Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
Chlape ty jseš marnej… Mimochodem, zaSPAMoval si další diskuzi nesmyslama…
@Mango_Lassi píše: Více
Hmm, prostě se nechtějí cítit lapeni do pastičky. Chtějí mít ten dojem, že to oni udělali rozhodnutí ![]()
@Lydia Délectorskaya píše: Více
Přesně tak. ![]()
A někteří kolikrát i po letech, za to očekávají vděk své partnerky. ![]()
@Anonymní píše: Více
za mne:
1. zacit sebereflexi, jak jsi se dostala tam kde jsi, bud jsi skareda, nebo narocna, nebo jsi mela (fakt velkou) smulu nebo
2. poresit bod 1, nastavit REALISTICKA ocekavani
3. vyrazit vecer do baru na drink, zatancovat do lucerny atd atd… pripadne ten tinder, ale cekat, ze 99% bude o sexu - zpatky k tomu nemit nerealisticke ocekavani
4. pokud je dite klicove klidne spermobanka, neposlouchej mistni pipky, ze se nekdo najde + pocitat s tim, ze s ditetem se budouci partner hleda hur, nicmene i bez ditete a v 35 to nebude hitparada.
@mauii píše: Více
Muž 35+ a žena 35+, to jsou úplně jiné možnosti, jsme na tom v tomhle věku lépe… ![]()
Nečetl jsem celou diskusi, ale pokud se vyjádřím k tomu, co jsem pročetl, tak pro mě by bylo varováním už jen to, kolik je na seznamkách ženských kolem čtyřicítky s malým děckem, často tak do tří let. Podle toho to vypadá, že nabrnknout si bezdětnou 35+, která touží po dítěti opravdu smrdí velkou pravděpodobností, že si tu rodinu a dítě ani moc neužiju a velmi brzy budu degradován na pouhého plátce alimentů. Protože ta ženská prostě primárně loví tátu pro své dítě a ne partnera.
@rmot píše: Více
Zasouložíš si než bude mimísek a pak útrum. Budeš hezky makat, aby se dítě mělo dobře. ![]()
No a proc ty zeny hledaji dalsiho muze a nejsou s tim otcem ditete?😬 😳
@andrasteia píše: Více
No protože ten narychlo sehnaný otec je přeci strašný blb a teď je čas si najít toho nejlepšího chlapa pod sluncem, když už neřvou ty biologické hodiny ![]()
@rmot píše: Více
Už jsem si dávno všimla, že za celou tu dobu, jen a pouze takto reagují muži, kteří mají zřejmě někde v hloubi duše, nějaký podvědomý strach ze závazků atp…
Čím to asi tak může být?
Kde je ta mužná povaha pánů tvorstva? ![]()
Je snad ukrytá jen v jejich trenkách?
![]()