Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak dnes na KO dobry, nos zlomenej nema a otres mozku uz je taky vyloucenej, pristi ctvrtek jdeme se stehama.Jen jsem s nim dojela domu, tak tu zacal litat, jak blazen a udal si na cele dalsi modrinu
Ja uz se z toho fakt picnu, letel, jak silenej a nevybral to u komody.Na tohle si asi nezvyknu ![]()
Az bude vetsi, bude snad rozumnejsi a prestane tak blbnout, prijde mi, ze nema zadny pud sebezachovy, proste do vseho po hlave a pak to takhle vypada ![]()
Vsem dekuji za podporu a za castecne uklidneni ![]()
@Mensy Mno,cekala jsem, ze bude opatrnejsi, ale spis naopak a furt tu trnu, kdy s sebou zase nekde placne
Fakt bych ho musela svazat, ale stejnak by se rozvazal
Je to strasna bezmoc, je fakt nezvladatelnej ![]()
@Mensy píše:
@Marťásek 007 Moje dcera si rozsekla ve 3 letech čelo. Také o roh stolu, měla 8 stehů ale né samovypadávacích, museli jsme za 10 dní jít na vyndání. V životě jsem neviděla takhle díru do hlavy![]()
,nic vážného to naštěstí nebylo a je v pořádku a vidí dobře. Hodně jsem si to taky vyčítala, ale pochopila jsem, že úrazy dětí jsou běžná věc
![]()
,bohužel
.Nic si z toho nedělej, hlavně že se nestalo nic horšího.
![]()
Dobrý den dnes si malá rozsekla taky čelo o prážek u dveří ujela jí noha a bylo to nejhorší je ta krev lilo zní jak z volíčka taky sme šitý chci se zeptat měla pak malá velkou jizvu? Sem z toho ještě ted hotová bylo mi jí hozně líto až do pláče mi bylo kor u toho šití furt chudák volala že už chce domu. Ale fakt nedaj se uhlídat nejhorší je že s druhou dcerou sme byli na šití před 14 dny ta si prozměnu rozsekl bradu ve vaně. Asi si to ségra chtěla vyzkoušet jaký je to být šitá ![]()
@hasanka Ahoj,tak moje dcera nemá vůbec po dvou letech žádnou jizvu. Není vůbec vidět, kde to bylo šitý. Ono, taky záleží na tom, jak šikovně se to podaří tomu doktorovi. Hlavně, jak ji roste hlava, tak se ta kůže napíná a tím pádem se to ztratilo úplně.
.Jinak, jak jsem psala, krve je spousta.Syn si minulý týden rozrazil hlavu ve škole, má 5 stehů, zítra jdeme na vyndání, také na viditelném místě, tak jsem zvědavá, jakou on bude mít jizvu, snad žádnou.
.On už má takto rozraženou hlavu po druhé
,je to prostě děs. I tak se ale člověk vždycky pořádně lekne.
. Tak přeji at to máte všechno v pohodě
.