5000 kJ denně

1823
1.5.14 21:45

5000 kJ denně

Kdo chce, ať se přidá:)

váha 72,1

snídaně: rohlík a tvrdý sýr
svačina: jablko
oběd: kuskus, vepřová kýta v omáčce z mrkve a rajského protlaku
vecere: půlka uzené makrely, rohlík, rajče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
cher
1.5.14 21:49

5000 KJ je na den málo. A rohlík k večeři není moc dietní. Ke snídani bych přidala zeleninu, odpoledne místo jabka k svačině dala třeba kefír

• Citovat
  • Upravit
15575
1.5.14 21:50

Ahojky, vaha 64 kg, vyska 170cm. Jak jsi vysoka ty?
Ja jim, co chci, stejne bych se k tomu vratila(mam s tim zkusenosti) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2915
1.5.14 21:52

@cher K redukci váhy to není málo. Mela jsem krabičkou dietu s takto nastaveným množstvím kalorii. Ale jinak souhlasim, že bych přidala všude zeleninu a mléčné vyrobky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
1.5.14 21:53

Uzená makrela a rohlík je pro dietu celkem masakr.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
1.5.14 21:54
@arkadie píše:
@cher K redukci váhy to není málo. Mela jsem krabičkou dietu s takto nastaveným množstvím kalorii. Ale jinak souhlasim, že bych přidala všude zeleninu a mléčné vyrobky.

I Havlíček říká, že 5000 kj je málo

• Citovat
  • Upravit
531
1.5.14 21:56

Hkdyž vyhodíš rohlíky a nahradíš např celozrnou tortilou ( pšenice je spatne v jakémkoliv stavu, ale ty tortily jsou ok nejsou tepelně zpracované), přidej citrusy a luštěniny, sem tam nějakou procházku a do léta jsi laň :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
1.5.14 21:56

No dietní to není, zkus to zapsat do STOBu nebo kalorických tabulek a uvidíš, že je tam málo zeleniny, resp. žádná:-). Vepřová kýta a uzená makrela rozhodně nejsou dietní jídla. Pečivo ráno a celozrnné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
1.5.14 21:57

No a vepřové a makrela taky síla. Dej si krutu a tresku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
1.5.14 21:58

Jídelníček je špatně sestavený, k snídani je třeba přidat nějaké tuky(namazat rohlík Flrou třeba) a zeleninu, ke svačinám něco mléčného, dopoledne třeba kefír, odpoledne místo jablka mrkev a třeba 30% eidam, k obědu přidat zeleninu a s makrelou k večeři si nejsem jistá, jedno rajče je málo. Rohlík bych vyměnila za žitný chléb třeba, nebo křehké chlebíčky. Místo vepře bych zvolila krůtu nebo kuře…když se budeš snažit o 5000 kj, budeš unavená, tělo nebude mít z čeho brát…podle mě a mých zkušeností teda… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
1.5.14 22:00

Dobrá sebevražda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
1.5.14 22:01

:roll:
Zase jedno niceni zdravi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
1.5.14 22:03
@arkadie píše:

mě by jenom zajímalo, jestli máš bazální metabolismus kolem 4000kJ. U aktivních lidí tak do 60 let jsem se s tím nesetkala. Pokud jíš pod bazál, na začátku můžeš trochu zhubnout, ale zpomaluješ si tím metabolismus a následně co sníš nad, se hned uloží. Pak se ženské v přechodu nestačí divit.

Mě jen přijde divné, že to lidi prostě neví a nechají se zblbnout krabičkovkama nebo dietama v časopisech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798
1.5.14 22:04

Takze kdyz sezeru dva pytle bramburku, budu jako lanka, jo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
1.5.14 22:06
@Petra8a píše:
Kdo chce, ať se přidá:)

váha 72,1

snídaně: rohlík a tvrdý sýr
oběd: kuskus, vepřová kýta v omáčce z mrkve a rajského protlaku
vecere: půlka uzené makrely, rohlík, rajče

a výšku a věk?!?!?!?
Rohlík zahoď, jablko na sváču je málo, kor odpoledne a večer zase rohlík? 8o
Strava má být racionální, vyvážená a chutná. Měla by jsi se po ní citit fajn, ne unavená, ale plná energie. Neměla by ležet v žaludku a neměla by tě hodit do postele. Jen píšu všeobecné zásady 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková