Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Kajule21 @histep @rozand @jancabr @Qadraje koniec. 7+2tt bez akcie bez zárodku. Aj hned ma vyčistili. Doktor bol velmi mily, poplakal si so mnou. A sľúbil, ze ďalšie moje malinké odrodi. ❤ aj tak to boli.
Posílám hodně sil
Máš teď nahoře nadílka
a až bude ten správný čas, tak se dušička vrátí. ![]()
@Anonymní píše:
@Kajule21 @histep @rozand @jancabr @Qadraje koniec. 7+2tt bez akcie bez zárodku. Aj hned ma vyčistili. Doktor bol velmi mily, poplakal si so mnou. A sľúbil, ze ďalšie moje malinké odrodi. ❤ aj tak to boli.
Jen truchli, je to přirozené a potřebné. Držím palce.
@Anonymní píše:
Ani nevíš,jak moc mě to mrzí
Posílám sílu a těhu hormon,aby to brzo vyšlo a měla jsi prďolku brzy v bříšku, tentokrát už s dobrým koncem…
![]()
Ja mela skoro vsechny priznaky jeste par dnu po revizi.
Priznaky o prosperite tehotenstvi bohuzel nevypovidaji, proto bylo zamlkly tehotenstvi takovy sok… ![]()
Já jsem dnes 7tt a prakticky vůbec nemam žádné příznaky jen bolesti bradavek tot vše. Taky mam celkem strach aby vše dopadlo dobře. Včera jsem měla ultrazvuk a zatím žádný tlukot srdíčka. Příští týden mam jít znovu, tak sem celkem nervozní. Ale já už počítám se vším… ![]()
To srdicko se hodne lisi. Ja ho mela 5+6 a 6+0, kamaradka 7+3 a 7+5…Ono totiz zalezi i na tom, jak ma doktor kvalitni ultrazvuk. ![]()
No já měla v 5tt negativní test, krvácení doktor nic neviděl a teď prsa bolí nalivaji se a v práci ve skladu už nezvládnu ani zabalit pytel hlíny, no ale v tom 4tt jsem cítila pachy, jednou nechuť pak hrozný hlad, který mi nikdy nepřišel těžký( pytel hlíny). No jsem 7tt test jsem si si dělala znovu a byl pozitivní. No co z toho vyleze uvidíme zda nebudu 4.8. Krvácet
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.