Křivice - zase jsem vyplašená

303
28.9.12 13:03

křivice-zase jsu vyplasena

Ahojte holky..
chci se zeptat, na internetu toho moc o priznacich nevim…kdo ma nejake zkusenosti s krivici u miminek…jak se to projeivlo apod??
muj malinky bere vit. D -vigantol,2 kapky denne, protoze mel mekky zatylek, ale dr. rekla ze uz je to lepsi, za 14 dni jdeme na kontrolu. vzadu ma placatejsi hlavicku, ale to jsu si jista ze je z lezeni, ptz preferoval 1 stranu a uz se mu to lepsi…no a ani nevim proc ale porad mam z te pitome krivice strach :( :zed: :pocitac: :zed: :( protoze mel a jeste porad ma mekkci ten zatylek-zadni fontanelu, a kdyz se mu podivam na rucicky od lokytku dolu, tak mi prijde ze je ma trosku do obloucku-nevim, je to normalni? samozrejme se ze mudr. zeptam…a jeste, sice koniky pase, i na tygrika vse zvlada ale kdyz ho chovam, tak mu jeste trochu hlavicka klimbá..ma cerstve 4 mesice..jeste se mi ani neotocil na brisko sam od sebe, na bok nekdy jo, ale nejradsi lezi jak lenoch na zadech…jinak je ale smisek, papa hezky, zuzle vse kolem, ruky, hracky apod, „vyklada“…prosim o uklidneni, protoze nevim, uz jsem byla celkem klidna ohlende malyho, ale posledni dobou jsu porad nervozni, jestli je v poradku…jak pujdeme k mudr. tak se zeptam, ale je to az za 2 tydny, a..do te doby se asi zblaznim… :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14771
28.9.12 13:29

Prosím tě klid :hug: vigantol bere tuším každé miminečko, a každý jedinec má své tempo vývoje, někdo se v třech čtyrech měsících otáčí, jiný až v šesti, kašli na to, dr. pozná když bude něco špatně, od toho ty prohlídky jsou, není kam spěchat, jednou se bude točit i maličký, věř mu :hug: to samé bude s plazením, lezením po čtyrech, chozením… bnesrovnávej mimča kolem sebe a to tvé, každé je jinak a na něco jiného šikovné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
28.9.12 13:31

A ty máš úplně rovné kosti 8o? já ne a moji malí to měli taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.9.12 13:34

Tady píšou, že se malá fontanela uzavírá až kolem 6.měsíce http://www.naseporodnice.cz/…ontanela.php
Jinde zase že ve 3.měsíci, maj v tom nějaký bordel :lol:
Ale pokud někde píšou 6.měsíc, tak do té doby bych byla klidná, to máš stejné jak s velkou, obecně se píše do roka, ale může to být klidně do roka a půl i déle.
Jinak že se ti dítě ve 4m nepřetáčí na bříško, to je snad úplně normální, přetáčejí se děti mezi 4 a 6m, takže má dle tabulek ještě 2m čas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
28.9.12 14:45

Klííííd :hug: :hug: křivici určitě nemá, Vigantol dáváš… dáváš, tak buď v klidu. Nečti žádný hrůzy na netu, já si kolikrát dokážu díky netu najít rakovinu prostaty :mrgreen: :mrgreen: takže klid, užívej si miminečka. A že se nepřetáčí? Vždyť má ještě čas! :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure