55+ a jejich možnosti

Anonymní
29.9.21 20:09

55+ a jejich možnosti

Zdravím a chci se zeptat.

jsem rozvedená, 51 a hledám partnera. Jsou :oops:, zas tak bída není, ale… na úvod napíšu, že se snažím najít staršího či vrstevníka a ne mladšího partnera, který by stejně asi časem zdrhl za mladou. Teď to ale… první 56 bez prášku nedal ani ránu. S práškem to bylo fajn, no ale na jak dlouho… S druhým 53 to bylo zpočátku všelijaké, byla jsem hodně trpělivá, pak se to zlepšilo, ale byl zvyklý být dlouho sám, tak se zase pomalu do toho svého stereotypu sune. Třetí 56 byl asi impotentní, ale uspokojil mě, jenže já bych to chtěla komplet. Čtvrtý 56 se snaží, ale je to takové zatím podivné, on sám má potíže. Asi to vzdám, protože nechci zatím sex úplně zabalit. Mám už ale strach si s někým 50+ začít, protože ti chlapi snad už nemůžou. Anebo jsem prostě měla smůlu?

prosím, prosím moc - anonymně

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kutil Tom
29.9.21 20:16

No a s tím práškem je jakej problém? Bojíš se, že u toho dostane infarkt? :D

• Citovat
  • Upravit
Pan Dan
29.9.21 20:17

:,( Kdo říkal že padesát je nejlepší věk? A já to furt papouškuju jako blázen. To si po padesátce bez prášku ani neškrtnu? No to snad ne. Taky mě zajímá, jestli chlapi po padesátce už fakt nemůžou?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.21 20:18

Jsou moc mladí, ti dneska už bez prášků nic nevydrží. ;) Doma mám chlapa přes šedesát a furt ho musím odhánět, chce pořád, vydrží na můj vkus až zbytečně dlouhou dobu. Jsem výrazně mladší než on a všichni mě varovali, jak to půjde v posteli po padesátce do kopru - no a netrefili se. :lol:

• Citovat
  • Upravit
119
29.9.21 20:18

Je fajn a dobře že to ještě nechceš zabalit ale užívat, si život a dobrej sex k tomu patří. Blbý je (teda aspoň můj dojem) že dneska jsou ženský okolo padesátky aktivní štramandy ale s chlapama už to bývá daleko horší. Nevím v jakých kruzích se pohybujes a jestli třeba žijes ve městě nebo na vesnici kde ten výběr asi nebude moc slavnej, ale asi bych koukala po chlapech na kterých je vidět že o sebe dbají, jsou aktivní, sportují apod. Jestli bude i potetní Ti to samozřejmě nezaručí :mrgreen:, ale ono to dost souvisí. Se životním stylem a přístupem. Taky nějaký pilulky na to jsou že jo.. Jestli hledáš někoho jen na sex tak by to neměl být problém. Jestli na vztah tak myslím že v tomhle věku je už náročnější s někým se sžít apod.. Ale není to určitě nemožné. Držím palce :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.21 20:26
@Kutil Tom píše:
No a s tím práškem je jakej problém? Bojíš se, že u toho dostane infarkt? :D

Piluli si musí vzít nějakou dobu před. A pak to bylo - teď musí být sex, protože jsem si vzal pilulku. A já to na povel nechci, to mě nebaví, musí to vyplynout, prostě to přijít… No a pak začal říkat, že to taky něco stojí (cca 100 Kč)… No byly tam pak i jiné věci, to je pravda. A dlouhodobé užívání se taky nedoporučuje.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
29.9.21 20:27
@blackdahlia32 píše:
Je fajn a dobře že to ještě nechceš zabalit ale užívat, si život a dobrej sex k tomu patří. Blbý je (teda aspoň můj dojem) že dneska jsou ženský okolo padesátky aktivní štramandy ale s chlapama už to bývá daleko horší. Nevím v jakých kruzích se pohybujes a jestli třeba žijes ve městě nebo na vesnici kde ten výběr asi nebude moc slavnej, ale asi bych koukala po chlapech na kterých je vidět že o sebe dbají, jsou aktivní, sportují apod. Jestli bude i potetní Ti to samozřejmě nezaručí :mrgreen:, ale ono to dost souvisí. Se životním stylem a přístupem. Taky nějaký pilulky na to jsou že jo.. Jestli hledáš někoho jen na sex tak by to neměl být problém. Jestli na vztah tak myslím že v tomhle věku je už náročnější s někým se sžít apod.. Ale není to určitě nemožné. Držím palce :potlesk: :palec:

No nevím, kde se pohybuješ ty, ale já teda aktivní štramandy kolem 50 nepotkávám vůbec, zato chlapů sportovců kolem 50 je tu jak nasjáno :mrgreen: :dance:

• Citovat
  • Upravit
21822
29.9.21 20:29

To zas bude nějaký troll či článek na Onadnes, nebo proč se tady roztrhl pytel s diskusemi na téma staří partneři, sex s nimi apod.
Nevěřím, že normální sebevědomá ženská tohoto věku bude řešit svou sexuální frustraci na webu emimino.
Co tu čeká za odpovědi nebo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
29.9.21 20:29
@Anonymní píše:
Piluli si musí vzít nějakou dobu před. A pak to bylo - teď musí být sex, protože jsem si vzal pilulku. A já to na povel nechci, to mě nebaví, musí to vyplynout, prostě to přijít… No a pak začal říkat, že to taky něco stojí (cca 100 Kč)… No byly tam pak i jiné věci, to je pravda. A dlouhodobé užívání se taky nedoporučuje.

Šmarjá, taková drahota, musí vysolit stovku, aby si mohl zapíchat. Neměli by těm důchodcům fakt přidat? :mrgreen:
Nějaká doba před je ale asi otrava, kolik to tak je, ta nějaká doba?

• Citovat
  • Upravit
119
29.9.21 20:30
@Kutil Tom píše: Šmarjá, taková drahota, musí vysolit stovku, aby si mohl zapíchat. Neměli by těm důchodcům fakt přidat? :mrgreen:
Nějaká doba před je ale asi otrava, kolik to tak je, ta nějaká doba?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.21 20:32
@mado píše:
To zas bude nějaký troll či článek na Onadnes, nebo proč se tady roztrhl pytel s diskusemi na téma staří partneři, sex s nimi apod.
Nevěřím, že normální sebevědomá ženská tohoto věku bude řešit svou sexuální frustraci na webu emimino.
Co tu čeká za odpovědi nebo zkušenosti?

Tak třeba že 55+ nejsou až tak out a já měla holt smůlu. Anebo že 55+ jsou fakt KO a já holt to budu muset nějak srovnat si v hlavě a pustit se asi do těch mladých - nebo nevím.

• Citovat
  • Upravit
15332
29.9.21 20:33

Hele.. mam v plánu po 45+ jezdit za dobrým sexem do Egypta :lol:, tam si vyberu svýho faraona zaplatim si ho na celej tejden a čau..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
29.9.21 20:36

@Kutil Tom Jo a já jich znám taky dost. Třeba tátu a jeho kámoše. Ale takový chlapy mají většinou partnerky co si je hlídají :mrgreen:. Myslela jsem spíš takový ty zapškly nechutný rozvedený co se nemyjou :mrgreen:. Žensky co jsou v tomhle věku samy to většinou dávají líp mi přijde. Ale tak možná se pletu. Tolik se v tom zas nevyznám, ale nějak mi paní bylo líto a chtěla sem ji aspoň nějak povzbudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21822
29.9.21 20:38
@Anonymní píše:
Tak třeba že 55+ nejsou až tak out a já měla holt smůlu. Anebo že 55+ jsou fakt KO a já holt to budu muset nějak srovnat si v hlavě a pustit se asi do těch mladých - nebo nevím.

No a proč to řešíš na webu emimino, kde už z názvu jasně vyzní, že se zde nacházejí po většině mladé matky. Co od nich očekáváš za zkušenost?
Když pominu, ze jsi troll se stejným tématem už několikátou diskusi za dva dny.
Proc nejdeš na erotický web pro starší a pokročilé, tam se najdou podobné postižení.

Tady se to zvrtne jako vždy v závěr, že ženským v šedesáti všichni hádají max třicet let a chlapi v šedesáti jsou na tom líp, než ve dvaceti a můžou prakticky pořád a stojí na ně řada dvacitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
29.9.21 20:43
@Kutil Tom píše:
No nevím, kde se pohybuješ ty, ale já teda aktivní štramandy kolem 50 nepotkávám vůbec, zato chlapů sportovců kolem 50 je tu jak nasjáno :mrgreen: :dance:

ja potkavam aktivni stramandy a hezke, stihle padesatnice vsude. Ja ale bydlim v praze, tak to mozna je i tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí