5. týden - prosím o radu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nováček
11.4.10 18:10

Jé Ewi,ty jsi mě tak uklidnila.Manžel je ze mě taky v rozpacích,vypada,že ho asi trefí brzo.Fakt jsi mě uklidnila,já to potřebuju pořád slyšet. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3641
11.4.10 18:18

Já to chápu, taky jsem se bála, dokonce jsem tenkrát psala nějakému doktorovi na porodnice.cz, uklidnil mě, že to nic není, ale ani mi nevysvětlil čím to je, ale pro jistotu bych k doktorce šla, nemusí to být stejné jako u mě, ale předpokládám, že ano :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nováček
11.4.10 18:24

Já si myslím,že to bude asi stejné.Ale čím to asi tak může být.jestli tím tlakem nebo nějaká žilka,kdo ví.Myslím si,že ještě snad nikdo nepotratil při tlačení na WC.Asi bych měla další krvácení a bolení.A co bolesti v podbříšku,trápily Tě?Mě semtam píchne. :roll:

• Citovat
  • Upravit
3641
11.4.10 18:27

Mě bolelo pořád, pořád jsem se bála, že to dostanu! Dokonce jsem tak prvních 14dní špinila, ale úplně černou krev, to je prý proto, jak se vajíčko zahnízduje, neboj, bolí to proto, že se Ti roztahuje děloha, pak Tě bude píchat v tříslech, taky jak se natahují úpony od dělohy. Takže vše OK, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
11.4.10 21:50

U mně to troškou krvavého hlenu a pak lehoučkým špiněním začalo v 6tt,,na UTZ ok, píchli mi do zadku včelu. Pak byl klid a ve 13 tt jsem začala silně krvácet a dva dny nato to končilo potratem a to jsem byla ještě týž den ráno na velkém placeném UTZ a vše bylo ok. Nic nepodceňuj, šetři se a s každou blbostí se raději hlas doktorovi. Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nováček
11.4.10 23:10

Ahoj ale ty jsi píšeš,že jsi krvácela normálně s pochvy ale já ne,jen občas když mám stolici.

• Citovat
  • Upravit
nováček
11.4.10 23:11

Myslím,že to krvácení v tom 6tt nesouviselo co se Ti potom stalo v tom 13tt.

• Citovat
  • Upravit
nováček
12.4.10 11:53

Ahojte holky,chtěla jsem se zeptat jaké zkušenosti máte s Utrogestanem? :-)

• Citovat
  • Upravit
653
12.4.10 12:42

ahoj nováčku,já beru utrogestan už 5 měsíců,teď jsem ve 12tt.Jsem z něho unavená,ale jiné problémy nemám.já věřím,že s ním bude vše o.k. a dítě konečně donosím.Přeju ti hodně štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nováček
12.4.10 12:48

Mě ho doktor napsal protože jsem při 2.týdnu trošku špinila a píchala jsem si dva dny agolutin na udržení,tak mi tedˇ napsal utrogestan,že je dobré hormony udržovat a na stejné hladině a prý se jí tak do 12.týdne.Taky věřím že bude vše dobré. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
491
12.4.10 16:49

Ahojky, já jsem brala Ultrogestan od 5. - 12- týdne, měla jsem to z důvodu prevence, jelikož jsem v předcházejícím těhotenství ze začátku krvácela a nakonec o miminko přišla. Ultrogestan se předepisuje na udržení těhotenství, brala jsem ho 1-1-2 a bylo všechno v naprostém pořádku.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nováček
12.4.10 18:10

Ahojky Marci,já ho beru taky tedˇ od 5tt a prý se má brát do toho 12tt,pak prý to už převezme placenta.Je to asi prevence,ničemu neuškodí.beru ho 1-0-1 a polykám ho,doktor říkal,že je to jedno,že prý když bych si ho zaváděla,tak bych mohla mít různé výtoky a taky různě zbarvené a pak jak se znám bych stresovala :lol: :kytka: :wink:

• Citovat
  • Upravit
nováček
12.4.10 18:54

Holky měly jste některá v začátku těhu bolesti stydké kosti?Občas mě trošku bolí,píchá a tlačí a mám bolesti jako kdybych měla menstruaci,možná se to odráží od té kosti,nevím!!! :-?

• Citovat
  • Upravit
nováček
15.4.10 16:29

Ahojky holky,tak jak jsem dopadla na kontrole :-D jsem v 6tt+2 dny a bylo slyšet včera už i srdíčko :srdce: -paráda,jsme staršně štˇastní :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky