4 měsíční mimčo a návštěvy- rodina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2733
24.1.06 19:33

Tak jsem si přečetla celou diskusi…no souhlasím s Gothic a dalšími, netřeba to rozebírat. Mám to štěstí, že i příbuzní jsou rozumní a když vidí, že malý pláče, tak je jim jasné, že bude u mě v náručí…Taky nemám ráda, když na mě někdo sahá či stojí příliš blízko…

Sirko- promiň ale to vůči Gothic nebylo fér…kdo má ideální rodinu??? a jestli tady někdo něco ventiluje, tak by to nemělo být použito proti němu.

K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
24.1.06 20:04

Mamči- opravdu vám moc všem děkuji, ikdyž Gotic popravdě, když jsem četla první příspěvek tak jsem si říkala, že já blbec se vůbec na něco ptala:-(
ALe nicméně můj dotaz byl z toho důvodu, že mi jedna paní(která je „fundovaná“ pravila, že ho mám zvykat, ale mně se nezdálo ho nechat řvát a jen za ním chodit a říkat mu, že jsem tady) a jemu to ani navíc nestačilo:-((
Chtěla jsem jen vyzískat vaše rady co a jak a třeba jestli jdou trošku přelstít-nemyslím to tak, že když přijdou babičky tak dítě přiskočí ke dveřím a nechá se „zmuchlat a opusinkovat“ to není příjemné,když je to vynucené, ale prostě klasické pochování, kdy s ním choděj po bytě a vyprávějí mu, že koukaj tam a tam mi přišlo dost líto, že u nich nechce být. Tak budeme zatím praktikovat naše chování a přítomnost ostatních a časem se vše snad poddá:-))
Tak zatím papa, nechtěla jsem rozpoutat nějakou vášnivou debatu:-(
Chjo, když člověk neví je to první mimčo a kámošky maj mimča, který se nechaj pochovat od každého, tak jsem potřebovala radu co a jak:-)
Ještě jednou díky moc a papa HL:_))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
25.1.06 17:43

Cokoladkova :-) ja som si potom citala aj ine prispevky od teba a zistila som, ze mame na vela veci podobny nazor :-) mne sa len zdalo brutalne to o tom vyrevani, nic ine. Ale chapem, ze si to skor myslela tak, ze ty by si do toho nesla, bolo to citit z toho prispevku, takze ma skor nahnevalo, ze ti niekto take nieco radi.
Tak ti prajem aby to klapalo a maly co najskor zacal babicky zboznovat. :-) ked to bude postupne a nenasilne, tak sa k tomu urcite dopracujete.
A nehnevaj sa uz na mna prosim :cry:
kristain dakujem, tiez som to brala ako podpasovku, ale aspon som si uvedomila ako sa mohla citit cokoladkova po mojom prispevku, takze Sirke-Mirke vlastne dakujem, ze ma niekam posunula. Asi ma ma zmapovanu slusne, ked o mne toho tolko vie :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
25.1.06 18:32

Já svoje první mimi také terpve čekám, ale jsem přesně stejný typ jako Jazzi - nemám ráda blízký kontakt a to mnohdy ani v rodině. Jak bych potom mohla nutit své dítě …?

Gothik - s tebou naprosto souhlasím i když jsi to opravdu napsala „od plic“ tak mnohdy něco takto podaného dá člověku víc než opatrné otlapkávání tématu … Od anonymní Sirky si nenech zkazit náladu. Ne každá má ideální rodinu a nevím proč by to někomu mělo být otloukáno o hlavu.

Vím že můj příspěvek není moc k tématu, ale po přečetení diskuze jsem se prostě musela přidat. :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3152
25.1.06 18:36

Když jsem chodila na plavání, tak nám lektorka říkala, že tímto stavem je dokonce NUTNÉ projít do určitého věku, aby si dítě uvědomilo, kdo jsou ti JEHO lidé a pak, že jsou nějací ostatní. ŽE snad je dokonce špatně, když je některé dítě „prodejné“. Což můj první syn byl, tak jsem se bála, je-li vůbec normální :). Šel z ruky do ruky, odešel by i s cizím člověkem. A komunikovat s cizími lidmi mu nedělá potíže dodnes, jsou mu tři. Druhému je šest měsíců a minule mě překvapilo, když ho chtěl pochovat můj brácha, který miluje děti a on se naprosto zoufale rozbrečel :(. Prostě každé dítko bude jiné. Teď to děláme tak, že si ho po příchodu nikdo nevšímá a až když si dostatečně prohlídne všechny tváře, můžou si ho pochovat a je klidný. Což tedy respektuje pouze moje část rodiny, manželova se na něj vrhá naprosto nekontrolovatelně! Šílím :(. A ještě se divěj, proč pláče a mazlej ho o to víc. Konec. U prvního to bylo dokonce tak šílený, že když přišli na návštěvu a on spal, tak chtěli, abych jim ho vzbudila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jsem kategoricky odmítla, manžel jim řekl, že jsou fakt nenormální a pak už byl klid.
Přeji hodně sil na přežití návštěv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
26.1.06 10:15

Cokoladko mam naskenovane 2 stranky z knihy Co, kdy a jak ve vychove deti do Z.Matejcka. Tenhle jev je tam moc pekne popsany. Budes-li mit zajem, zaslu na mejl.

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
26.1.06 10:39

Mandragora, prosím. Mohla bys to poslat i mě? Moc ráda bych se o tomto dozvěděla víc.

Děkujííí moc a přeji krásný den.

ida.u@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
26.1.06 10:43

i510 poslu rada. Jen musis omluvit kvalitu :? :oops: :)

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
26.1.06 10:45

V pohodě. I málo přece stačí ke štěstí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...