Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pan Dan píše:
Babička nebo maminka, to je jedno. Hlavně že je to štramanda.
Štramanda to je ženská varianta ke slovu štramák. Vybavuje se mi scéna z filmu Na samotě u lesa jak říká starými Komárkovi :,, Dědo. Vy jste ještě štramák!,, Tak takhle podobně vypadají padesátnice,,štramandy,, Po padesátce je totiž každá krásná a atraktivní jak princezna Hárakšanda.
@Anonymní píše:
Vpodstatě všichni se strašně snaží, ale má to zádrhely, viz první příspěvek. To ale neznamená, že u mě to neklapne. S některými to občas bylo hodně fajn, ale právě že jen občas. Mohlo by být ale líp, pokud by byli s možnostmi víc v pohodě.
No jo, nekterym se z vrstevnic asi uz nepostavi.
@Josefuna píše:
Pomerne rozsirena situace ; tedy u 50+
Predpokladam, ze tricatnici podobny problem nemaji ![]()
@Proximus Sofía Vergara čerstvá padesátka 🙂. Takže určitě ne každá. Jasně ona je extrémně krásná. Ale i hezkých je jich dost. A udrzba a plastiky už nejsou tak dráhy aby si je nemohla dovolit i jen průměrne movitější dáma
@blackdahlia32 píše:
@Proximus Sofía Vergara čerstvá padesátka 🙂. Takže určitě ne každá. Jasně ona je extrémně krásná. Ale i hezkých je jich dost. A udrzba a plastiky už nejsou tak dráhy aby si je nemohla dovolit i jen průměrne movitější dáma
Občas takhle vypadají i někteří muži.
@Josefuna píše:
Myslim si, že to bude i náš případ.. vidíme se pouze 3 večery v týdnu takže doma řešíme jen ty provozní záležitosti ohledně, dětí, peněz, nákup, vozový park, sport a i když se snažim nevypadat jako mukl ve věznici, tak erotično se z toho nevykřeše. Nic naplat dobře už bylo..
![]()
@blackdahlia32 píše:
@Královna Kosmíru Teď úplně nechápu, promiň. Jako dobře? 🙂
Ne přesně jako ta pani.. Chirurgie dnes umí zázraky.. jsem přesvedčená, že by v klidu přešili i Zemana..
@Královna Kosmíru Jo třeba fotr od Kardashianek
. Hele ale ona zrovna nějaký přehnaný plastiky nemá. To jsou jiný, experti-mutanti.
@Anonymní píše:
Vpodstatě všichni se strašně snaží, ale má to zádrhely, viz první příspěvek. To ale neznamená, že u mě to neklapne. S některými to občas bylo hodně fajn, ale právě že jen občas. Mohlo by být ale líp, pokud by byli s možnostmi víc v pohodě.
Chápu to tedy tak, že je máš všechny současně. Skvělá strategie! Ještě by to chtělo doplnit zajdou
@Mango_Lassi píše:
Chápu to tedy tak, že je máš všechny současně. Skvělá strategie! Ještě by to chtělo doplnit zajdou
Pět viagráků
![]()
@Královna Kosmíru píše:
Pět viagráků![]()
![]()
Na každý den jeden a o víkendu volno, ideální
![]()
@Mango_Lassi píše:
To chápeš blbě. je fakt, že se někteří prolínali
, ale jinak navazovali.
@Proximus píše: Štramanda to je ženská varianta ke slovu štramák. Vybavuje se mi scéna z filmu Na samotě u lesa jak říká starými Komárkovi :,, Dědo. Vy jste ještě štramák!,, Tak takhle podobně vypadají padesátnice,,štramandy,, Po padesátce je totiž každá krásná a atraktivní jak princezna Hárakšanda.Štramandou můžeš nazvat ženu v celkem širokém rozmezí věku, akorát teď se bavíme o padesáti letech. Děda Komárek už byl fakt dost starý.