55+ a jejich možnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
510
29.9.21 21:34

No dopr… ta první stránka mě dost vystrašila, teda ještě mi nějakej ten pátek do 50+ chybí, ale úplně jsem se zhrozil :) Ještě, že jste to někteří chlapi na druhé a třetí straně zachránili, jsem zase trochu klidnější.

Ale k tématu - stejně je to divné, že jsi narazila na takový statistický vzorek - to už se obávám, že bude špatný výběr, protože to přece není možné aby ze 4 byli 4 prakticky nepoužitelní (otázka je teda co jsi měla na mysli u toho 4 - jaké problémy). Těžko ale říci co s tím - asi vybírat dál, respektive možná nevybírat, ale úplně nějak normálně žít, nic nehledat a ono to náhle přijde samo, aniž bys to nějak extra ovlivnila. Vlastní zkušenost a zkušenost okolí - čím méně se o hledání budeš zarytě snažit, tím lépe to dopadne, protože najednou vlastně zjistíš, že jsi nic nehledala, ale máš fantastického kamaráda se kterým by to šlo… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
29.9.21 21:36
@Královna Kosmíru píše:
No právě, že v posteli hrůza…

Aha, to jsem ten smajlík pochopila nesprávně. Tak to já si stěžovat nemůžu (bohužel jsem vždycky ta, co chlapy v tom apetitu musí krotit), ale my jsme spíš vždycky v naší rodině tak trochu ty sportovce brali s despektem, já bych prostě za nářadí 200 tisíc nedala. Ale partnerovi odpouštím :D, protože si vždycky nalžu, že aspoň teda něco dělá pro svý zdraví. :D :?
Problémů má víc než já, ačkoliv je mladší, ale tak celkově se ten vztah dá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.21 21:43
@RacionalniMuz píše:
No dopr… ta první stránka mě dost vystrašila, teda ještě mi nějakej ten pátek do 50+ chybí, ale úplně jsem se zhrozil :) Ještě, že jste to někteří chlapi na druhé a třetí straně zachránili, jsem zase trochu klidnější.Ale k tématu - stejně je to divné, že jsi narazila na takový statistický vzorek - to už se obávám, že bude špatný výběr, protože to přece není možné aby ze 4 byli 4 prakticky nepoužitelní (otázka je teda co jsi měla na mysli u toho 4 - jaké problémy). Těžko ale říci co s tím - asi vybírat dál, respektive možná nevybírat, ale úplně nějak normálně žít, nic nehledat a ono to náhle přijde samo, aniž bys to nějak extra ovlivnila. Vlastní zkušenost a zkušenost okolí - čím méně se o hledání budeš zarytě snažit, tím lépe to dopadne, protože najednou vlastně zjistíš, že jsi nic nehledala, ale máš fantastického kamaráda se kterým by to šlo… :)

Tohle by bylo super. Jenže já tomu musím jít trochu naproti - pracuju z domova, ve firmě je jediný chlap šéf a ten je tabu. Takže těch příležitostí není zrovna moc.

• Citovat
  • Upravit
15332
29.9.21 21:52

Zakladatelko jak radí psychoterapeut Jan Vojtko je potřeba si přiznat, že na nás ta dobře padnoucí druhá nikde nečeká, buď pořád aktivní ale nehroť to.. a využij i ty aplikace.. hrozně si to lidi chvalí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
29.9.21 21:59
@Anonymní píše:
Zdravím a chci se zeptat.

jsem rozvedená, 51 a hledám partnera. Jsou :oops:, zas tak bída není, ale… na úvod napíšu, že se snažím najít staršího či vrstevníka a ne mladšího partnera, který by stejně asi časem zdrhl za mladou. Teď to ale… první 56 bez prášku nedal ani ránu. S práškem to bylo fajn, no ale na jak dlouho… S druhým 53 to bylo zpočátku všelijaké, byla jsem hodně trpělivá, pak se to zlepšilo, ale byl zvyklý být dlouho sám, tak se zase pomalu do toho svého stereotypu sune. Třetí 56 byl asi impotentní, ale uspokojil mě, jenže já bych to chtěla komplet. Čtvrtý 56 se snaží, ale je to takové zatím podivné, on sám má potíže. Asi to vzdám, protože nechci zatím sex úplně zabalit. Mám už ale strach si s někým 50+ začít, protože ti chlapi snad už nemůžou. Anebo jsem prostě měla smůlu?

prosím, prosím moc - anonymně

Dej tomu cas, holky tu rikaji, ze po prechodu uz na sex neni chut, za chvili se zklidnis a erekce resit nebudes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
29.9.21 22:00
@Kutil Tom píše:
No nevím, kde se pohybuješ ty, ale já teda aktivní štramandy kolem 50 nepotkávám vůbec, zato chlapů sportovců kolem 50 je tu jak nasjáno :mrgreen: :dance:

Jo, taky mam pocit ze „aktivní stramanda kolem 50“ je oxymoron.

Edit:…„atraktivni stramanda kolem 50“…

Příspěvek upraven 29.09.21 v 22:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
29.9.21 22:02
@Mango_Lassi píše:
Nemůže být, že ve svém věku již je nepřitahuješ?

Ackoliv s tebou souhlasim, obavam se, ze tenhle prispevek ti na oblibenosti neprida :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
29.9.21 22:04
@carsin píše:
Jo, taky mam pocit ze „aktivní stramanda kolem 50“ je oxymoron.
Že váháš
Všechny jsou na emiminu! ❤️️
  • Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
29.9.21 22:04
@carsin píše:
Ackoliv s tebou souhlasim, obavam se, ze tenhle prispevek ti na oblibenosti neprida :mrgreen:

Na oblíbenosti jsem si tu postavila kariéru, of kóz.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.21 22:07
@Josefuna píše:
Dej tomu cas, holky tu rikaji, ze po prechodu uz na sex neni chut, za chvili se zklidnis a erekce resit nebudes.

No já to mám nějak naopak. Celý život jsem měla tělísko, které mě nějak tlumilo, šílený fofr, protože to bývalý nechával všechno na mně, děti, žili jsme bez babiček, stres, protože bývalý byl hysterická osobnost a dělal scény…

Teď je klid, pohoda, děti velké, teď právě nastává doba, kdy si to v klidu užívám. Víc než předtím.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
29.9.21 22:09
@Anonymní píše:
No já to mám nějak naopak. Celý život jsem měla tělísko, které mě nějak tlumilo, šílený fofr, protože to bývalý nechával všechno na mně, děti, žili jsme bez babiček, stres, protože bývalý byl hysterická osobnost a dělal scény…Teď je klid, pohoda, děti velké, teď právě nastává doba, kdy si to v klidu užívám. Víc než předtím.

Asi bude třeba ulovit nějakého zajíčka :dance:

• Citovat
  • Upravit
12501
29.9.21 22:10
@Anonymní píše:
No já to mám nějak naopak. Celý život jsem měla tělísko, které mě nějak tlumilo, šílený fofr, protože to bývalý nechával všechno na mně, děti, žili jsme bez babiček, stres, protože bývalý byl hysterická osobnost a dělal scény…Teď je klid, pohoda, děti velké, teď právě nastává doba, kdy si to v klidu užívám. Víc než předtím.

A s kym si to uzivas, kdyz rikas, ze vsichni byli temer impotentni? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
29.9.21 22:11
@Kutil Tom píše:
Asi bude třeba ulovit nějakého zajíčka :dance:

Asi jo, padesatnice jsou stale kocky, zeny v rozpuku. Co s temi padesatiletymi impotenty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
29.9.21 22:14
@jege píše:
No nevím, já se kvůli tomu budím i v noci a dnes jsem od 5 nemohl spát kvůli „pohotovosti“! :nevim: :zed:

To není tvá zásluha a neboj, už brzy to přejde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.21 22:15
@Josefuna píše:
A s kym si to uzivas, kdyz rikas, ze vsichni byli temer impotentni? :think:

Vpodstatě všichni se strašně snaží, ale má to zádrhely, viz první příspěvek. To ale neznamená, že u mě to neklapne. S některými to občas bylo hodně fajn, ale právě že jen občas. Mohlo by být ale líp, pokud by byli s možnostmi víc v pohodě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky