4leta si stěžuje, že se klepe

Anonymní
11.11.20 12:56

4leta si stěžuje, že se klepe

Dobrý den, v poslední době si 4leta dcera stěžuje, že se klepe. Buď se jí klepou, nožičky, nebo ručičky, nebo celé tělo. Když se jí třeba po minutě zeptám, jestli se furt klepe, tak prý už ne. Někdy řekne, že se ani neklepala. Řešil jste někdo takový problém a s jakým výsledkem? Zítra jdeme k doktorovi, ale spíš mě zajímalo, jestli už to někdo taky řešil. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4706
11.11.20 13:13

Moje dítě jednu dobu stále prohlasovalo, ze je mu zima na ruce. Rozlustenim byla rikanka ze školky: peru prádlo v potoce, je mi zima na ruce.

A ty nějaké klepání pozorujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
11.11.20 13:16

Synovi se to občas stává, zvlášť po větší fyzické námaze, a pomáhá mu na to hořčík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.20 13:41

Nepozoruju na ni vůbec nic, pořád běhá, skáče, na svůj věk je fakt hodně obratná, takže pohybu má hodně. Jediné co mě napadlo je, že manžel, když se dlouho nenaji, tak trpí hypoglykemii. To občas prijede hladový z prace a vrhá se po všem sladkým a rika, ze se zase uplne klepe. Tak jestli to neopakuje po něm, ale nevim no :cert:

• Citovat
  • Upravit
43035
12.11.20 18:55

Hypoglykemie to muze delat. Obvykle, kdyz se lidi klepou, ale neni to videt, tak to jsou nervy, psychika (lidi tomu rikaji vnitrni tres). Vysetreni je urcite na miste, ale nejspis nic vazneho neodhali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.20 20:11

@Pudloslava my jsme se asi už dopidili toho, co za tím stojí. Ona většinou, když se jí chce na záchod, tak se jakoby oklepe a my na ni někdy jako Jeee ses oklepala, nechceš na záchod? No a z ní vypadlo, že naposledy když se klepala, se jí chtělo kakat.. tak uvidíme, s doktorem jsem řešila něco jiného, tohle jsem mu nakonec neříkala.. dávám pozor na to co jí, aby nebyla nebo nesla spát hladova, tak snad to bude jen tohle, že neřekne, že se oklepala, ale že se klepe :-D :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA