Hyperaktivní dítě a úrazy :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30.10.14 14:08

Hyperaktivní dítě a úrazy :(

Ahoj maminky,
potrebuju se trochu uklidnit a vypsat.Dnes si dal muj syn o roh stolu, rozsekl si to na koreni nosu, byla to vterina :( Okamzite jsem jela do nemocnice, udelali mu rentgen a dali nalepovaci stehy, ktery ma mit tyden.Po navratu z nemocnice jsem se sesypala :zed: Strasne si to vycitam, detska i v nemocnici mi rekli, ze u hyperaktivnich deti se to pomalu neda uhlidat a je porad nejaky uraz, ale ja si to strasne vycitam :( Jsem v 5 mesici a mam strach, ze na syna budu uz pomala a nebudu mu stacit, strasne mi to rve srdce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66800
30.10.14 14:10

Nemám hyperaktivní děti, ale v nemocnici na pohotovosti už nás taky znají. Pokud nejde o život, jde o ho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
30.10.14 14:15

Moje dítě není hyperaktivní, a taky už máme za sebou několikero úrazů. Dcera je říkám tomu kalamity - je s tom spadnout i ze stoje na rovné ploše, nějak se jí zamotají nohy a už je na zemi. Klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
30.10.14 14:20

@Marťásek 007 Moje dcera si rozsekla ve 3 letech čelo. Také o roh stolu, měla 8 stehů ale né samovypadávacích, museli jsme za 10 dní jít na vyndání. V životě jsem neviděla takhle díru do hlavy :nevim: :nevim:,nic vážného to naštěstí nebylo a je v pořádku a vidí dobře. Hodně jsem si to taky vyčítala, ale pochopila jsem, že úrazy dětí jsou běžná věc :zed: :zed:,bohužel :zed:.Nic si z toho nedělej, hlavně že se nestalo nic horšího. :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
30.10.14 14:23

Dcera neni hyperaktivni, ale dobita je furt. Momentalne ma na tvari modrinu co sviti do dali, porad nekde pada a mlati se o co jde. Mame dum velmi upraveny na to, aby se ji stalo co nejmene urazu, ale stejne se dari. Tehotna nejsem, kondicku mam celkem uchazejici, ale stejne vsechny pady vychytat nedokazu, to asi nikdo. Takze klid, bud rada, ze se nestalo nic vaznejsiho a pevny nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
30.10.14 14:28

Ahoj, můj syn má 15 měsíců a už má podruhé rozseklé čelo.. Dnes si rozbil i nos - na rovné cestě.. Nikdy to tedy neměl tak, aby jsme někam museli, ale taky jsem z těchhle věcí špatná. Bohužel se mnohdy nedá ohlídat:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.14 14:28

To syn hyperaktivni je, takze 10oci je na nej malo :nevim: Tak strasne jsem se lekla, ze mi vse doslo az doma… V nemocnici jsem byla snad za 5min, manzel v praci a tady mohl byt za necelou hodku, nastesti jsem mela auto doma, malymu jsem to prelepila, aby mu to tolik neteklo a rychle jela… Detska dr me pri posledni navsteve varovala, ze uraz je hned, ale furt jsem si rikala, ze ja ho uhlidam :( A neuhlidala :( Je mi desne, kdyz jsem videla tu krev 8o Jsem rada, ze jsem nezpanikarila a jednala s chladnou hlavou…Ale stejnak si tu vterinu, kdy se mu to stalo nikdy neodpustim, furt me to bude zrat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.14 14:30

@Lejaa To si z rozseklym celem nesla do nemocnice? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
30.10.14 14:33

@Marťásek 007 Copak ty jsi žádný úraz, když jsi byla malá neměla?,opravdu je to normální :roll: a myslím, že jich ještě přibude. A můžeš hlídat do zbláznění ale stejně neuhlídáš. Z nám to u dětí, jak u svých, tak u cizích :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.10.14 14:39

@Marťásek 007 klid.. děti, to je nepřeberné množství možností, jak překvapit rodiče a přitom se přizabít.. nevyčítej s nic.. udělej max proto, aby se to minimalizovalo, ovšem to neznamená, že se úrazy nestanou.. háže to s Tebou nejspíš kvůli hormonům ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.14 14:42

@Mensy Jasne,ze jsem urazy mela, ale ne, jako 2lety dite (2roky mu budou koncem prosince) Tim je to pro me horsi, kdyz vidis takhle maly dite z hlavou celou od krve, hruza a des :O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.10.14 14:42

Klid. Mám velmi živé, akční, zbrklé a impulzivní dítě. Podle doktora ve špitále je to prý typický prototyp úrazového dítěte, že nám dá ještě pokouřit. Pořád v pohybu, do všeho jde po hlavě, je to blázínek. V 7 měsících měl první vážnější úraz, prasklou lebku. A od té doby jede pořád. Začal brzy chodit, nohy bez mozku, věčně o něco dobitý, poznávacím znamením jsou neustálé modřiny po čele. Nějaké rozseklé obočí, prokousnuté dásně nebo boule mě, po našich zážitcích, nechávají už naprosto klidnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
30.10.14 14:45

@Marťásek 007 Ono to vypadá děsivě, ale ve skutečnosti, to tak strašné není :nevim:.Samozřejmě to ale člověk vidí, až když jde od doktora. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
30.10.14 14:46

@Fima Děti jsou tzv. gumové :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:,oklepou se a jedou na novo :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.14 14:48

@martina.se Vsak uz ted, je to tu vse pozavirany, nic v dosahu, kliky jsou otoceny nahoru, aby si sam neotevrel, zamykame i vchodovy dvere, ty si otevrel i pres kliku nahoru :( na stole prave mame na rohach ty chranice, jenze dnes to syn sloupal a hned bylo vymalovano :( Prilepila jsem je vterinakem, tak to snad neodlepi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák