Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dnes ráno mi syn ve vteřině nepozornosti spadl z postele na parkety. Spadl na břicho, plakal a hned, jak jsem ho zvedla, tak přestal a začal se smát. Na hlavičce má malinkou bouli. Chová se stejně jako vždy, myslíte, že s ním nemusím do nemocnice? Díky za rady.
Já bych měla strach, ale jestli mu nic není tak bych nejela ![]()
@Veverkaaa taky se mi to stalo, dokonce 2× asi v rozmezí 3 měsíců
sekunda nepozornosti a už to bylo
V obou případech to dobře dopadlo, do nemocnice jsem nejela, syn ihned po zvednutí na ruce brečet přestal, přesně jak píšeš. Ale byla jsem jak ostříž, když jsem ho uložila spát, lehla jsem si k němu, i když máme monitor dechu, protože jsem se bála
Neměl ani bouli, za to já byla jak uzlík nervů do druhého dne, v noci jsem nemohla ani pořádně spát
![]()
Takže pozoruj a kdyby se ti něco nezdálo, zajdi do nemocnice
Ale zatím bych neplašila, děti jsou dost gumové ![]()
Hlídat zvracení. Jestli nemá rozdílne zornice. Pokud nespadl na dlažbu tak by se nic stát nemělo. Taky jsem vyšilovala pokaždé když spadla. U me byl koberec nikdy se nic ale nestalo. Od cca 6 měsíců jsem ji dávala do postýlky nebo na deku na zem.
Me synek vypadl jako malej z postýlky na parkety. Myslela jsem, ze bude po me
. CHudak malej se postavil a prepadl, hned jsem jela do nemocnice a nechali si nas na pozorovani. Malej ale v nemocnici zvracel, asi mel mensi otres mozku.Fakt hrozny, clovek musi porad predvidat a ikdyz dava pozor, tyk se neco semele.. Kazdopadne sleduj…
Podívej se na profil uživatelky pudloslava. ta to tam má velmi dobře sepsané, co vše a jak se má po takovém pádu kontrolovat.
Úplně jsem si teď vzpomněla, jak mi bylo, když nám syn spadl z postele, tuším, že mu bylo také tak nějak:) 5 měsíců. Aspoň 2 hodiny by neměl jít spát, hlídej jestli se chová běžně, nezvrací, normálně jí..
A koukni na profil Pudloslavy, má tam krásně popsáno, co se má hlídat.
@Veverkaaa pokud se chova jako vzdy, neni treba jet hned, ale hlidat. Nam vcea nas maly spadnul z gauce, on na nem stal a preslapnul si a jaksi si stoupnul mimo a letel dolu po zadech a hlavou trisknul do auticek, takze boule na zatylku a 10 minutovy jecak. Tak jsme ho chvilku pozorovali, pak sel spat a je v pohode. Ono by se to podle me poznalo hodne rychle, ze je neco spatne.
@michee
ty vado, z tohohle mě úplně naskočila husina
Náš syn má skoro 16 měsíců a už měl 2× rozseklé čelo (pokaždé s manželem
) Už z toho mám fobii
Ale taky jsem s tím nikde nebyli, na šití to nebylo ani jednou a jinak byl normální.. Jen ty jizvičky:(( Snad se mu ztratí, jak bud růst..
6 měsíců už je pěknej věk na takový pád, musel by spadnout vyloženě nějak blbě, aby mu něco bylo. Jak říkají holky, nikam nejezdit, stačí hlídat. Bude to ok ![]()
@Lejaa nas maly nastesti casto nepada, on je totiz pan opatrny!! Vcera to byla trochu moje chyba, na gauci byla polozena deka a zasahovala pres okraj a maly si myslel, ze tam jest muze slapnout…Jinak jizvu ma jednu, na nose, kdyz mu bylo 7 mesicu, tak se sapal po krabici na hracky a nejak se mu to smyklo, hranou se sekl do nosanku a zustal mu sram! A s tatinkem vzdy pada ve vane, nevim co tam ti dva delaji, ake nastesti bez nasledku a jen boule a modriny
Holt takovych bouli jeste bude!
@michee
jj:-D a přesně to mě děsí..
Je super, že máte pana opatrného, my máme zas uragána, který nejdřív běží a potom myslí ![]()
zrovna před pár dny jsem ho vyndala z kočáru, ať se projde, udělal 3 kroky a letěl ROVNOU na obličej:-D naštěstí vyvázl jen s odřeným nosem a tváří.. je to boj
Díky za rady a zkušenosti
. malý usnul - měl hodně špatnou noc, tak ted nevím, jestli mu něco je z toho pádu nebo je unavený (přikláněla bych se k té druhé variantě). Nechat spát nebo probudit? ![]()
To by mohlo být v pořádku. Mému kamarádovy nedávno upadl syn z postele a bouchl se o roh nočního stolku a asi příjde o oko
Proto, buďte opatrní, kde máte dítka…