Vyvolání porodu teplým obkladem?

470
25.6.12 09:34

Vyvolání porodu teplým obkladem ??

Ahoj holky, zajímalo by mě, zda máte některá zkušenost s vyvoláním porodu teplým obkladem nebo teplou vodou. Případně jak teplá voda nebo obklad musí být. Mám po termínu a už nevím co zkusit. Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
25.6.12 09:39

Já zkoušela teplou vanu, červené víno a masáž bradavek a asi to zabralo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577

Nezkoušej, vyčkej. Dokud tělo není nachystané, nepomůže ti ani svěcená voda, ikdyby byla kdoví jak horká ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101927

Pokud to dítko ven nechce, tak ho nevyvoláš nijak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
25.6.12 09:43

Jestli ještě není připravené, tak nic nezmůžeš.
Mě pomohla v minulém těhotenství bouřka :lol:, ale ta se dá těžko objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
25.6.12 09:45

Ještě jedna, dost podstatná maličkost. Normální těhotenství trvá 38-42 týdnů. To, že máš někde na papíře podle MS napsáno, že jsi včera měla termín porodu absolutně není podmíněno tím, že jsi také včera měla porodit. Dej dítěti čas, není nad přirozený porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.6.12 09:51

Taky jsem zkoušela různé babské rady - červené víno, horká vana, chození do schodů… je pravda, že jsem do dvou dnů porodila, ale je otázka, jestli to bylo tímhle, nebo už prostě přišel mimináčovo čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101927
25.6.12 09:54
@berry4 píše:
Ještě jedna, dost podstatná maličkost. Normální těhotenství trvá 38-42 týdnů. To, že máš někde na papíře podle MS napsáno, že jsi včera měla termín porodu absolutně není podmíněno tím, že jsi také včera měla porodit. Dej dítěti čas, není nad přirozený porod.

Tohle je fakt, jen v porodnicích to nějak moc nechtějí chápat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.6.12 10:03
@berry4 píše:
Ještě jedna, dost podstatná maličkost. Normální těhotenství trvá 38-42 týdnů. To, že máš někde na papíře podle MS napsáno, že jsi včera měla termín porodu absolutně není podmíněno tím, že jsi také včera měla porodit. Dej dítěti čas, není nad přirozený porod.

svatá pravda, tesat do kamene :pankac:

Pokud mimčo není připraené, tak ho domácími prostředky nevyženeš, i v porodce mají někdy chemií velké problémy a končívá to občas nějakým tím císařem či kleštěma, lepší rodit dlouho po termínu s uzrálými porodními cestami než na termín a dlouho a těžce…
Zkus pohledat na Modrém koníkovi diskuzi s tematikou Ingeborg Stadelmann (zdravé těhotenství, přirozený porod), je tam vypsáno, co všechno tato zkušená PA doporučuje k uspíšení porodu, asi největší „zbraň“ je ricinový koktejl :mrgreen: Ale ani ten nemusí zabrat, když mimi ještě nechce a akorát tě to pořádně prožene ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
25.6.12 10:05

Já si řekla o hamilltona, ale kdyby nebyly porodní cesty připravené, tak bych se mohla stavět na uši a nepomohlo by nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
25.6.12 10:07
@helenkka píše:
Takže jsi nakonec přece jen porodila? :lol:Taky pamatuju, že jsem zkoušela všechno možné a malá šla až 41+0, ale o to hladší průběh porod měl.

no naštěstí jsem nakonec i porodila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
25.6.12 11:29

Já začala rodit 5 dní po termínu po kilu hrachu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
25.6.12 11:57
@berry4 píše:

Svatá pravda :pankac:.
Se mnou teď v nemocnici ležela paní, měla už po termínu. Doma od vytírání podlahy až po sex vyzkoušeli vše a nic. Ve špitálu do ní 3 dny rvali vyvolávačky, zaváděli čípky. A vždy na vizitě se s očekáváním ptali tak co, už máte kontrakce? A ona - ne ani jednu. Tak už se nakonec začalo řešit jestli císař a na večer se dítě umoudřilo a paní porodila přirozene.

Respektujme to dítě už v bříšku, nejdřív se část rodičů nemůže smířit s pohlavím, místo toho aby ho milovali tak jak ho stvořili, pak ho zas ženeme aby už vyšlo ven. Mateřský instinkt je to co co bychom měli poslouchat nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
25.6.12 23:18

Ahoj
já měla termín v pátek, o víkendu před tím jsem dávala horké vany a v pondělí mi praskla voda a v úterý jsem rodila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí