55+ a jejich možnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40425
2.10.21 09:05
@Královna Kosmíru píše:
Mohu potvrdit, že náladičky také mívá. Naštěstí jsem typ co mu típne vajgla hned v začátku. 8)

Ono ten úbytek testosteronu má i psych, dopady, proto je s některými pak k nevydržení… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.21 09:52

Anonymně, protože o rodičích.
Rodiče jsou ročník 1943 a 44 a od mamky vím, že otec pořád čas od času, tak jednou za měsíc otravuje. Přitom už mu to samozřejmě pořádně nejde, hlavně udělat se, takže mamka je z toho zoufalá, protože to trvá a stejně to k ničemu nevede :roll:. Ale raději mu vyhoví, protože jinak je právě vzteklej a je to horší, tak to radši přetrpí :roll: A od tchýně vím, že tchán by to byl zkoušel taky ještě před osmdesátku, kdyby povolila. Takže, jak píše @free333, prostě to chtějí, i když nemůžou. Když jsem říkala manželovi, že doufám, že až mu to jednou nepůjde, nebude mě s tím otravovat, tak na mě tak divně koukl… Mám pocit, že když to postupuje pomalu, chlapi asi nedokážou rozpoznat tu hranici, kdy už by bylo záhodno na to rezignovat. Mluvím samozřejmě o těch, kteří byli vždy hodně aktivní.

• Citovat
  • Upravit
15332
2.10.21 10:23
@Anonymní píše:
Rodiče jsou ročník 1943 a 44 a od mamky vím, že otec pořád čas od času, tak jednou za měsíc otravuje. Přitom už mu to samozřejmě pořádně nejde, hlavně udělat se, takže mamka je z toho zoufalá, protože to trvá a stejně to k ničemu nevede :roll:. Ale raději mu vyhoví, protože jinak je právě vzteklej a je to horší, tak to radši přetrpí :roll: A od tchýně vím, že tchán by to byl zkoušel taky ještě před osmdesátku, kdyby povolila. Takže, jak píše @free333, prostě to chtějí, i když nemůžou. Když jsem říkala manželovi, že doufám, že až mu to jednou nepůjde, nebude mě s tím otravovat, tak na mě tak divně koukl… Mám pocit, že když to postupuje pomalu, chlapi asi nedokážou rozpoznat tu hranici, kdy už by bylo záhodno na to rezignovat. Mluvím samozřejmě o těch, kteří byli vždy hodně aktivní.
:,( :,( :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
2.10.21 11:01
@Mango_Lassi píše:
Já taky na zákroky chodím s chlapem, který mě uklidňuje. Jinak jsem hysterická
:lol: No jo, ale ty jsi chlap, tak to je asi ok :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
2.10.21 11:02
@Proximus píše:
To není nekritickè sebevědomí. To je život. A zuby si brousit nemusíš. Nabízí se samy. Proč? To netuším. :nevim: 8) ale jako hledej v ženském myšlení logiku, že.

Tak to víš, i mezi mladicemi se najdou ty, co mají zálibu v gerontologii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
2.10.21 11:11
@bigl píše: :lol: No jo, ale ty jsi chlap, tak to je asi ok :lol:

Koukla jsem do kalendáře, je lichý týden, takže ses trefila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.21 11:16
@Anonymní píše:

Čím jsem starší, tím míň snáším hořekování chlapů, jak jim to nejde. Když se to stalo poprvé u exmanžela v jeho cca 44 letech, tak jsem nic neříkala, spíš byla ráda, že se trochu uklidní (svého času mluvil o sexu pořád, hrál, že chce ráno i večer, ale bylo to jen divadlo, které mě nebavilo). S tím přítelem, co pak jedl prášky, to bylo hrozné, protože než si ty prášky sehnal, tak pokaždé, když to nešlo (a to vpodstatě pokaždé), tak se sesunul z postele na zem a tam usedavě štkal, jaký je chudák, jak strašně chtěl a nic. To poslední, co bych dělala, je jeho utěšování. Spíš se mi začal hnusit. Teď k tomu má trochu našlápnuto ten aktuální, který na tom není tak hrozně, ale nedosáhne vrcholu a začíná to taky ublíženecky komentovat. Jsem asi hnusná, ale toto fakt nesnáším. Já jim taky neříkám, kdy to není úplně povedené.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
2.10.21 11:23
@Anonymní píše: Čím jsem starší, tím míň snáším hořekování chlapů, jak jim to nejde. Když se to stalo poprvé u exmanžela v jeho cca 44 letech, tak jsem nic neříkala, spíš byla ráda, že se trochu uklidní (svého času mluvil o sexu pořád, hrál, že chce ráno i večer, ale bylo to jen divadlo, které mě nebavilo). S tím přítelem, co pak jedl prášky, to bylo hrozné, protože než si ty prášky sehnal, tak pokaždé, když to nešlo (a to vpodstatě pokaždé), tak se sesunul z postele na zem a tam usedavě štkal, jaký je chudák, jak strašně chtěl a nic. To poslední, co bych dělala, je jeho utěšování. Spíš se mi začal hnusit. Teď k tomu má trochu našlápnuto ten aktuální, který na tom není tak hrozně, ale nedosáhne vrcholu a začíná to taky ublíženecky komentovat. Jsem asi hnusná, ale toto fakt nesnáším. Já jim taky neříkám, kdy to není úplně povedené.

Když jsou s tím takové trable, není lepší přítel na dobíjecí baterky?
Objektivně výkonných 50+ asi moc není a všichni jsou už zaparkováni ve svých stálých garážích.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.21 11:31
@Mango_Lassi píše:
Objektivně výkonných 50+ asi moc není a všichni jsou už zaparkováni ve svých stálých garážích.

Asi chci moc, když chci, aby měl i něco v hlavě :-(

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
2.10.21 11:31
@Anonymní píše:
Asi chci moc, když chci, aby měl i něco v hlavě :-(

Bohužel, no. Na každou se nemusí dostat.

• Citovat
  • Upravit
12501
2.10.21 11:50
@Mango_Lassi píše:

Devcata, nemusi byt tak zle, jak zde zakladatelka popisuje. Pry to muze mit i vyhody, pokud je nastup erekce pomalejsi, nebot dochazi k vetsimu sladeni s potrebami zeny, cili nejde se na to hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
2.10.21 11:58
@Josefuna píše:
Devcata, nemusi byt tak zle, jak zde zakladatelka popisuje. Pry to muze mit i vyhody, pokud je nastup erekce pomalejsi, nebot dochazi k vetsimu sladeni s potrebami zeny, cili nejde se na to hned.

Tak zásadní bude, jak hodně je ten nástup erekce pomalejší…

Pokud to bude trvat hodinu, většinu žen už ten „sex“ dávno přestane bavit a budou si už spokojeně pospávat, takže je možné, že nástup erekce svého nadsamce už ani nezaregistrují… :nevim: :think: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
2.10.21 12:01
@free333 píše:
Tak zásadní bude, jak hodně je ten nástup erekce pomalejší…Pokud to bude trvat hodinu, většinu žen už ten „sex“ dávno přestane bavit a budou si už spokojeně pospávat, takže je možné, že nástup erekce svého nadsamce už ani nezaregistrují… :nevim: :think: :,(

Tak samozrejme. Ale ze zkušenosti mohu uklidnit, ze i s muzi po 50 lze provozovat sex a nejsou vsichni impotenti, jak se zakladatelka spise troll je snazi zesmesnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
2.10.21 12:08
@Josefuna píše:
Tak samozrejme. Ale ze zkušenosti mohu uklidnit, ze i s muzi po 50 lze provozovat sex a nejsou vsichni impotenti, jak se zakladatelka spise troll je snazi zesmesnit.

Akorát že zakladatelka nemůže na výkonného 50+ narazit. Je nutné hledat funkční náhradní řešení.

• Citovat
  • Upravit
40425
2.10.21 13:18
@Josefuna píše:

Myslím, že zakl. není troll ani omylem.

Je to prostě realita, přestože se to nehodí do dnešní doby kultu mládí a výkřiků, že věk je jenom číslo…

I já osobně jsem na pár impotentů narazila, jednomu bylo asi 35, jinak to byl hezkej chlap, dvoumetrovej, pracoval jako řemeslník, takže to nebyl žádnej kancelářskej chcípák.
Tam to tedy byl pro mě šok, jsem to nečekala.

Takže představa, že bych byla nucena pátrat mezi 45 - 55 pány je víc než děsivá, muselo by se na schůzkách počítat se vším… :)

Jedna známá mi říkala, že přehrabovala mezi padesátníky na seznamce a nejhorší bylo, že když některý měl i erekci, tak mu vždycky spadla, když měl nasadit gumu.
Takže chtěli bez ochrany a do toho ona odmítala jít, no, tak nebylo nic… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria