také
V pondělí večer sex bez ochrany( záměrně)
Myslíte si, že v pondělí byl plodný den nebo ne?
Moc děkuji za vaše názory!
K.