Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Moc děkuji za uklidnění, můžu se zeptat jestli jsi zdravotník nebo odkud bereš informace? Děkuji
To je dobre, ze se nejdriv ptas a pak teprve overujes
Jsem neurolozka, ale dospelych.
@Pudloslava Můžu mít dotaz - jak u dětí probíhá MR hlavičky? Dítko 3,5roku - čeká nás MR kvůli motání. Za únor se to stalo cca 4× a z toho 3* v jednom týdnu. Za březen jednou a s měsíčním odstupem od února.
Vůbec nevím, jak to probíhá. Jak vypadá probouzení a vše okolo?
@Anonymní píše:
@Pudloslava Můžu mít dotaz - jak u dětí probíhá MR hlavičky? Dítko 3,5roku - čeká nás MR kvůli motání. Za únor se to stalo cca 4× a z toho 3* v jednom týdnu. Za březen jednou a s měsíčním odstupem od února.Vůbec nevím, jak to probíhá. Jak vypadá probouzení a vše okolo?
vsak pisu, ze delam dospele, poslu ti sem radiologa.
@wercuska Ty jsi ten radiolog? Viz - můj dotaz na tu rezonanci s dítkem…
@Anonymní píše:
@wercuska Ty jsi ten radiolog? Viz - můj dotaz na tu rezonanci s dítkem…
neni, radiolog nedela MR, ale opta se.
Ale zasadni info ti stejne dala lboratn pri objednavani, ono to muze byt vsude tgrochu jinak.
Dobrý den, @pudoslava asi bude vědět nejlíp… Jsem kráva, vím, že pádu je XY, i první dcera spadla asi ve 4m a ke čila"až moc🤣 🙈Ale dnes se mi skutalela 2m z postele (asi 38cm),mala má 54..na koberec teda… Já byla otočná, tak jsem neviděla jak spadla… Plakala, po chvilce chování přestala, byla vzhurz celou dobu, i se trošku usmála, na hlavě jsem nic nenahmatala, fontanela v klidu, vsema končetinami hýbe, nezvracela, teď si dala sloficka u mě v šátku, pije, kouká, už se vzbudila.. Tak snad v pořádku… Nikde nikomu asi nespadlo takové mrne🙈
@Pudloslava píše:
To je dobre, ze se nejdriv ptas a pak teprve overujesJsem neurolozka, ale dospelych.
Prosím vás, syn (9 měs.) mi spadl dozadu na hlavu, postavil se k posteli (je snížená), chytl se prostěradla, rozdováděný péroval a pak rána dozadu. Poté křik, vypadal takový otřesený, nějakou chvíli poté lehce ublinknul (nebyla jsem si jistá, jestli tam byla souvislost ale zpětně si říkám, že asi ano), dnes, den poté mu vyskočily na zátylku takové boule, chová se normálně, vše se jeví ok, zvídavý, čilý… ale mám strach… Kvůli těm bobulím. Dnes teda zase dvakrát spadl dozadu… ale myslím, že to je z toho většího včerejšího pádu… Staví se a nejde tomu vždy zabránit, umí zatím jen jít do kleku, když chce dolů, ještě neumí padat na zadek. Máme plovoučku.
Bojím se těch boulí a můžou prosím být do budoucna nějaké následky? ![]()
@EmaKom ty jsou opravdu dost velke, asi by bylo dobre ukazat to nekde na chirurgii. Ale asi to nic nebude.