41 kg v 16 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.5.23 12:36

Ahoj, tak dneska se mi podarilo snist cely obed i snidani, byly vycitky, ale nekde v hlave citim ze nemam mit z ceho. Hodne mi pomaha i moje,,spolubydlici’’. Zitra me ceka psycholozka, tak treba to pak bude lepsi, co se vycitek tyce. Vypada to, ze domu pujdu tak za tyden, vahu mam furt stejnou. Mamka uz me objednala k psychiatrovi, ale termin mam az zacatkem zari, jsou tam dlouhe doby na cekani, nastesti se nam podarilo sehnat detskeho jen cca 40 km od nas. Vypada to, ze rodice uz se trochu uklidnili, vcera za mnou byli na navsteve a povidali jsme si. Moc vsem dekuji za podporu❤️

• Citovat
  • Upravit
42427
28.5.23 12:38
@Anonymní píše:
Ahoj, tak dneska se mi podarilo snist cely obed i snidani, byly vycitky, ale nekde v hlave citim ze nemam mit z ceho. Hodne mi pomaha i moje,,spolubydlici’’. Zitra me ceka psycholozka, tak treba to pak bude lepsi, co se vycitek tyce. Vypada to, ze domu pujdu tak za tyden, vahu mam furt stejnou. Mamka uz me objednala k psychiatrovi, ale termin mam az zacatkem zari, jsou tam dlouhe doby na cekani, nastesti se nam podarilo sehnat detskeho jen cca 40 km od nas. Vypada to, ze rodice uz se trochu uklidnili, vcera za mnou byli na navsteve a povidali jsme si. Moc vsem dekuji za podporu❤️

Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85443
28.5.23 18:01
@Anonymní píše:

Dobra zprava :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.23 16:57

Tak dneska dopoledne jsem mluvila s psycholozkou, vysvetlila mi, ze je dulezite, abych jedla dostatecne, snazim se o to, ale zatim to moc nejde. Domluvili jsme se, ze po propusteni k ni budu dochazet ambulantne, nez pujdu k psychiatrovi, je zaroven i psychoterapeutka a nabidla nam i rodinnou terapii, aby se zapojili i rodice. Moc dekuji vsem, kteri na me myslite :srdce:

• Citovat
  • Upravit
29.5.23 17:04
@Anonymní píše:
Tak dneska dopoledne jsem mluvila s psycholozkou, vysvetlila mi, ze je dulezite, abych jedla dostatecne, snazim se o to, ale zatim to moc nejde. Domluvili jsme se, ze po propusteni k ni budu dochazet ambulantne, nez pujdu k psychiatrovi, je zaroven i psychoterapeutka a nabidla nam i rodinnou terapii, aby se zapojili i rodice. Moc dekuji vsem, kteri na me myslite :srdce:

Jsi skvělá! :kytka: Jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.23 17:08
@broskvová zmrzlina píše:
Jsi skvělá! :kytka: Jak se cítíš?

Fyzicky dobre, psychicky uz je to taky mnohem lepsi

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
29.5.23 17:35
@Anonymní píše:
Fyzicky dobre, psychicky uz je to taky mnohem lepsi

A jak zvladas jidlo? Dokážeš sníst nemocniční limit?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.23 17:51
@jahuhudka píše:
A jak zvladas jidlo? Dokážeš sníst nemocniční limit?

Nekdy to jde, nekdy ne. Treba dneska jsem snedla snidani i obed v pohode a pak u odpoledni svaciny jsem premyslela, jestli ji vubec mam snist, kdyz jsem snedla cely obed i snidani. Ale donutilo me to snist aspon trochu, protoze oni me tady hlidaji a chci byt brzo doma.

• Citovat
  • Upravit
85443
30.5.23 15:24
@Anonymní píše:
Nekdy to jde, nekdy ne. Treba dneska jsem snedla snidani i obed v pohode a pak u odpoledni svaciny jsem premyslela, jestli ji vubec mam snist, kdyz jsem snedla cely obed i snidani. Ale donutilo me to snist aspon trochu, protoze oni me tady hlidaji a chci byt brzo doma.

Hlavne pak vydrz doma jist i bez te kontroly :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7947
30.5.23 19:56
@Anonymní píše:
Tak dneska dopoledne jsem mluvila s psycholozkou, vysvetlila mi, ze je dulezite, abych jedla dostatecne, snazim se o to, ale zatim to moc nejde. Domluvili jsme se, ze po propusteni k ni budu dochazet ambulantne, nez pujdu k psychiatrovi, je zaroven i psychoterapeutka a nabidla nam i rodinnou terapii, aby se zapojili i rodice. Moc dekuji vsem, kteri na me myslite :srdce:

Ta rodinná terapie by byla fajn, mám pocit, že tvoji rodiče taky potřebují trochu probrat.
Co děláš za školu, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.23 20:26
@Sonmi píše:
Ta rodinná terapie by byla fajn, mám pocit, že tvoji rodiče taky potřebují trochu probrat.
Co děláš za školu, jestli se můžu zeptat?

Jsem na osmiletem gymplu 2.rokem

• Citovat
  • Upravit
42427
30.5.23 20:27
@Anonymní píše:
Jsem na osmiletem gymplu 2.rokem

V 16?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.23 20:30
@Havlova píše:
V 16?

Myslela jsem to jakoze 2.rocnik oficialni stredni skoly, jinak jsem tam uz 6 let

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
1.6.23 19:15

Tak to bylo rychle 8o taky vám zmizela ta druhá diskuze? 8o

• Citovat
  • Upravit
4043
1.6.23 19:24
@jahuhudka píše:
Tak to bylo rychle 8o taky vám zmizela ta druhá diskuze? 8o

Jj, a koukala jsem, že s tou diskuzí smázli i zakladatelku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí