6. týden - přestalo mě bolet břicho

Anonymní
8.1.24 22:27

6. týden - přestalo mě bolet břicho

Jsem celou dobu cítila sem tam píchnutí nebo tlaky jako při MS, tak jsem věděla, že je vše v pořádku, že se děloha roztahuje. A dnes nic. Ani se necítím,,schvácená”. Jakože jsem chvíli šla a už mi bylo na omdlení a teď dobře je mi až je to divný. Jak kdyby ty příznaky zmizely. Je to normalní, že občas to bříško některý dny ani nebolí? A příznaky sme tam zmizí?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5722
8.1.24 22:29

Nepozoruj se tolik, je to normální ;). Kdybys zvracela jak amina, tak budeš za den bez příznaků fakt ráda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16380
8.1.24 22:40
@Anonymní píše:
Jsem celou dobu cítila sem tam píchnutí nebo tlaky jako při MS, tak jsem věděla, že je vše v pořádku, že se děloha roztahuje. A dnes nic. Ani se necítím,,schvácená”. Jakože jsem chvíli šla a už mi bylo na omdlení a teď dobře je mi až je to divný. Jak kdyby ty příznaky zmizely. Je to normalní, že občas to bříško některý dny ani nebolí? A příznaky sme tam zmizí?

Někdo příznaky má, někdo nemá. Každá je má taky třeba v jiném období a jinak dlouho. Buď ráda, že je ti fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6678
8.1.24 22:53

Je, ale taky mě děsilo, když jsem to necítila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.24 07:35

@Temnástranasíly A mívala jsi občas bolesti v břiše jako při MS? Kdy až jsi to pocítila?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.24 07:36

@Dahlia0409 Mně šlo jen o to, že z ničeho nic utichly. Ale máš pravdu, každý to má jinak a nebudu se tím stresovat

• Citovat
  • Upravit
16380
9.1.24 08:44
@Anonymní píše:
@Dahlia0409 Mně šlo jen o to, že z ničeho nic utichly. Ale máš pravdu, každý to má jinak a nebudu se tím stresovat

Plno žen se toho lekne, ale opravdu o nic nejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
9.1.24 10:21
@Anonymní píše:
Jsem celou dobu cítila sem tam píchnutí nebo tlaky jako při MS, tak jsem věděla, že je vše v pořádku, že se děloha roztahuje. A dnes nic. Ani se necítím,,schvácená”. Jakože jsem chvíli šla a už mi bylo na omdlení a teď dobře je mi až je to divný. Jak kdyby ty příznaky zmizely. Je to normalní, že občas to bříško některý dny ani nebolí? A
@Anonymní píše:
@Dahlia0409 Mně šlo jen o to, že z ničeho nic utichly. Ale máš pravdu, každý to má jina
@Anonymní píše:

ahoj, já jsem dnes 6tt+0, příznaky jsem měla jen pár dní po vynechání menstruace (pnutí prsou, píchání v podbřišku..) Dneska jsem byla u doktora a už je tam i srdeční akce a jsem zcela bez příznaků. Je to tedy moje druhé těhotenství, takže vím, že za pár dní u mě začne noční vlčí hlad a nevolnost jen při pohledu na jakýkoliv dopravní prostředek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6678
9.1.24 11:02
@Anonymní píše:
@Temnástranasíly A mívala jsi občas bolesti v břiše jako při MS? Kdy až jsi to pocítila?

Jj já cítím kdykoliv roste děloha, ale mám tam i myom a v 16tydnu to teď byly spíše pekelné bolesti, do té doby to bylo tak, že jsem ob den cítila trošku jak před ms, taky jsem to vnímala jako jistotu. Potom co mě to bolelo jak prase 24 hodin v kuse jsem ráda, že to po silném hořčíku dost zmizelo.

Každopádně do té doby to jeden den bylo, dva dny nebylo, často se to třeba dělo v noci a přes den ne.

Je strašně lehké říkat, nestresuj se. Takže prostě, jen ten strach přečkej, ale je normální, že to zmizí a zase se objeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí