6 měsíční dítě nechce pít
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Kačen95 zkus něco jiného, než lahvičku, můj syn začal pít nejlépe brčkem. Pak jsem rovnou koupila takový ten klasický hrnek s cucákem. Teď v roce jsme se vrátili k netekoucí lahvi s brčkem. Taky pil málo a i teď v zimě to není žádná sláva
. Ale dle doktorky to stačí, každé dítě prý pije podle své potřeby. Kojíš třikrát denně, to si těch 300-400ml vypije a další tekutiny má v kaších a jídle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My jsme měli to samé s dcerou a to ji bylo půl roku v létě a byly největší vedra:/ zhroutila jsem se z toho:/ ale dávali jsme pití strikackou od nurofenu…alespoň po troskách do ní něco dostat…zkuste to taky tak
nekupujte už další lahvicky…on na to přijde.. nám to taky trvalo
držím moc palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám úplně stejný problém. Malá 9 měsíců nechce pít vůbec a ani nekojim. Vyzkoušela jsem všechno možné a skončila jsem na vodě z presnidavky (potom co s ní presnidavku dám do ní vodu, protrepu a má šťávu), kterou jí dávám strikackou do pusy. Doufám, že to brzy přejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kačen95 a kolik ma pocuranych plen?
Nejake lahvicky s brckem jsi zkousela? Co vecer misto kase davat polevky, doplni nejake tekutiny.
Inspirace na polevky najdes TADY ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda, každé dítě je jiné, ale zkusila bych to brčko. Naše 7-měsíční z něho pije jak dívá, baví jí to. Prvorozená pila ze silikonového pítka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Brcko, to jedine zabralo u nas, ale stejne syn zacal nejak vic pit az po ukonceni kojeni. A davej jen cistou vodu, maximalne neslazeny caj, neuc dite zbytecne na sladke piti. Dokud cura, je ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak jsem zkusila brčko a to taky nechce
. Tak nevím, snad se to zlepší. Čůrá asi 5× denně. To bych řekla, že je dobrý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dneska dokonce nechtěl ani kaši z lahvičky. Což předtim chtěl. Přijde mi to jakoby se té lahvičky bál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit