Jsem závislá na sladkém

2841
30.4.14 18:04

jsem zavisla na sladkem :-(

Ahoj Holky, jak se odnaucit tlacit sladkosti??? :mrgreen: jsem na nem zavisla :roll: uz jsem se pokousela to omezit, ale bez uspechu :think: Je na tom nekdo podobne? Samozrejme se to odrazi na postave :oops:

pisu z mobilu, tak me omluvte za psani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4658
30.4.14 18:09

Mám stejný problém, naštěstí zatím nijak nepřibírám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
30.4.14 18:09

Ano, zrovna se cpu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
30.4.14 18:10

Ja mam chut na Jojo bonbony a Haribo, ale nemuzu je :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
30.4.14 18:11

Nijak…tež jsem závisla každý den kousek čokolády a k tomu další sladké je to o to horší co dělám přímo u zdroje, ale postava prozatím dobrý a snad to bude i nadale i když ostatní mi říkali že od té doby co tam pracuji tak přibralí…

• Citovat
  • Upravit
50166
30.4.14 18:11

V obchodech se vyhýbej uličkám, kde jsou sladkosti. A když si sestavíš kvalitní jídelníček, tak tě na ně přejde chut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
30.4.14 18:12

To jsem zvedava, co nam kdo poradi. hlasim se k zavislakum na sladkostech :mrgreen: jak vecer nemam tabulku cokolady, vrazdila bych. tyčinky, susenky, zmrzku…všechno beru :lol:
skoro bych nemusela jist nic jiného, maso nemusim, uzeniny nejim, nejake jiné lahůdky me také nevzrusuji, jen ten cukr! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
30.4.14 18:13

Bohužel, já taky. Neumím si dát trošku, jak radí kousek čokolády každý den. pokud bych měla přestat jíst sladké, pak jedině úplně. Podařilo se mi to asi dvakrát, naposled s regulerními abstinenčními příznaky. Bohužel stačilo málo a přejídám se sladkým zas :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
30.4.14 18:13

Taky jsem závislák… zrovna včera jsem to řešila… jak načnu milku tak dokud jí nedojím tak stále chodím na kostičky :oops: zrovna dneska jsem snědla snad celé toffife a ráno tatranku :oops:

Až si říkám zda malému místo mléka neteče kakao… :mrgreen: jsou ale dny kdy si fakt nedám vůbec nic a nijak mi to nevadí… pak zas dny kdy mám žravou od rána do večera :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
30.4.14 18:14

Zkus ho něčím nahradit. Mě když začne honit mlsná, tak si vezmu jablko, nakrájím mrkev, okurku atd. Stačí žvýkat cokoliv bez zeleniny bych šla pro sušenku, čokoládu, brambůrky atd.
A ještě lepší nic nemít doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
30.4.14 18:15

Taky jsem strašnej závislák, ale je to na mě vidět, bohužel :zed:

• Citovat
  • Upravit
26093
30.4.14 18:16

Hlídat si celkově jídelníček, pak na sladkosti nezbyde prostor… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
30.4.14 18:19

@MUFICE Věř mi, to je nesmysl. Není to jen o chuti, je to skutečná závislost. Můžu jíst, jak chci vyváženě, už jsem se i donutila kvalitně snídat, ale nestačí to. Je to jako když někdo radí jíst místo sladkého mrkev nebo si vyčistit zuby. Prostě ve chvíli, kdy chci to sladké, tak jakoby nemyslím, je mi to jedno, až to sním, pak si nadávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
30.4.14 18:19

Já jsem taky pořád likvidovala sladkosti, tabulka čokolády za den nebyla žádnej problém, nic se u nás dlouho neohřálo… Co jsem si začla hlídat jídelníček, sladkosti tady „stojí“ dlouho, předlouho a to i moje fakt oblíbený, prostě na to nemám chuť, není to tam jak nacpat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
30.4.14 18:20

Taky jsem závislák :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie