Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pan Dan píše:Kdo říkal že padesát je nejlepší věk? A já to furt papouškuju jako blázen. To si po padesátce bez prášku ani neškrtnu? No to snad ne. Taky mě zajímá, jestli chlapi po padesátce už fakt nemůžou?
No nevím, já se kvůli tomu budím i v noci a dnes jsem od 5 nemohl spát kvůli „pohotovosti“!
![]()
@Mango_Lassi píše:
Nemůže být, že ve svém věku již je nepřitahuješ?
Přitažlivost není (jen) o věku.
@Královna Kosmíru píše:
Hele.. mam v plánu po 45+ jezdit za dobrým sexem do Egypta, tam si vyberu svýho faraona zaplatim si ho na celej tejden a čau..
To je nejlepší řešení. Oni jsou na to zvyklí, takže spokojeni jsou všichni. ![]()
@Venetia píše:
Neco mu u toho dbani zjevne chybi
Aha, už chápu. Jsem natvrdlej. ![]()
@jege píše:
No nevím, já se kvůli tomu budím i v noci a dnes jsem od 5 nemohl spát kvůli „pohotovosti“!![]()
Dobrý, ale něco jiného je autoerotika a něco jiného je podat trošku výkon s partnerkou. ![]()
@Kutil Tom píše: , zato chlapů sportovců kolem 50 je tu jak nasjáno![]()
A sportovci jsou jako nějak k něčemu? Nemusí být ani přitažliví, ani příjemní, ani inteligentní a už vůbec nic to nevypovídá o jejich apetitu či výdrži. ![]()
@Cimada píše:
Máš pravdu. Ženská k tomu, aby žila slušně a hezky, chlapa nepotřebuje tak, jako on potřebuje někoho, kdo by ho obsluhoval. Mnozí rozvedení (sólo) jsou na dálku poznat, prostě ošuntělá. Holt když nemají tu partnerku, která by jim vyprala a vyžehlila…
Ja znam jednoho rozvedenýho, ten by za hřích stál, VŠ tělo jako Bůh, chytrej, milej, bohatej a schopnej toho bych přála každy rozvedený mamině,, měl nádhernou manželku, ale utekla mu
.. no našel si vrstevnici pr. delatou malou
.. ![]()
@Cimada píše:
A sportovci jsou jako nějak k něčemu? Nemusí být ani přitažliví, ani příjemní, ani inteligentní a už vůbec nic to nevypovídá o jejich apetitu či výdrži.
Můj manžel je sportovec, krasnej chlap a v posteli ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Ja znam jednoho rozvedenýho, ten by za hřích stál, VŠ tělo jako Bůh, chytrej, milej, bohatej a schopnej toho bych přála každy rozvedený mamině,, měl nádhernou manželku, ale utekla mu.. no našel si vrstevnici pr. delatou malou
..
Jo, tak to bývá.
@Královna Kosmíru píše:
Můj manžel je sportovec, krasnej chlap a v posteli
Super, gratuluji
.
Já jsem proti sportovcům trošku zaujatá
. S jedním žiju. ![]()
Příspěvek upraven 29.09.21 v 21:27
@jege píše:
No nevím, já se kvůli tomu budím i v noci a dnes jsem od 5 nemohl spát kvůli „pohotovosti“!![]()
Chodíš často s pískem kvůli prostatě jo?
@Královna Kosmíru píše:
Chodíš často s pískem kvůli prostatě jo?
Noční urinální turistika se tomu prej říká. ![]()
@Cimada píše:
Super, gratuluji.
Já jsem proti sportovcům trošku zaujatá. S jedním žiju.
Příspěvek upraven 29.09.21 v 21:27
No právě, že v posteli hrůza…
@Anonymní píše:
Troll nejsem a další diskuze jsem tu nezakládala
Tak téma mi připadlo taky trošku trollovské, ale fajn: myslím si, že (ad název vlákna) možností je sice dost, ale upřímně, nemusí se nutně vyskytovat v blízkém okolí
. A čím starší člověk, tím samozřejmě problematičtější téměř všechno.
A ten, kdo hledá nebo má nějaké požadavky, si musí sám odpovědět na otázku, jestli stojí za to ještě pochytat nějaké pohlavní choroby, nebo žít v klidu v nějakém tom „průměrném“ vztahu, protože 100% holt není nikdy nic.
Díky bohu!