Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Reana87 bylo to tam levnější, dostala jsem 5 velkých barevných fotek, ještě mi poslala nějaké meilem, strašně moc příjemná paní doktorka. Záznam natočení mám 30minut a fakt se snažila, aby to stálo za to.
Tak nakonec jsme sli na Veveří a kdo přemýšlí kam, tak já jsem spokojena! Mame pul hodinove video, 11 krasnych fotek (9 cernobilych a 2 barevne), pani miminko cele zkontrolovala a zmerila.
Ráda bych obnovila diskuzi.Byl teď někdo na 3D na Veveří? My jsme se objednali po velkém UZ, jdeme ve 27tt-prý je to akorát. No, chtěli jsme opět k dr. Vlašinovi a prý to tam dělá někdo jiný (zřejmě ta paní asistentka, jak jste psaly). Chci se zeptat hlavně, kolik jste dostali fotek (barevné, černobílé) a jak dlouhý je záznam DVD? Diskuzi jsem sice pročetla, ale koukám, že počty se různí ![]()
@Teruška85 ja tam byla v cervenci takze to bude urcite stejny.
@Reana87 to by bylo super,11 fotek a tak dlouhé video
A dali ti je všechny vytištěné nebo poslali na mail? Díky
@Teruška85 Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli už jste byli na tom ultrazvuku? Taky bych se chtěla objednat
Předem děkuji za info ![]()
@Reana87 Ahoj, prosim tě a v jakém jsi byla týdnu? A to sis tam zavolala nebo ses objednala při poslední návštěvě? Já jdu před vánocema na utz ve 20.tt, tak jestli si to mám už domluvit
Děkuji
@Marketa.Sr ahoj,nakonec jsme 3D neabsolvovali, ale nejlepší je jít kolem toho 27 tt říkala sestřička
Ja byla myslim ve 25 nebo 26 tt. Volala jsem tam kolem toho 20tt