Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, manžel dneska spadnul a bouchnul se o plechový sud do hlavy, já bohužel nebyla doma, takže beze svědků, myslí, že o sobě tak 15minut nevěděl, ze zadu na hlavě má bouli, myslíte že s ním mám dojet na pohotovost? On nechce, jen ho bolí hlava, nemotá se, špatně od žaludku mu není…
Podle mě nemůže moc dobře ten čas odhadnout.. Já jsem párkrát omdlela (manžel vždy doma), jednou jsem padla tak blbě, že jsem si málem ukousla jazyk, pomlácená hrůza.. Nikam jsme nejeli. Ať odpočívá, počkala bych - ale můj názor, no.
@salamander369
Tak pokud byl v bezvědomí, tak by asi k lékaři měl. I když si teda dost dobře nedovedu představit jaká to musela být rána, když upadl do bezvědomí? To asi musel na ten sud spadnout z nějaké výšky, zřejmě z patra? ![]()
Víš jak zemřela skvělá herečka Natasha Richardson? Prosím jeďte ![]()
Určitě bych jela, pokud byl nějakou dobu v bezvědomí, tak to vidím minimálně na otřes mozku
To já bych taky jela, ale on nechce, že je to fpoho, že si myslí že byl mimo tak těch 10-15 minut, ale neví to jistě, řiká že ho hlava bolí trochu, že mu jinak nic není, chjo, to je situace, přesvědčuju ho že pojedem od tý doby co sem doma… furt řiká že to necháme na ráno…
Jela bych, nechají si ho na pozorování. Udělají rtg, aby se vyloučily vnitřní zranění.
@salamander369 píše:
Ahoj holky, manžel dneska spadnul a bouchnul se o plechový sud do hlavy, já bohužel nebyla doma, takže beze svědků, myslí, že o sobě tak 15minut nevěděl, ze zadu na hlavě má bouli, myslíte že s ním mám dojet na pohotovost? On nechce, jen ho bolí hlava, nemotá se, špatně od žaludku mu není…
Ať byl jakkoliv dlouho v bezvědomí, určitě bych jela.
@salamander369
10-15 min je ale dost dlouho.. Jak ví, že to bylo tak dlouho? (nerýpu, jen se ptám..). Omdlela jsem i v porodnici a připadalo mi, že jsem „mimo“ 5 min - a bylo to 10-20 sekund..
Ono je jedno, jak dlouho. Bezvědomí je vždy důvod k vyhledání lékaře. DO hlavy si nikdo nevidí a mohli by si to vyčítat.
Jela bych rozhodně, ale znám chlapy, ti jsou schopni na vlastní „hrdinství“ i umřít, takže zakladatelko to přesvědčování nezávidím.
@salamander369 píše:
@BAZÁREK ANGIE - ujeli mu nohy po kulatým špalku
Možná byl v bezvědomí pár sekund, to nemůže posoudit, ale i tak bych jela, není radno si s takovými věcmi zahrávat. ![]()