800 na 2 týdny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1641
28.6.21 22:08

Přítel na brigádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
28.6.21 22:10

Plus mě napadá něco prodat. Nebo kontokorent. Ale teoreticky by mohlo 800 vystačit. Přítel má obedy v praci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36173
28.6.21 22:11

Tak něco doma prodat :nevim: z toho se bez toho aniž by ti někdo něco dal třeba z potravinové banky přežít nedá aby jste nemeli týden hlad :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.21 22:13
@lachtanice86 píše:
7dnu v týdnu v práci asi nebude, ty můžeš na brigádu i s dítětem, treba roznos letáku.

Přítel jezdí plachtakem dálky, tak že občas je prič 2 týdny, občas 3 občas víc..
Jako 2 dospělého jsem ho ne měla na mysli, starám se totiž o jeho mámu, co ted není dejezdatna.
Jen že když říkám že dojdu s dítětem vseci odmítají.

• Citovat
  • Upravit
1735
28.6.21 22:15
@Anonymní píše:
Výplata 14 další měsíc, máme 800kč na účtě. Půjde s tím nějak přežít?
Nějaký rady a typy prosím. Dostali jsme se do takové situace… Další měsíc už to bude dobrý. Půjčit nemáme u koho.
Případně levná jídla.
Diki♥️️

Jako studentka jsem musela vyjít s hodně malým obnosem na jídlo… Těstoviny zapečené s osmazenou cibulí arajskym protlakem, těstoviny na sladko, těstoviny se špenátem a sýrem. Chleba ve vajíčku, čočka, bramborové placky, brambory s česnekem na smetaně, rizoto, atd… Koukni na slevy v letáku a podle toho jídlo vymysli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36173
28.6.21 22:16
@Anonymní píše:
Přítel jezdí plachtakem dálky, tak že občas je prič 2 týdny, občas 3 občas víc..
Jako 2 dospělého jsem ho ne měla na mysli, starám se totiž o jeho mámu, co ted není dejezdatna.

Počkej, já to nechápu, pro koho teda potřebuješ to jídlo na dva týdný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
28.6.21 22:17

Kup vajicka… ted v kauflandu maj 30ks za 54kc… kazdej den pro kazdeho dve vejce denne jakkoliv, az uz jako omelete nebo na tvrdo, pripadne jako vlozka do cehokoliv… aspon nejaky bilkoviny, dve baleni mate za 110kc. Chleba sumava tri bochniky toho velkeho. K tomu tvarohove pomazanky… dobry a syty jidlo. Lusteniny - dalsi zdroj bilkovin. Sojove maso - treba s rajcatama. Koupit kilo rejze z toho je taky dost jidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.21 22:18
@pikola píše:
Počkej, já to nechápu, pro koho teda potřebuješ to jídlo na dva týdný?

Já a maminka přítele.

• Citovat
  • Upravit
59472
28.6.21 22:18

Dost šílená částka :? a bez zásob teda nic moc :? To ani z jedné strany není nikdo kdy by vypomohl penězi nebo nakoupil? jen ceny za zeleninu nic moc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.21 22:19
@Leenvecka píše:
Kup vajicka… ted v kauflandu maj 30ks za 54kc… kazdej den pro kazdeho dve vejce denne jakkoliv, az uz jako omelete nebo na tvrdo, pripadne jako vlozka do cehokoliv… aspon nejaky bilkoviny, dve baleni mate za 110kc. Chleba sumava tri bochniky toho velkeho. K tomu tvarohove pomazanky… dobry a syty jidlo. Lusteniny - dalsi zdroj bilkovin. Sojove maso - treba s rajcatama. Koupit kilo rejze z toho je taky dost jidla.

Dekuji! ♥️️

• Citovat
  • Upravit
2623
28.6.21 22:21

Tak na snídaně upéct bábovku nebo nějakou buchtu, kup luštěniny (v suchém stavu, ne konzervy), kořenová zelenina je levná - to máš na polévky, omáčky. Kup nějaké kosti a z nich uvař vývar, nudle uděláš domácí. Ve vedlejší diskuzi o šetření jsem četla, že Kaufland těsně před zavirackou prodává hodne levnou zeleninu, nevím ale který Kaufland. Teď v Lidlu mají kuře duo v akci, naporcuj do mrazáku, stehna + křídla můžeš upéct s těstovinami (ty můžeš udělat domácí), prsa do omáček a skelet na vývar. Kupovat nejlevnější chléb, věci v akci. Internet máš, takže si vyhledej nejrůznější akce a tam nákup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
28.6.21 22:24

Jo a na snidane ovesny kase… v lidlu nebo kauflandu maj ty jejich privatni znacky jemny vlocky za cca 13kc a je z toho cca 10 porci kase k tomu 3l mlika na tech cca 10 porci.
Takze rano ovesna kase, na obed nejak udelany vajicka s testovinama, nebo c cockou, pripadne omeleta (treba jen s cibuli). K veceri pak chleba s tvarohovou pomazankou (jedno vejce v klidu na dve poradny porce k pulce tvarohu), v bille maj i levny tunak (23kc) a tak jeden tvaroh, jeden tunak a mate pomazanku na dva dny za cca 40kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
28.6.21 22:25
@Anonymní píše:

A tchyne nema zadny prijem? Nebo nemuze alepson nekdy pohlidat dite, aby jsi mohla na par hodin vypadnout nekam na brigadu? Jiny pribuzny, kamaradku, nemate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
28.6.21 22:25

Vyjít se s tím, se skromností, určitě dá. Pokud jste z Brna a okolí, s potravinami vám ráda pomůžu. Kdyžtak se mi ozvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36173
28.6.21 22:26
@Anonymní píše:
Já a maminka přítele.

A ta taky nemá žádný peníze? A co bude jíst on na cestách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat