4měsíční dcera ven v -7 stupních?

2895
1.2.12 13:52

4měs. dcera ven v -7?

Měli jsme jít dneska na očkování (jsme už pozdě, měli jsme nějaké komplikace). Měli jsme jít na 9.15, to jsem volala, že nemůžeme přijít, bylo tu -13 stupňů, tak nám řekla, že můžeme přijít po druhé hodině, teď je venku -7. Můžeme s dcerkou jít? Nebo to mám odložit na pondělí, prý má být -4, ale to taky není jistý. Někdo z vás tu psal, že šel ven když bylo hodně pod nulou a dcerka nebo synek dostal zápal plic, tak to nechci zanedbat. :(

Děkuji moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14535
1.2.12 13:54

Pokud bude malá zachumlaná a nebudete muset přes celé město, tak bych normálně šla ;) . My jsme s malou chodili a byla i menší, ale zase jsme tu dobu venku zbytečně nenatahovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
1.2.12 13:55
Terrad píše:
Pokud bude malá zachumlaná a nebudete muset přes celé město, tak bych normálně šla ;) . My jsme s malou chodili a byla i menší, ale zase jsme tu dobu venku zbytečně nenatahovali.

Je to asi 20 min cesty. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
1.2.12 13:57

já bych taky šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
1.2.12 14:00

Tak pokud stále váháš, tak se s doktorkou domluv, holt se očkování posune a ty budeš klidná :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
1.2.12 14:01

Taky bych šla . Dala bych třeba na kočár pláštěnku nebo přehodila deku on se tam udělá teplejší vzduch .

• Citovat
  • Upravit
2734
1.2.12 14:04

malé bych přehodila přes pusinku plenku,ale je fakt,že do roku by neměly děti chodit ven jak je více než -5stupnˇů,ale snad by ti mohla říct mudra,jestli jí to neuškodí no 20min.není taková hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
1.2.12 14:07

Šla bych, -7 st. na 20 minut byste měly zvládnout :-D
Já s malým chodím, musíme pro starší do školy atd. tak to tolik neřeším. Ale samo nechodíme zbytečně na dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
1.2.12 14:09

Na očkování bych šla. Tenhle týden říkali ve zprávách že až pří -20 nemají děti do pěti let vůbec chodit ven a že do -10 pouze pokud nebudou fyzicky aktivní. Největší problém podle nich je suchý vzduch, který s mrazy souvisí. Ale pokud bude malá jen ležet v kočárku, snad jí nic nehrozí. Asi bych ji přes boudičku dala dečku nebo něco, aby nedýchala čerstvě nafoukaný vzduch… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
1.2.12 14:10

ja bych sla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.12 14:21

Urcite by som sla. Neviem, ake je tvoje mimi otuzile, ale nasa kvoli malemu bytu a tatinkovi, ktory pracoval z domu spala do 1,5 roka na balkone za kazdeho pocasia - az dodatocne som sa dozvedela, ze pri teplote pod -7, by pobyt vonku nemal byt prilis dlhy. V korbicke mala deku + fusak a ked snezilo alebo bolo prilis zima dala som jej aj plastenku - spala aj 3 hodiny a ani raz sa mi nestalo, ze by bola studena - ruzove tvaricky a nostek neratam - ten fusak a plastenka fakt pomaha. Zvykla si tak spavat a mali sme problem dostat ju do postielky - stale poobede spi pri pootvorenom okne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vaculovakacka
1.2.12 14:22

pokád u vás tak strašně nefučí jak u nás tak běž, já šla 3 minuty, je tu mínus 10 a ledový vítr, takže jsem kočár tlačila jak do šíleného kopce a navíc jsem byla za ty 3 minuty zmrzlá jak .....

• Citovat
  • Upravit
4326
1.2.12 14:53

Když jí dáš přes obličejík plenku, nebo jak radili holky, tak si myslím, že se jí nic stát nemůže. Hlavně musí mít něco teplého i ze spoda. Ideálně teplý fusak.
U nás teda svítí krásně sluníčko a můj 2 měsíční synek spinká venku na sluníčku v kočáře. ;) Dala jsem mu šálku kolem krku a i na nosík a je vždycky krásně teploučký. Vždyt -5 nebo -7 to není takový rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
1.2.12 15:22

můžeš jít normálně, novorozenec do minus 5, já jdu do minus deseti, malému jsou necelé 3 měsíce a jak si venku chrupka, měl kombinézku fusak, čepici a přes pusinku flaušovou deku koukaly mu jen oči a nos, a po hodině jsem hoi vyndala teplého.. takže? zbytečně neplašit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
1.2.12 15:31

Já byla dnes s Dorotkou venku a to má 2 měsíce. Byla zachumlaná tak aby si dýchala do fusaku, měla dudlík, takže napřímo nedýchala studený vzduch. A spokojeně chrupkala ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí