37tt bolestivé "špulení miminka"

27
27.5.17 20:26

37tt bolestivé "špulení miminka"

Ahoj holky, jsem 37tt a už tak týden mám velké bolesti když se mi malá hodně vyspuli. Někdy se ani nehnu a špatně se mi dycha, trvá to cca 10-15 min, někdy méně. Nikdo ze známých to nemel, tak nevím jestli je to normální. Malá je dost velika :mrgreen: :mrgreen: mám to nějak řešit? Pohotovost? Dneska v noci Uz to byl extrém.. Měla jste to některá? Děkuji za všechny odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76904
27.5.17 20:39

@lesleys no hlavně jestli pojedeš na pohotovost, tak neříkej, že problém už máš týden, to by asi nebyli rádi, pokud máš blbý pocit, mělas včera zajít na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cocka nasladko
27.5.17 21:02

Jo, poslednich par tydnu mi to kluk delal, ze se nejak blbe pohnul, usnul si tak a ja co, ze. Na pohotovost me s tim nenapadlo jezdit :) spis jsem si zkusila lehnout na bok nebo proste zmenit polohu tak, aby ho to primelo se pohnout nejak lip.

• Citovat
  • Upravit
461
27.5.17 21:35

Taky se mi to stavalo. Mala mi casto zajela pod zebra, tak jsem si ji opatrne posunula zpatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
27.5.17 21:39

Zazila jsem.to u obou prcku. Mladsi dokonce vzdy vyspulil zadek, stacilo parkrat poplacat a zalezl zpet. Placani po zadku ho uklidnovalo i po narozeni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
27.5.17 21:47

Takže miminku nic nehrozí? Přijde mi, že už tam chudinka nemá žádné místo. Pořád tlačí a jak se takhle vyspuli, je to fakt peklo. Do toho Mě chytají záda a ms bolesti. Tak mám jen strach, aby už se jí nechtělo ven. Někde jsem četla, že když je miminko moc velké takhle to dává najevo a hrozí hematomy. Ale nevím jestli to není blbost. Nechci zbytečně plasit, ale ani nic podcenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.5.17 22:06

Moje dcerka měla 54cm a 4kila. I když jsem vysoká, tak jsem si poslední měsíc fakt „užívala“. V autě jsem musela každých pár kilometrů zastavit a projít se, aby se mimčo srovnalo do přijatelné polohy. Játra jsem měla zašlapaná až mezi plíce a do dneška na nich musím mít otisky nožiček :D. Jakmile se začala protahovat, měla jsem pocit, že zákonitě musím puknout… Lékařka mi na to řekla, že u velkých dětí to tak prostě je. Prostě jsem měla pocit, že si systematicky hledá, kde že je ta dírka, kterou se leze ven. Celé dny jsem trávila vkleče, hrudníkem opřená o gymnastický míč, protože se břicho trochu prověsilo a miminko mělo víc místa. Vím naprosto, jak se cítíš :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
1671
27.5.17 22:40

Mela jsem to taky tak.Mala mela 4,64.Delala si misto tak ze jsem skucela bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
27.5.17 22:52

@lesleys pokud máš pochybnosti, zajeď na pohotovost. Nikdo ti do břicha nevidí. Držím palce, ať je to v pořádku. Rodila jsem v 37tt, takže jsem ten poslední měsíc nezažila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
27.5.17 23:39

Ono se mimco nekdy tak blbe nasteluje, ze to je neprijemne a boli to. Ja jsem vzdycky dceru poskrabala na zadecku a ona se zavrtela a odsunula se do jine polohy. Nebo mi pomahalo lezet na levem boku, lepe se tak dostava krev z a do srdce. Pokud si ale nejsi jista, urcite si zajdi na kontrolu. Za to nic nedas a doktor te aspon uklidni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
28.5.17 11:56

Také znám :hug: bolí to pekelně, teď začínám 38 týden a někdy když se malá vyšpulí mám pocit, že prasknu. Trvá to tedy pár minut, vždy se pohnu tak aby se malá zase srovnala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí