5000 kJ denně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
2.5.14 07:12
@Antonie Bolavá píše:
Já jedla 400kj v době největší anorexie. Docela masakr :think: Ale zhubla jsem dost, to jako jo :?

njn, ale to rozhodně nepatří mezi zdravé hubnutí. Taky jsem žila na půlce jablka denně - následky jistě sama znáš :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.5.14 07:13

@Petra8a jídelníček zoufalý, špatný, neodstačující. Akorát si zpomalíš metabolismus. Najdi si výživového poradce, nech si to sestavit na míru. Takhle nic nedosáhneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
2.5.14 07:48
@martina.se píše:
njn, ale to rozhodně nepatří mezi zdravé hubnutí. Taky jsem žila na půlce jablka denně - následky jistě sama znáš :zed:

no právě proto to píšu. Mně i těch 5000 připadá vražedně málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.5.14 07:49
@Antonie Bolavá píše:
no právě proto to píšu. Mně i těch 5000 připadá vražedně málo

jj, je to zoufalé - a ona evidentně netuší, že první, co se stane, tak si zpomalí metabolizmus natolik, že bude přibírat i z pohledu na jídlo :think: tohle jsem řešila cca 2 roky poté - člověk přibere fakt po všem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
2.5.14 07:51
@martina.se píše:
jj, je to zoufalé - a ona evidentně netuší, že první, co se stane, tak si zpomalí metabolizmus natolik, že bude přibírat i z pohledu na jídlo :think: tohle jsem řešila cca 2 roky poté - člověk přibere fakt po všem :zed:

k to já zas neměla. I když teda 10 kilo jsem přibrala, abych se dostala na hranici normální váhy. Ale teď dobrý, drží se to pořád tak nějak stejně. Kromě tří poporodních kil navíc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.5.14 07:53
@Antonie Bolavá píše:
k to já zas neměla. I když teda 10 kilo jsem přibrala, abych se dostala na hranici normální váhy. Ale teď dobrý, drží se to pořád tak nějak stejně. Kromě tří poporodních kil navíc :roll:

to já si to zmršila natolik, že jsem pak skokově přibrala téměř 20 kg, pak to zas fičelo dolu atd.. teď už léta držim stabilní váhu - pokud se hormonálně neléčim :mrgreen: :lol: nebo nejsem těhotná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
2.5.14 08:03

Když držím 5000, hubnu kilo za 10 dni. Já jsem hrozná lemra. Nikdy jsem nesportovala a nejspíš nikdy nebudu. Baví me chodit delší procházky, ale prudší pohyb u me nehrozí. Při dietě se ještě dokopu k rotopedu.

Pul kila zeleniny také nedam. A az doberu léky na kašel a dam si k snídani kafe s mlikem a lžičkou cuku! tak me tu asi ukamenujete :mrgreen:

Tuto diskusi jsem založila, aby bylo vidět, ze to jde i s běžnými potravinami jako rohlík a vepřové maso. Není to sice podle správných zásad, ale me to tak vyhovuje. JoJo efekt jsem už zažila. Ale vždycky to bylo proto, ze jsem zazirala nějaký problém. Takže psychika.

V minulosti jsem držela diety typu mlicna apod. Proti tomu je současný jídelníček luxus a da se držet dyl, než 14 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
2.5.14 08:22
@Petra8a píše:
Když držím 5000, hubnu kilo za 10 dni. Já jsem hrozná lemra. Nikdy jsem nesportovala a nejspíš nikdy nebudu. Baví me chodit delší procházky, ale prudší pohyb u me nehrozí. Při dietě se ještě dokopu k rotopedu.

Pul kila zeleniny také nedam. A az doberu léky na kašel a dam si k snídani kafe s mlikem a lžičkou cuku! tak me tu asi ukamenujete :mrgreen:

Tuto diskusi jsem založila, aby bylo vidět, ze to jde i s běžnými potravinami jako rohlík a vepřové maso. Není to sice podle správných zásad, ale me to tak vyhovuje. JoJo efekt jsem už zažila. Ale vždycky to bylo proto, ze jsem zazirala nějaký problém. Takže psychika.

V minulosti jsem držela diety typu mlicna apod. Proti tomu je současný jídelníček luxus a da se držet dyl, než 14 dni.

