7 týden těhotenství bez nevoľnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.9.18 10:58

@Lekninka91 to viem. Ale ak by mi nebolo od zaciatku zle, tak to neriešim, alebo ak by mibolo zle aj teraz. Len to, ze jeden den prsia boleli azrazu nic, ale ze vobec. Ani brucho nafúknuté, ani nic, som plna energie. Ako ja sa nesťažujem, len obava tam je.

• Citovat
  • Upravit
9125
13.9.18 11:04
@Anonymní píše:
@Lekninka91 to viem. Ale ak by mi nebolo od zaciatku zle, tak to neriešim, alebo ak by mibolo zle aj teraz. Len to, ze jeden den prsia boleli azrazu nic, ale ze vobec. Ani brucho nafúknuté, ani nic, som plna energie. Ako ja sa nesťažujem, len obava tam je.

Hele, musíš vydržet do zítra a verdikt doktora - stejně Tě neuklidní žiadna z nás. Ani kdyby Ti tady každá psala, že to taky tak měla. Kým to neuvidíš na UTZ resp. neuslyšíš od doktora tak prostě nebudeš klidnější. Pro tohle (ty myšlenky a řešení zda je to ok, nebo ne) se nemá chodit k doktorovi zbytečně brzo. Stejně to neovlivníš a v 8-9tt je už minimálně vidět srdíčko (a nebo ne). Takhle řešíš že gyndař neviděl rozdíl mezi 5tt a 6tt a že Ti vymizely příznaky ze dne na den a že se cítíš „prázdna“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
13.9.18 11:05

snaž se hodit do klidu, stejně to neovlivníš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
13.9.18 11:13

7 tt je čerstvé, to mi vůbec nic nebylo. Jen asi 2× mě zabolely prsa a neskutečně mi smrděly ryby a česnek. Ale to bylo tím, že jsme byli zrovna na dovolené. Dokud jsem nezačala v 18 tt cítit první bublavé pohyby, tak jsem byla jak netěhotná. Věřím, že bude vše v pořádku a narodí se zdravé miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
13.9.18 11:20

U mě 3× vymizení těhu příznaků a 3× jsem potratila.Snad nebudeš ten případ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
13.9.18 11:35
@Qadra píše:
U mě 3× vymizení těhu příznaků a 3× jsem potratila.Snad nebudeš ten případ

A u mě příznaky trvaly ještě 2 týdny po SP ZT…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.18 12:00

@rozand no pekne ???? uz nech mi povie na com som, je to na psycho.

• Citovat
  • Upravit
5501
13.9.18 12:06
@Anonymní píše:
@rozand no pekne ???? uz nech mi povie na com som, je to na psycho.

Chápu. Bolest prsou byla po potratu na psychiku teda síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
13.9.18 15:12
@Lekninka91 píše:
Ani nevolnosti ti nezaručí prosperující těhotenství..

:poblion: v autě ještě cestou do špitálu na revizi (a nebylo to z cestování ani z nervů).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.18 15:40

@histep mne praveze nic nie je. Boleli ma prsia, a prve dni som mala akúsi chuť vela jest, hlavne zmrzlinu. Ale pripisovala som to teplu. Od asi 5tt nic nepociťujem. Prsia mam stale velke, naliate, ale nebolia. Tehotenský test stale pozitivny. Ale to este bude. Mna trapi to, ze v 5tt bol gestacny vak 5,5 mm, zltkovy vak prítomný, embryo viditeľné… A v 6tt 14mm gest vak, zltkovy vak 3,5mm, ale embryo nevidno. Ved ak bol viditeľný pred tyzdnom, tak mal byt vacdi, nie? A nie zmiznúť. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.18 15:47

@jancabr pred 8r som od 5tt citila nevoľnosť, hoci som nezvracala, prsia ma boleli, a zo všetkého ma nadrapovalo. Nemohla som prejsť okolo pultu s mäsom, ani syry dom nemohla, smrdelo mi mlieko, manzel ???? vsetko. Druhe tehu ma boleli bradavky ale ze brutal a spala by som aj za pochodu. A teraz nic, prsia boleli ale tak ako pred menzesom, uplne inac, vobec nie bradavky. A trošku btucho ako na menzes, nechapem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.18 18:21

Já rodila celkem 6× a v prvním těhotenství mi kolem 6-7tt vymizely příznaky. V dalších těhotenstvích jsem pak už v podstatě typické příznaky vůbec neměla.

Radši anonym, někteří nevědí, že jsem čekala i . dítě (to pak nevyšlo)

• Citovat
  • Upravit
5468
13.9.18 20:38
@Anonymní píše:
Citim sa taka prázdna. Pri obidvoch tehotenstvach som cítila hned, ze je vo mne novy zivot. Teraz ma neboli nic, bradavky vobec, mam vacsie prsia, ale nie su tazke, ani nebolia, nechodím na wc, pri prvom tehu sa mi točil svet, nezvracala som, ale od 6tt som si hladkala brucho a vedela som, ze je to tam. Pri druhom ma hned boleli bradavky, som si nemohla dat ani podprsenku, mala som horku chut v ústach po káve, bola som unavená, nachladena. Ide o to, ze som prave kvoli tomu, ze boleli prsia a vyhodili sa mi žilky zistila, ze som tehotna… A zrazu nic. Teraz som bola v 5tt na usg, bolo vsetko OK, dokonca videl aj zárodok. Len akciu este nie. V 6tt uz stíchol a vraj sa nic nezmenilo a v takom rozmedzí uz vidiet rozdiel, zárodok mal narast na dvojnasobok. Nevidel nic. Pytal sa ma, ci nemam ťažkosti, ci nekrvacam. Zajtra idem zase a mam si brat ajveci pre istotu ze by to bol zamklnuty potrat.

Nestraš, budu držet palce,aby to bylo všechno v pořádku. Snaž se myslet pozitivně. Ono to,že nemáš těhu příznaky opravdu nemusí nic znamenat.Samozřejmě ale nejsem doktor.Budu držet palce a dej určitě vědět!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.18 20:57

Dam vediet.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.18 16:46

@Kajule21 @histep @rozand @jancabr @Qadra :,( je koniec. 7+2tt bez akcie bez zárodku. Aj hned ma vyčistili. Doktor bol velmi mily, poplakal si so mnou. A sľúbil, ze ďalšie moje malinké odrodi. ❤ aj tak to boli.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty