Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ![]()
předevčírem jsem měla pozitivní těhotenský test. Podle poslední menstruace bych měla být ve 4. týdnu těhotenství. Chci se zeptat, mám zajít hned na gyndu nebo to ještě nemá smysl a stejně nic vidět nebude?
Moc děkuji za rady ![]()
@Anavyanna Teď rozhodně nechoď, je to brzo a nebude nic vidět. Osobně chodím 8tt+
Gratuluji ![]()
@Anavyanna Počkej ještě tak ty čtyři týdny - je to dlouhý čekání, já vím, ale zase si ušetříš nervy s tím, jestli začne tlouct srdíčko nebo ne, v 4tt je ještě brzy, na UTZ by nic vidět nebylo. Hodně štěstí ![]()
Poprvé jsem byla na začátku 6 tt, tyden po pozitivním testu. Bylo brzo. Podruhé až v 9 tt a to bylo akorát.
@Anavyanna mě ve všech případech sestřička objednala na termín 6+3 - 6+5, tzn.7.tt. Teď by nebylo ještě nic vidět, v tom .7.tt už bude ![]()
@Anavyanna Ahoj,já byla teď v pátek a jsem 6+4 a fazolka byla vidět krásně a na UTZ srdíčko
![]()
Sla jsem v 7+3 tt a srdicko uz krasne tukalo, driv nema smysl chodit, lekar nic neuvidi a budes mit akorat zbytecne nervy.
Poprvé jsem byla 6+6, klidně bych vydržela ještě dýl, ale musela jsem jít dřív kvůli opodstatněným obavám.. A srdíčko už viděl.
Já byla cca měsíc po pozitivním testu
dřív (hned) bych šla jen v případě, že bych se musela (Leiden apod.) a gratuluju, ať vše dobře dopadne ![]()