4. angína během třech měsíců

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25112
23.2.19 12:32

Chápu, jak ti je, ta bezmoc. Zkus lichorerisnici tinkturu - je dobrá na anginu a grepove kapky - ty na imunitu. Já se takhle placala loni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21518
23.2.19 12:42

Není někdo u vás bacilonosič? Chtělo by to výtěry celé rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
23.2.19 12:42

A byli i ostatní členové rodiny na výtěr z krku? Někdo může být bacilonosič a ani o tom neví, protože nemá příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.19 12:43

@Aries6 Dekuju.Fakt jsem se málem rozbrečela dneska.Nechodi ani do kolektivu od listopadu.Nevis, tu rerisnici bych sehnala v lékárně?Hned bych pro ni sjela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
23.2.19 12:45

U nás se ta angína točila několik týdnu, bylo to hrozné, bratrova rodina a my, děti si často hrají. Nakonec byla bacilonosič naše mamka, co hlídala. Nic ji nebylo. Prelecila se a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.19 12:47

@nozu @aknadar No, byli i ostatní děti (máme tři)a my jsme byli před Vánocemi.Ale tam pry byla malá šance, že jsme bacilonosiči, protože by to prý chytli i ostatní deti.A nikdo nic.Tu první angínu teda měl i nejmladší syn (dva roky), ale už se nevrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.19 12:48

@aknadar No vidíš to, zkusim tedy nahnat i širší příbuzenstvo, co s nim přišlo do styku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
23.2.19 12:49

@clostylbegytka vyměli jste vždy kartáčky na zuby, desinfekce kliky a vypínačů, převléct peřiny… mě to nějak totiž ani nenapadlo, a malý měl taky 2× po sobě streptokokovou angínu, navíc jsme celá rodina šla na kontrolní výtěry..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.19 12:52

@Lathi Jojo, kartáčky buď nové a nebo vyvářené, peřiny taky převlečené…Kliky jsem dezinfikovala, vždy, když jsou nemocné, ale je fakt, že když nejsou, tak to nedělám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
23.2.19 12:57

@clostylbegytka já už bych zkusila všechno:( když se vám to takto vrac ía nemá to kde v kolektivu chytit tak bych tipovala že je to někde doma, a nebo někdo z vás jako přenašeč:((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.19 13:04

@Lathi Jojo, to urcite.Vysavuji všechno.Ale spíš si říkám, jestli to ta ATB jen nepotlači, že třeba na něj tolik nefungují nebo fakt nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.19 13:07

Jinak všem holky děkuji za rady :hug: Budu ráda, když klidně budete psát další nápady, útěchy…Fakt už jsem dneska nějak hotová.Sice je zatím bez teplot, má chuť k jídlu, ale jak jsem viděla ty bílé flíčky, tak mě to nějak vzalo.Na pohotovost hned nepojedeme, tam nám daji zase ATB bez vyšetření.Kdyz vydržíme, počkáme na naší MUDr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
23.2.19 13:20

@clostylbegytka já si myslím, že by ji mohli mít, ale kupuju ji v bylinkach. Ale ty grepovy kapky mít určitě budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.19 13:26

@Aries6 Super, děkuji.Mazu pro ně.Koukala jsem, že Dr.Max má lichořeřišnicove kapky, tak doufám, že to je to samé a ne jen nějaké slabé, naředěné mnozstvi, co nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
23.2.19 13:32

Taky jsme si užili. Šla bych na ORL, tam to poznají líp co v tom krku je. Nám dělali výtěr z krku celé rodině a dva synové byli pozitivní na streptokok pyogenes, přitom angínu jsem měla vždy jen já a třetí syn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí