7600,- na měsíc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
37121
16.3.15 12:26

@kacenka8 no zatim to mam tak tak. Este se mi teda nestalo ze bych nevysla ale neusetrim bokem ani korunu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
16.3.15 12:29

@Kriss Tina a ani si toho moc nedoprejes vid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
16.3.15 12:33

@kacenka8 to vubec ne, ani si nepamatuju kdy sem si koupila neco vylozene pro sebe :-) ale tak je to docasny musim, to brat tak ze bude lip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.3.15 12:33

7600 je v cajku, nám to taky pro 4 stačí (samo že umím utratit i víc). Pomůže napsat si seznam toho, co potřebuješ a nakupovat jen podle seznamu. A nechod nakupovat hladová - to taky pomáhá, FAKT :palec:
Místo sladkostí něco upeč a co můžeš, dělej si doma - knedlíky, nudličky, pečivo… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
16.3.15 12:38

To v pohodě dáte, to je tak akorát :D. Jen si dát pozor na utrácení za věci, které nejsou potřeba, takže nejlépe jít nakupovat bez dětí a manžela a tak obden, aby se koupilo jen to, co je na seznamu, skutečně to chybí a není to do zásoby, jestli tedy máte tuhle krizovku jen tento měsíc - tj., udělat si seznam :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
16.3.15 12:47

Nás je 5,děti velké a když se snažím jde to i s 5500.základ je nic nevyhazovat. neexistuje denně 10 druhů ovoce, stačí 2.kupovat jen tolik kolik je třeba. netřeba 2× týdně čerstvá ryba. nám stačí 5ks filety za á 35./1× týdně, nebo rybí pomazánka z 1 tuńáka, nebo rybky za 14-kopené v akci. vařím podle akcí. sezonní zel. a ovoce je levnější. maso 3× za týden stačí. na sváču stačí rohlík s pomazánkou nemusí být sýr+šunka. atd. můžeš říci, zaklaad., kolik přibližně projíte měsíčně, když zrovna nehlídáš ceny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.15 12:57

Ja mam třeba na měsíc 5000 od přítele,1800 ze socialky(příspěvěk na bydlení)jsem na rizikovce a ještě mě nepřišli peníze za unor, což nebude žádná sláva, na všechno-nájem, elektrika, paušál, jídlo, školka, ted jsme momentálně furt nemocní takže hrůza :,(

• Citovat
  • Upravit
6819
16.3.15 13:30

@Kriss Tina to jsou slušné vyhlídky mě to čeká 3roky :-( se z toho zblaznim kort když jsem zvyklá vydělávat kolem 20000 měsíčně. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
16.3.15 13:48

@kacenka8 no u nas je to opravdu jenom docasny nez pritel splati pujcku a hlavne ja nebyla zvykla ani predtim na naky zavratny castky takze kdyz mam o par tisic min tak se dokazu uskromnit a neresim to… ale chapu ze pro lidi co maj nastavenej nejakej standart je dost tezky se prizpusobovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
16.3.15 13:55

@Kriss Tina my to budem tak mit prave na ty tri roky nez se splati to co ma takze cela materska :-( a jak stary mas dite? Já jestli pořád kojis nebo už. Máš větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
16.3.15 14:00

@kacenka8 ja na materskou nedavno nastoupila tenhle tejden mam teprv termin ale uz od srpna jsem doma na rizikovym a to sem mela este min penez nez tu materskou :-) uvidime jak budem zvladat az se malej narodi ale ty maly mimca nejsou zas tak nakladny ty prvni mesice kdyz se jim, nemusi kupovat treba UM a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
16.3.15 14:15
@atominnka píše:
7600 je v cajku, nám to taky pro 4 stačí (samo že umím utratit i víc). Pomůže napsat si seznam toho, co potřebuješ a nakupovat jen podle seznamu. A nechod nakupovat hladová - to taky pomáhá, FAKT :palec:
Místo sladkostí něco upeč a co můžeš, dělej si doma - knedlíky, nudličky, pečivo… ;)

Jeste víc pomáhá jít nakupovat, když se ti chce zrovna chc… na záchod. To nakoupíš během chvilky jen to naprosto nejnutnější… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.3.15 18:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat