3x denně jogurt

11.2.11 19:34

3x denně jogurt

Je dobré aby 2leté dítě jedlo 3 jogurty denně? Syn mé kamarádky jej chce pořád. I na snídani, což mi přijde po ránu dost studené jídlo. Chce jej i místo obědu, večeře. Samozřejmě se kamarádka nedá a tu snídani, oběd i večeři jako hlavní jídlo dostane,ale on je schopný sníst i 2 jogurty orazu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
11.2.11 19:38

Pro každého je dobré něco jiného, ale řekla bych, že je to normální. Každopádně je to její dítě, takže ať už se dozvíš cokoliv, nekecala bych jí do toho ;)

Náš to má podobně už od dvou let. A kdyby mi někdo říkal že to dělat nemám, tak ho asi pošlu do kytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
11.2.11 19:38

Pokud jí kvalitní jogurty, neviděla bych v tom problém. 2leté dítě ještě podle mě potřebuje nějakou určitou mléčnou dávku za den a tenhle chlapeček to pravděpodobně dohání jogurtama. Preferovala bych pestřejší stravu, ale možná je to jen období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
11.2.11 19:40
zvedaváholka píše:
Je dobré aby 2leté dítě jedlo 3 jogurty denně? Syn mé kamarádky jej chce pořád. I na snídani, což mi přijde po ránu dost studené jídlo. Chce jej i místo obědu, večeře. Samozřejmě se kamarádka nedá a tu snídani, oběd i večeři jako hlavní jídlo dostane,ale on je schopný sníst i 2 jogurty orazu
Škodit to asi nebude, teda záleží, jestli to jsou opravdu jogurty nebo Kostíci apod. Spíš to ale poleze do peněz a rozhodně by to nemělo být náhražkou za oběd apod. Jinak moje děti taky snídají jogurt- syn má 8 let, ten ho má z ledničky a dcerce(8 měsíců) ho vytáhnu večer a ráno studený není :kytka:

Příspěvek upraven 11.02.11 v 19:40

• Citovat
  • Upravit
11.2.11 19:40

Já si taky říkám že je to jen obdobím, on si je totiž přímo vyřve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
11.2.11 19:41

ahoj,tak přesně takový jsou naši kluci,s tím mladším je to ještě trochu horší.Někdy sní jen jeden jogurt,někdy 2 a někdy i 3 jogurty za den. :nevim:
Jinak obědy jí celkem v pohodě a ovoce jak kdy.Někdy si dají jeden jogurt a na další sváču ovoce a někdy mají na obě sváči jogurt.

Já myslím že je to jen takové období a že to časem přejde.Pokud jinak dítě jí všechno,tak bych v tom neviděla takový problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
11.2.11 19:46

Nase decka by snedly jogurtu neomezene mnozstvi, kdyby mohly.
Jsou schopny zit jenom na jogurtech, vsecky tri.
A oba starsi prochazi co se jidla tyce proste obdobima (meli jsme obdobi spenatu, rajske, jogurtu, chleba s medem, polivek). Vzdycky byli schopni treba cely mesic vyzadovat pouze to jedno konkretni jidlo a vse ostatni odmitaly.
Nase nejmladsi momentalne ujizdi konkretne na jogurtech a je ji fuk jakych. Taky sni klidne jogurt k snidani, svacine i veceri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
11.2.11 19:52

Nevidím v tom problém..je to jen období.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21549
11.2.11 19:59

klárka je úplně to samé. je schopná snídat, svačit, obědvat i večeřet jogurty. já v tom problém nevidím. a vždycky jedla jogurty rovnou z lednice. já bych se bála, že se mi přes noc venku mimo lednici zkazí. zapomenutý jogurt si ráno nedám ani já… ale každého věc ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
12.2.11 09:43

Chtělo by znát komplet, co za celý den sní. Pak je možné říct, jestli je to vhodné nebo ne. Třeba mu něco chybí, třeba je tam nehvhodná skladba stravy, třeba mu chybí mlíčko. Jogurt k snídani a vůbec dopoledne není pro zažívání vhodný. Dopoledne se doporučuje jíst ovoce, kvůli lepšímu vstřebávání vitamínů. Odpoledne ať si kvalitních jogurtů sní kolik chce. Lepší než jíst piškoty nebo párky.
A také záleží jaké jogurty jí ! Pokud jsou to jogurty s kvalitní jogurtovou kulturou nebo jogurty, které nemají s jogurtem nic společného, např. Kostíci apod. !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí