Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kriss Tina no nevím doktor tvrdil že to vše odpovídá jen nevidí tu akci srdeční že se to může ale ještě objevit tak nechápu
@ZuzanaBartonova17 píše:
@Kriss Tina ale menstruacni cyklus mám 25 dní
Na tím spis bys měla byt těhotná dyl. Takže si ms měla naposled někdy koncem prosince?
@ZuzanaBartonova17 tohle je nějaké divné, zajděte k jinému doktorovi. Pozitivní tt 20.1. a doktor nevidí srdeční akci? Já měla pozitivní těhotenský test 13.12. a už 28.12. byla srdeční akce.
@ZuzanaBartonova17 ve vašem případě bych to udělala taky a to ještě dnes odpoledne. Doktor mi přijde nějak mimo, že neřeší to, že tt máte již od 20.1. a nevidí srdeční akci ani po 2 měsících. I kdyby to bylo neprosperující těhotenství, tak je třeba to řešit.
@Magda124 no byla sem na pohotovsti 26.2 a hcg vysoké ale nebylo nic vidět 28.2 jsem byla u očí hcg vyrostlo a byl vidět gestacni váček
@ZuzanaBartonova17 píše:
Ahoj holky dneska sem byla na ultrazvuku podle ms mám být 8+1 podle ultrazvuku prej 7-8 ale nebylo vidět srdeční akce…měli ste to tak některá moc prosím o radu zítra mám jít na hcg odběr
Píšu to sem už poněkolikáté. Byla jsem na utz v 7+něco, takže osmý týden. Byla vidět dvojčata, ale žádná srdeční akce. Dr to nějak nekomentoval, jen říkal, že vše vypadá dobře. Mě v té době ani nenapadlo, že by něco mohlo být špatně. Další kontrola byla až v 11 TT a to bylo vše v pořádku. Dětem jsou už dva ![]()
@ZuzanaBartonova17 a pozitivní těhotenský test jste měla 20.1. nebo 20.2.? Výsledky spíš odpovídají pozitivními tt v únoru. Jak jsem psala, v mém případě pozitivní tt 13.12. a srdíčko 28.12. Tzn. cca 14 dní o pozitivního tt.
@Magda124 Ježíš ani pardon 20.2 já sem fakt magor ano v únoru pardon mě hrabě
@Magda124 menstruaci sem měla. mit 17.2 a nedošla tak sem zkoušela 4 dny po a byl pozitivní
@ZuzanaBartonova17 tak to je mnohem lepší, to by pak ten 7-8tt odpovídal a srdíčko podle mě doktor neviděl pouze kvůli nekvalitnímu utz. Nicméně tu pohotovost klidně můžete vyzkoušet, jestli vás tu uklidní.
@Magda124 jsem fakt magor mě to nějak nemyslí jsem z toho nervozni…no nefungoval mu ten co k němu chodím tak mě vzal na nějaký jiný ale jak říkám nic sem tam neviděla vuuubec nic bylo to strašné zrnité těžko sem tam viděl ten gestacni váček