3m babatko - ako na vychadzky

27.11.21 12:27

3m babatko - ako na vychadzky

Ahojte,

Prosim o napady ako vydrzat dlhsie von s 3 mesacnym babatkom. Odmieta kocik (po pol hodinke sa v nom zobudi a place), v nosici ju uspime doma a ideme von no vydrzi spinkat iba menej ako hodinu a ked sa zobudi chce ist z neho von. Kojime aj v nosici, niekedy to trocha spanok predlzi. Uspat zniva sa nedari, vacsinou treba tmu a fit loptu.

Mate tipy ako ‘naucit’ babatko byt v nosici aj bdele ci ako naucit na kociar? Radi by sme aj dlhsie prechadzky, takto je to dost izolujuce. Pripadne mali ste to a zmenilo sa to casom?

Samozrejme tesime sa ze je zdrava a velmi zlata, skor ma zaujima ci su nejake napady co skusit :) dakujem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
27.11.21 12:36

Hračky do kočárku? Nic víc mě nenapadá… Spíš nezbyde než počkat, jestli se to změní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
27.11.21 12:44

Obávám se, že dítě nijak nenaučíš. Když v kočárku být nechce tak s tím nic neuděláš. Max se můžeš snažit mu tam navěsit různé hračky aby ho chvilku zabavili, ale jinak se budeš muset smířit s tím, že nemáš kočárkové dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
27.11.21 13:30

Podle mě čas. A taky dělat pauzy na vycházkách, nechat vypást a tak. Ale to v zimě sotva jde. Mám prosincové dítě a tak do dubna jsem taky nešla z domu déle jak na hodinu, jinak brečelo.

• Citovat
  • Upravit
2031
27.11.21 13:50

Syna jsem jen nosila, dceru zezačátku taky. Ten třetí měsíc byl takový obtížný. Dítě z baby nosítka ještě pořádne nevidělo, ale už chtělo. Tak se vrtělo, zlobilo. Ale velmi rychle to přejde :) Hned jak jsme přešli v těch 4m na normální nosítko, to už děti hezky drží hlavu, tak pěkně viděli ven a koukali a bylo jim tam hej.

Příspěvek upraven 27.11.21 v 15:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.11.21 13:52

@monika1208 nás mladý je naučený spát jen venku, tzn dřív 5×, teď 3× denne kočár nebo šátek a hurá ven.. teď tu máme 15 cm sněhu, už hodinu spí v kočáru za já mrznu.. jo a spí jen ve fleece dece, páč je prostě asi jiný :mrgreen: :lol: naučila jsme ho tak, že v čase spánku jsem šupla do kočáru a vozila.driv jsem musela aktivně jezdit, teď jen uspim, zaparkuji a Ave :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.21 14:18

@monika1208 Asi tě nepotěším. Je to o nastavení dítěte. Pokud kočár rádo nemá, tak ho rádo nemá. Můžeš zkusit hračky, pokud už pase tak jezdit na břiše ( může koukat ven).
U nás nastal maličko zlom až s přestupem do sportaku ( věk cca 6 měsíců), ale i to je vždy sázka do loterie, zda tam bude nebo ne. Jestli tam bude nebo nebude chtít být nelze ovlivnit.
Jinak nosime, čili kombinace kočáru a nošení. Že by spokojeně spalo v kočáře třeba 1-2 hodiny, což normálně děti dělají, se nestalo nikdy.
Dobrý je se s tím smířit. Člověku se uleví :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.21 14:19

@martina.se
Na tohle dítě to nefunguje. V kočáře spát nechce. Už od mimina v něm bylo během 10 minut vzhuru a řvalo. A fakt vydrželo řvát celou dobu pobytu v něm. A nepomohlo nic. Vyzkoušeli jsme snad vše.
Taky jsem měla/mám dnes už dospělé dítě, které zase lépe spalo v kočáře než doma. Každé je jiné. :palec:

• Citovat
  • Upravit
72725
27.11.21 16:56
@Anonymní píše:
@martina.se
Na tohle dítě to nefunguje. V kočáře spát nechce. Už od mimina v něm bylo během 10 minut vzhuru a řvalo. A fakt vydrželo řvát celou dobu pobytu v něm. A nepomohlo nic. Vyzkoušeli jsme snad vše.
Taky jsem měla/mám dnes už dospělé dítě, které zase lépe spalo v kočáře než doma. Každé je jiné. :palec:

Tak to mám asi štěstí.. u nás se tedy musí jezdit terén, rovná cesta znamená řev :mrgreen: :lol: takže kros po lese nebo v sadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76939
27.11.21 17:03
@Anonymní píše:
@martina.se
Taky jsem měla/mám dnes už dospělé dítě, které zase lépe spalo v kočáře než doma. Každé je jiné. :palec:
@monika1208
je to tím nosením - nošené děti nesnášejí kočár, když ji nosíš, cítí tvé tělo a vidí na okolí, což v kočáře není a proto tam dítě řve a nechce tam být
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.11.21 17:12
@stinga píše:
@monika1208
je to tím nosením - nošené děti nesnášejí kočár, když ji nosíš, cítí tvé tělo a vidí na okolí, což v kočáře není a proto tam dítě řve a nechce tam být

Taky úplně nesedí.. já mám nosence, ale kombinujeme s kočárem a v pohodě.. i starší zvládal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
29.11.21 21:42

Nijak dcera taky spala v kočáře jen 30 min a pak řvala dokud jsem nepřijela domů. takže moje vycházky vypadaly asi tak že jsem uřvaného novoše šoupla do kočárku když byl čas spaní…kvedláním jsem jí uspala a pak honem do obchodu něco rychle nakoupit a pořád kočárekm kvedlat aby byl kočár stále v pohybu…a za 30min jsem musela být zpět, neboť po 30m spánku se slečna probudila a řvala jako by ji řezali zaživa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
29.11.21 22:22

U našich všech dětí přišel kočár než plave v úvahu od té doby, co si sedly. Pak už to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí