Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
wwwewerunka píše:
tak jen pro ty pipinky co si tu hráli na pani doktorky atd a smáli se tomu že na sobě cítím že sem těhotná a že to na sobě ve 3.tt nemůžu poznat… dnes sem si dělala test a je pozitivní… krásný dvě čárky
jeeej pipina si ty .. ani nevies co za stupidny dotaz si pisala na zaciatku ? holka zlata preber sa, dve ciarky ti prajem ale to nic nemeni na tom ze ti za prve neverim to co si tu pisala predtym a za druhe si blba
povodne si tvrdila ze problem je ze na utz nie je vidiet mimi ked si tyzden tehu
chjo ..
Taky me to nadzvedlo… otazka, znela, jak je mozne, ze neni nic videt na UZ, kdyz jsi ve 3.tt. Sorry, to proste JE BLBEJ dotaz…zvlast od matky, ktera uz jedno dite ma a cist a pocitat umi…(nebo snad neumi?)
A MMCH, ja si na dr nehraju, protoze ja dr. jsem
… byla jsi na CT, jak ti tak dobre poradila tvoje dr? Kdyz to teda podle ni nevadi? Doufam, ze ne, zes dala aspon na tuhle DOBROU radu, i kdyz jsi o ni od nas nestala…
Holky, asi nemá cenu se rozčilovat, ať se má dobře, hlavně ať už se tak stupidně tady neptá. Nikdo ji neřekl, že nemůže být těhotná, jen jsme jí řekly, že to nemůže být vidět ve 3 tt…a to nemůže, takže ať si teda myslí, že jo, když má prostě IQ tykve a má rozum na úrovni viru nebo bakterie. Vždyť jí to přejme
Ona se tady diví, že 6 dní po ovulaci není nic vidět na utz......a za dalších 8 dní nám tady sdělí, že jsme pipiny, že má dnes konečně pozitivní test. Bože, to fakt musí být inteligent. Za 14 dní se bude divit, že je v 5 týdnu, ale i takoví lidi tady prostě maj své místo
![]()
Já byla na UTZ asi 5 týdnů po posl. MS a byla vidět 2 mm dutinka, podle dr stáří cca 4 týdny. Ale taky si myslím, že v 3. tt nemůže být vidět nic…
Držím palce, ať CT (nebo spíš jiné vhodné vyšetření) dopadne dobře!! Určitě to nenech plavat!!
teda já asi pojdu
někdo tady položil stupidní dotaz, a protože se jiná snažila pomoct, tak je pipinka
![]()
vřele děkuji zakladatelce za fórek dne
a gratuluji ke dvěma.
třeba bude chytré po tátovi ![]()
Ali88 píše:
teda já asi pojduněkdo tady položil stupidní dotaz, a protože se jiná snažila pomoct, tak je pipinka
![]()
vřele děkuji zakladatelce za fórek dnea gratuluji ke dvěma.
třeba bude chytré po tátovi
ja si podla pitomosti stale myslim ze je to ta nasa gabriela zo snaziliek … keby nas tak chcela uistovat ze je tehu , hodila by sem hned v tej chvili foto testu ![]()
Přesně doslova souhlasím
A taky mě udivuje, že to jako žena, která už jednou těhotná byla, řešíš … to musíš sama vědět …
Wiolla píše: Šmarjáááá, co bys tam chtěla vidět???Divím se, že ti doktorka ten UTZ vůbec udělala, mně doktor nechtěl vidět dřív než v 6tt. Sestra mě ani dřív neobjednala - zeptala se, kdy byla poslední MS a podle toho spočítá 6 týdnů a pak teprve objednává (prostě když je zpoždění následující očekávané MS aspoň 2 týdny).Takže klid. V tý době o které píšeš (3tt+něco) jsem já stěží mívala ovulaci.
![]()
Tak já tě nechápu, prvně chceš poradit a pak tady ostatní nazývaš pipinama … Já netvrdím, že žena nemůže mít šestý smysl, ale stresovat se v 3.tt = týden před menstruací, jestli jsem nebo nejsem těhotná, je opravdu zbytečné - to je vlastně fáze uhnizďování.
A opravdu se divím, že doktorka dělala utz, zda nemůžeš být těhotná … každá doktorka musí vědět, že tam prostě nebude nic vidět …
Mě si doktorka pozvala až kolem 8. týdne (a to jsem volala po 2 jasně pozitivních testech) a tam už byla vidět krásná srdeční akce.
Každopádně přeji klidné těhotenství a zdarvé miminko …
wwwewerunka píše:
tak jen pro ty pipinky co si tu hráli na pani doktorky atd a smáli se tomu že na sobě cítím že sem těhotná a že to na sobě ve 3.tt nemůžu poznat… dnes sem si dělala test a je pozitivní… krásný dvě čárky
avm3 píše:
Tak já tě nechápu, prvně chceš poradit a pak tady ostatní nazývaš pipinama … Já netvrdím, že žena nemůže mít šestý smysl, ale stresovat se v 3.tt = týden před menstruací, jestli jsem nebo nejsem těhotná, je opravdu zbytečné - to je vlastně fáze uhnizďování.
A opravdu se divím, že doktorka dělala utz, zda nemůžeš být těhotná … každá doktorka musí vědět, že tam prostě nebude nic vidět …
Mě si doktorka pozvala až kolem 8. týdne (a to jsem volala po 2 jasně pozitivních testech) a tam už byla vidět krásná srdeční akce.
Každopádně přeji klidné těhotenství a zdarvé miminko …wwwewerunka píše:
Vy asi budete velmi uvědomělá a vše se Vám daří podle předem stanoveného harmonogramu, že?
ahoj holky chtěla bych se přidat byla jsem včera u dr v děloze nic neviděl ale něco za dělohou tak mám strach jestli to není mimoděložní nabral mi krev a dnes mám přijít moc se bojím co myslíte mohlo by to být něco jiného?
no asi 4 moc se bojím celou noc jsem nespala mám za sebou jeden zamlklý potrat je to přesně rok
Já mám za sebou taky zamlklý potrat, a těĎ jsem 4+2, při minulém bylo vidět těhu popré 5+0 a to ještě jako pidi dutinka, tak se neboj, příští týden už tam mimísek bude krásně vidět ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.