Není luxus. Tech 5000 ti muze stacit.Ale takhle jak ho mas sestaveny tak urcite ne.Je prave ze na ten jojo efekt presne na miru. Bile pecivo nahrad. pridej vice zeleniny.Pul kg není moc muzes to chroustat celej den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
2.5.14 08:24

Nebyla bych na zakladatelku tak přísná.. Zkrátka je jenom pod tahem té rádobyodborné hubnoucí mašinerie, která se objevuje v nesmyslných časopisech pro ženy. Kdyby se tam raději věnovali jen tomu, kdo má nová prsa a kdo koho podvedl a nešířili i bludy o výživě.. :roll: „pětitisícovka“ je nejčastější časopisová „pravda“, takže se nelze divit, že na to pořád spousta ženských skočí..

Jinak zakladatelko - ano, dá se zhubnout i s „normálními“ potravinami, ale je to celkem k ničemu, tělu to ničím neprospěje a ten výsledek hubnutí je takový „rozkydlý“. Podle mě se člověk musí naučit přeorientovat z touhy „zhubnout“ na touhu prospět tělu. A pak se těm „normálním“, ale výživově prázdným potravinám vyhneš tak nějak automaticky, protože ti prostě nic nedávají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
2.5.14 09:28

@omites ne každému záleží na tom jak vypadá, já jsem bohužel ten člověk, kterému na tom hodně zaleží a líbí se mi hodně štíhlé ženy.
Byla jsem zvykla hodně sportovat tak se musím zas do toho dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2116
2.5.14 09:56
@Aletheia píše:
Snídaně: čokoláda
svačina: čokoláda
oběd: čokoláda
svačina: čokoláda
vecere: čokoláda:palec: přidávám se a zítra pokračujeme :mrgreen:

Ale k večeři minimálně 70 procentní, jinak nezhubneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
2.5.14 09:59
@omites píše:
@cher budu tlustá selka daleko raději a ponechám si hezký obličej tak do 80 let. :mrgreen:Dyť ty holky jsou kolem 40cítky strašně vyžilé a strhané v obličeji.
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
  • Citovat
  • Upravit
33916
2.5.14 10:04
@Verca1989 píše:
5000kj mi teda taky přijde málo a ten jídelníček je smutný…vepřové občas, proč ne ale teda makrela je jedna z nejtučnějších ryb a ještě uzená…

Já mám 173 cm a začínala jsem hubnout na 71kg, jídelníček mi sestavila výživová poradkyně na cca 6300kj na den.

Můj příklad jídelníčku na jeden den
snídaně v 7:00 - celozrnná kaiserka, 50g lučina linie, 150g rajčat, 150 ml polotučného mléka
svačina v 9:30 - 150g ovoce
oběd ve 12:00 - čína z kuřecího masa (100g masa v hotovém stavu, 200g čerstvé zeleniny), 120g rýže, okurkový salát
svačina v 15:00 - 250ml jihočeský zákys, 2 plátky knuspi
večeře v 18:00 - celozrnná kaiserka, 50g hermelín figura, 150g zeleniny
druhá večeře v 19:30 - 200g zeleniny
První měsíc jsem dala dolů 5kg, dohromady 10kg a to bylo pro mě akorát :)
:palec: já jím podobně + tedy tisíce hodin ve fitku díky starobě a mám dolem 25kg :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
2.5.14 10:30
@Petra8a píše:
Kdo chce, ať se přidá:)

váha 72,1

snídaně: rohlík a tvrdý sýr
svačina: jablko
oběd: kuskus, vepřová kýta v omáčce z mrkve a rajského protlaku
svačina: jablko
vecere: půlka uzené makrely, rohlík, rajče

špatně, špatně, špatně. Rohlíky vyhoď, dej si tam žitné a celozrnné pečivo, odpoledne jablko pryč, dej si tam mléčný výrobek a celkově si přidej zeleninu. Taky vepřové maso bys měla vyměnit za drůbež. A přidej zdravé tuky - floru, ořechy, apod. A ta uzená makrela večer taky nic moc - je to nejtučnější ryba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
2.5.14 11:01

Holky já vím, že to co @Petra8a píše není správné, ale věřte nebo ne, když mi bylo 25let tak jsem hubla u dr. v metabolické poradně, chodila k dietní sestře v rámci nemocnice a můj příjem byl 4200kj Max 4500kj, když se na to zpětně podívám tak to musel byt mazec. Hubla jsem tenkrát po prvním porodu z nějakých 82kg, začala v listopadu, vydržela vánoce a v květnu jsem tam končila s 68kg, je fakt, že jediný můj pohyb byl s dítětem v náručí na vlak.Taky to šlo, asi mládí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková