Otěhotněla jsem až po 20tém dnu cyklu

2
24.6.09 16:09

Prosím o radu a uklidnění - pokud možné

Ahoj všem,
před rokem jsem potratila hned v začátku,ale díky tomu se můj Dr. po poradě s primářem rozhodli odstranit myomy co jsem měla v děloze. Laparoskopicky, vše ok, primář řekl půl roku a můj Dr. rok neotěhotnět, tak jsme tomu dali 9 měsíců. Je mi přes 30:-( let. zlatý střed:-) Teď jsem již 2 týdny nedostala menzes, byla jsem 2× na krvi, před 5 dny bylo HCG 50, dnes 315. Už jsem se dočetla že je možné otěhotnět později v cyklu, pokud mám nepravidlný menzes - což jsem měla i s Antikoncepcí. Tu jsem vy:,–(ila před měsícem. Doktor mi říká že nárůst HCG je moc pomalý, že v děloze nic není, že se uvidíme až zase za týden, ale že mám počítat s tím, že půjdu na vyčištění a nebo je to mimoděložní. Můžete mi někdo říct prosím, zda jste měly taky takový pomalý nárůst HCG? Pokud jsem těhotná tak dnes cca 22 dní s tím, že jsem otěhotněla až po 20tém dnu cyklu. Je to možné a mám ještě vůbec nějakou naději? Prosím jen dobré zprávy, ty špatné nyní hodně špatně nesu:-) Děkuji moc všem, kdo si to přečtě, popřípadně odpoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
24.6.09 16:13

Ahoj

nevim jak je to s rustem HCG ale dvakrat jsem otehotnela az cca 1-2dny pred menses takze tohle mozne je a vim ze tady jiz bylo par diskuzi o tom kdo kdy otehotnel a nektere holky otehotnely pred i napr.pri menses.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
24.6.09 16:15

Taky znám jednu paní, co otěhotněla v průběhu MS, takže možné je všechno. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
24.6.09 16:19

Ahojky no tak já osobně si myslím, že když někdo říká, že otěhotněl před MS, tak se mu spíš šoupla ovu a tím i následná ms a tímpádem si někdo myslím, že otěhotněl před ms kterou mívají v obvyklou dobu. Jinak si myslím k Hvg, že je důležité, že rostě, mohla jsi otěhotnět déle než si myslíš , ale říká se, že by se mělo zvyšovat cca jednou tolik za dva dny, což by ti možná odpovídalo?každopádně držím palečky. Jedná zakáznice měla problémy s myomy a nakonec otěhotněla přirozeně a miminko donosila, tak neboj.

• Citovat
  • Upravit
43037
24.6.09 16:25

HCG se ma zdvojnasobit kazde 2 dny, takze se mit o zda v pohode, za pet dnu by z 50ti je to tak akorat.

Ja mela 14 dni po ET HCG 610 a v deloze tou dobou taky jeste nic nebylo.

Takze podle me to odpovida pozdejsimu otehotneni a drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
24.6.09 16:43
Lasicka píše:
Taky znám jednu paní, co otěhotněla v průběhu MS, takže možné je všechno. Držím palce.

z takového těhotenství jsem já :D

Jinak u druhého těhotenství se mi posunula ovulace, takže v době, kdy jsem měla mít ms, jsem víceméně zahnizďovala vajíčko, ale ms už nedorazila. Prostě ovulka proběhla později než obvykle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.6.09 16:50

děkuji

Ahoj všem za rychlou odpověď - už minulý rok když jsem byla na dně jsem si říkala že vše zlé je pro něco dobré. Kdybych nepotratila, měla bych později problémy s otěhotněním, protože na laparku by mě nikdo neposlal. takto začínám s čistým štítem, i když o 9 měsíců později a nezbývá než doufat. je to ale šílené - ze stresu se mi už udělaly 2 plešky na hlavě:-) Když je vám skoro 35 let, tak spoustu věcí přehodnotíte a díváte se na ně jinak. Proto mi vaše odpovědi moc a moc pomohly. Nezbývá než doufat a ten další týden přežít...... Ale jak? Ještě jednou dekuji. Jsem každopádně klidnější.

• Citovat
  • Upravit
14434
24.6.09 16:52

souhlasím s holkama!Nárust hcg máš dobrý a navíc na utz jde něco vidět až od 1000hcg.Nechápu,že někteří doktoři takhle straší :(( přitom tohle by měli vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
24.6.09 17:26

Já poprvé otěhotněla v první cyklu po vysazení antikoncepce a první těhotenský test vyšel pozitivní až 14 dnů po očekávaném termínu menstruace. Ovulace se zkrátka o 14 dnů opozdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
24.6.09 17:58

ahojky. já jsem měla 31DC hCG 85jednotek a to jsem otěhotněla cca 13 den cyklu a všechno dopadlo dobře. podle mě je hlavní, že hCG roste. držíme pěsti, aby bylo všechno v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
24.6.09 19:40

Mě se zdá, že nárůst odpovídá. Příjde mi to v pořádku. Proč tě ten doktor straší? Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
24.6.09 22:43

Ahoj, já tak otěhotněla těsně před MS. Já bych to ani nevěděla, ale mudr me zval každý druhý týden na ultrazvuk, tak mi to bylo divný a pak mi řekl sam, že otěhotnění bylo takhle pozdě, protože neodpovídá hcg a embryo je podstatně menší dle poslední MS. Ale to mi řekl, když měl proto vysvětlení a ne mě zbytečně na začátku strašit. Někdy to berou jako rutinu a člověka tím uplně vystresují. Hcg ti roste uplně normálně. Tak držim palečky a určitě to bude v pořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
24.6.09 22:54

Ahoj, podle toho, co pises, urcite neni nic ztraceno. Ja poprve otehotnela asi sedmy den cyklu a podruhe urcite paty ( a to mam pravidelnou menstruaci). Nikdy nevis (a ani tvuj doktor) kam se ti ovulace soupne, zvlast po vysazeni antikoncepce. Drzim vam pesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.6.09 08:41

Já si mimoděložním prošla v prosinci 2008, nějaký skoro 50dc jsem měla hcg jen něco kolem 400. Rostlo mi opravdu pomalu, hodnota hcg 14 dní po vynechané MS jen 178.

• Citovat
  • Upravit
5021
25.6.09 09:11

Měla jsem u obou těhotenství nálezy na UTZ skoro o dva týdny pozadu, hlavně ze začátku…a pokaždé jsem z toho byla v pěkném stresu…říkala jsem si, že pokud bude nějaké „příště“, půjdu na kontrolu až tak v 10tt…
Tak se neboj, řekla bych, že je mnohem pravděpodobnější, že bude všechno v pořádku, určitě dej vědět, jak se daří. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí