Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
caute holky…Od vecera me dost tvrdne bricho, rano se to jeste zhorsilo, mela jsem silene krece, pak me chytl prujem…Na to jsem sla do poradny, porad me tvrdlo bricho a bolely krize.doktor mi rekl ze se zatim asi nic nedeje, ale ze kdybych chtela rodit tak ze mi v tom branit nebude…porad me to neprestalo bolet co jsem dosla domu a navic jsem zacla trochu spinit, tak uz fakt jako nevim co to je…
co myslite?
Ahoj,
pokud špiníš, tak to může být po tom vyšetření u dr.
Nebo taky to může znamenat odhod hlenové zátky!
Což by značilo, že už se začíná něco dít.
Pokud nejde o krvácení čerstvou krví, ale jen o špinění tak bych se zatím neplašila. Pokus se ještě počkat, dát si třeba horkou vanu. ![]()
Já špinila s prvními 2 dětmi hned od začátku kontrakcí, a s posledním jsem špinila skoro 2 dny před porodem.
Drž se! Přeji rychlý porod a hodné a zdravé miminko!
Jestli tě doktor vyšetřoval vnitřně, může být špinění od toho. Kdyby se náhodou objevilo silnější krvácení, tak hned jeď do porodnice. Vidím, že jsme tak nastejno těhotné, a bolesti v kříži já mám pořád a stojí to za to (ale není to žádná novinka, už to trvá nějaký ten měsíc). Myslím, že kdyby to opravdu byl začátek porodu, doktor by to poznal. Čímž netvrdím, že to být nemůže
.
To spineni muze byt po vysetreni.Ty krizove bolesti jsem mela taky.Nejspi jsem to mela jako poslicky.Protoze jsem rodila s krizovyma bolestima.Taky doporucuji vanu.
Křeče a následný průjem mám už 3 večery po sobě. Dnes jsem se na kontrole ptala, prý jsou to poslíčci. To špinění může být po vyšetření, dr. mně na to pokaždé upozorňuje, že se to po vyšetření může objevit. Přeju pěkný zbytek těhu ![]()
Dekuji za odpovedi…no myslim ze to byli jen poslicci, nebo uz to neni tak hrozne…Jsem nevedela ze prujem znamenaji poslicci, ale asi to tak fakt bude, protoze jsem u toho mela silene krece…:(
Ahojky,s tim prujmem.....ja mela prujem mesic pred porodem,vzdy jednou tydne,z niceho nic,strasny krece,bolesti bricha a pak jsem div neomdlela na wc z toho vseho,jak to bolelo…Dr rikal,ze se otviraji cesty a telo se cisti a pripravuje.Nekdo toto miva par hodin pred porodem,nekdo par dni a nekdo i dele…Hodne stesti a zdrave miminko