7 měsíců a hrubší hlas

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
135
28.9.12 18:23

7 měsíců-hrubší hlas

Ahoj, mám takový možná hloupý dotaz. Stalo se některé z Vás, že Vašemu mimču jakoby zhrubl hlas, jako když „mutuje“. Malé je necelých 7 měsíců a příjde mi když pláče a měbo se směje, tak má takový hrubší hlásek, už né ten pištivý. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
28.9.12 18:25

Já myslím, že jí nic zásadního nebude :mrgreen: prostě objevuje svůj hlas a zkouší různý polohy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
28.9.12 18:25

Moje malá to má taky :mrgreen: Když se směje, tak to zní hrozně hrubě, jako kdyby byla po deseti pivech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
28.9.12 18:28
@Majjasl píše:
Moje malá to má taky :mrgreen: Když se směje, tak to zní hrozně hrubě, jako kdyby byla po deseti pivech :mrgreen:
:D :D :D No já sem se úplně zarazila, tak sem v klidu :P :P :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
28.9.12 18:30

@JanaSm Já se ze začátku taky dost divila, co to je za zvuky, ale teď mi to už přijde vtipný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
28.9.12 18:33
@Majjasl píše:
@JanaSm Já se ze začátku taky dost divila, co to je za zvuky, ale teď mi to už přijde vtipný :lol:

Zase je fakt, že už mě ten pláč tak netahá za uši. už je to příjemnější na poslouchání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
28.9.12 18:43

@JanaSm To je pravda :) už je vidět, že jsou to větší dětičky tak i hlásky se jim mění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
28.9.12 19:06

No já nevím, co si pamatuju, tak když mladýmu -tehdy osm měsíců zhrubl hlas, tak z toho byla do pár dní laryngitida, takže nechci strašit ale doporučuju sledovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2
28.9.12 19:20
@Sisulík píše:
No já nevím, co si pamatuju, tak když mladýmu -tehdy osm měsíců zhrubl hlas, tak z toho byla do pár dní laryngitida, takže nechci strašit ale doporučuju sledovat.

Jsme na tom stejně. Malý má 10 měsíců a zrovna máme laryngitidu..

• Citovat
  • Upravit
4295
28.9.12 19:22

My teda laryngitidu neměli a to se jí hlásek změnil taky okolo toho 8 měsíce a zůstalo jí to dodnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
29.9.12 06:02

@Sisulík @Wecernice2 Jaký byl z hlavních příznaků, díky kterému ste poznaly že je to laryngitida? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2
29.9.12 08:01
@JanaSm píše:
@Sisulík @Wecernice2 Jaký byl z hlavních příznaků, díky kterému ste poznaly že je to laryngitida? :(

No já myslela že je malý nachlazený. Začal mu hrubnout hlas a dost se zahlenil s rýmou. Další den už nemohl skoro mluvit a kašlal tak štěkavě..
Jinak já jsem právě nepozorovala dříve, že by se malému změnil hlas. Ale on od narození měl hlas jako zvon a přeřval všechny děti v porodnici :nevim:
Myslím, že pokud by jsi měla nemocné miminko, tak to poznáš.. asi se mu opravdu mění hlásek.

• Citovat
  • Upravit
135
29.9.12 08:25

No maličká byla před týdnem nachlazená, ale to ještě měla hlas normální. Jinak sem se dívala na příznaky a krom hrubšího hlasu žádné nemáme ani mi nekašle, tak snad to nic nebude. :( Každopádně ji sleduji jako ostříž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí