Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky!
Moc mě zajímá kolik váží Vaše ratolesti kolem 14m. ![]()
Naše Terezka má pouze 8,52kg. Tak mě moc zajímá jestli je tu ještě nějaký drobeček ![]()
Díky ![]()
Moje dcera má ve 12 měs. 8380g, 73cm taky je drobeček a přitom toho pojí dost.
Asi mají některé děti rychlejší spalování nebo co, to můžeme jen závidět ![]()
Ahoj syn má teď ve 20ti měs. lehce přes 10 kg, je to drobek co do váhy, ale jinak je stejně vysoký jako ostatní
nepamatuju si teď kolik měl ve 14, ale bylo to kolem 8-9 kg ![]()
Majda měla v roce 7,3kg takže ve 14ti měsících možná ani 8kg neměla…
A je v pohodě, kolem toho roku byla fakt hubeňour ale pak se srovnala. Pořád je okolo toho 15. percentilu…
Tak Noemka je taky drobeček, ale teď to trochu dotáhla (1kg za 2m)… 8,35kg ve 12m
Malýmu bude za týden rok a před týdnem, když jsem ho vážila měl 7,80kg(oblečený). Od svýho půl roka prakticky nepřibírá.
My máme ve 14ti 9410g, máme drobečka chlapečka, ale zato aspon 80cm
Náš syn má ve 14 měsících 11,2kg. Je hodně vysoký, vyšší než některé dvouleté děti (má cca 87cm). Takže vypadá hodně hubeně. Nikdo mi ani nevěří, že má takovou váhu. Kdyby 2 kila přibral, brala bych to
.
Mám cca stejně hubené holky - ve 14 m měly 8kg a 8350kg, nyní v 2,5letech mají shodně 11,3kg ![]()
Jééé, takových drobečků. Tak už můžu být v klidu
Pořád jsem se bála, že je to moc málo, jelikož moje starší děti měli ve 12m 10,3 a 11,4 kg ![]()
No syn měl v 18 měs. 10kg co si pamatuji a to si držel pěkně dlouho… teď má 4 roky a 15kg
Dcera mela po roce taky pod devet kilo, pamatuju si to, jak jsme resili autosedacku. Ted ma dva roky a vazi 10.
Moje mala ma 7 mesicu a na pulrocni prohlidce mela 6 kg presne a 61 cm.....jak to sleduju, od te doby se to moc nepohnulo
Takze vaha jeste jde, ale je kratka ![]()