800 na 2 týdny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.6.21 21:43

800 na 2 týdny

Výplata 14 další měsíc, máme 800kč na účtě. Půjde s tím nějak přežít?
Nějaký rady a typy prosím. Dostali jsme se do takové situace… Další měsíc už to bude dobrý. Půjčit nemáme u koho.
Případně levná jídla.
Diki♥️️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
28.6.21 21:47

Kolik vás na těch 800kc je? Co máte doma za jídlo?

• Citovat
  • Upravit
19980
28.6.21 21:50
@Anonymní píše:
Nějaký rady a typy prosím. Dostali jsme se do takové situace… Další měsíc už to bude dobrý. Půjčit nemáme u koho.
Případně levná jídla.
Diki♥️️

Co z tech 800 musíte platit? Pro kolik lidí? Co mas doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
28.6.21 21:51
@Anonymní píše:
Případně levná jídla.
Diki♥️️

Kornel???

• Citovat
  • Upravit
2330
28.6.21 21:52

To je jen na jídlo nebo z toho máš zaplatit telefony, jízdenky a další nezbytné výdaje? Na jídlo pro 4 lidi v klidu. No tak holt budete jíst těstoviny se zeleninou, něco doma napéct. :nevim: Záleží i co máte doma, kolik vás je strávníků, jestli třeba jíte někde v práci, jestli kouříte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
28.6.21 21:53

Najdtěte nejbližší organizaci, co nabízí potraviny z potravinové banky. Tím se situace dost zjednoduší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35531
28.6.21 21:55

Cca 57 kč na den. Kolik vás na to je? Napadá mě čočka s chlebem, palačinky, šišky s makem, nějakou buchtu pokud máš třeba zavareniny. Pizza se dá taky udělat za pár korun, levný těstoviny, rajská s vajíčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.21 21:56
@Anonymní píše:
Kolik vás na těch 800kc je? Co máte doma za jídlo?

Nic moc doma doma už není, nějaké těstoviny, pohanka, cibule, 6 vajec, a něco málo v mrazáku, pár kosticek(malé) špenátu, trocha polévkové zelky.
Sme 2 a malé dítko, co naštěstí zatím jen mlíčko.

• Citovat
  • Upravit
1439
28.6.21 21:57

No tak všechno jde, kdyz se chce, ale na to abysme tady něco radili, je to moc malo i informaci. Kolik vas na to je? Bude rozdíl, jestli jste na to dva nebo mate ctyri deti, ze.. Bydleni, energie a nejnutnejsi ucty mate zaplacene? Mate doma aspon nejake zakladni potraviny, nebo vubec nic?

Nejlevneji vyjde varit doma. Hlavně polevky a vyvary. Kup jedno cele kure v akci a muzes mit z toho tri plnohodnotna jidla - vyvar, omacku, rizoto.. Ted je vsude spousta ovoce. Bublanina je rychla a levna a nasnida se z toho a nasvaci cela rodina.. Nektere supermarkety vyprodavaji ovozel a pecivo za zlomek ceny tesne pred za zavirackou, aby to nemuseli vyhazovat. Cocka s parkem, nudle s makem, koprovka s vajickem a bramborem.

Pak taky pomaha si vzit aspon narazovou brigadu.. Prace je ted dost. Par veceru myti nadobi v hospode, jeste se tam najis a odneses si nějakou kacku na preziti.

Příspěvek upraven 28.06.21 v 22:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.21 21:58
@lachtanice86 píše:
Co z tech 800 musíte platit? Pro kolik lidí? Co mas doma?

Naštěstí už se nic platit nemusí vše už nám strhli. Úplně jsem zhroucena s této situace.
2 dospělé.

• Citovat
  • Upravit
34322
28.6.21 21:58
@Anonymní píše:
Nic moc doma doma už není, nějaké těstoviny, pohanka, cibule, 6 vajec, a něco málo v mrazáku, pár kosticek(malé) špenátu, trocha polévkové zelky.
Sme 2 a malé dítko, co naštěstí zatím jen mlíčko.

Vyrazit na brigadu…? Za den prace se ti rozpocet zdvojnasobi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.21 22:03
@Lucie_Sx píše:
Vyrazit na brigadu…? Za den prace se ti rozpocet zdvojnasobi.

Já bych ráda, přítel má stálou práci, v které mu bohužel zatím nemůžou poskytnout zálohu, je tam skoro každý den ať má conejvyssi vyplatu.
Já mám doma malé dítě které nemůžu opustit.

• Citovat
  • Upravit
2330
28.6.21 22:05

No, omrkni slevy, nakup základní potraviny a z toho si sestav jídelníček. Brambory koupíš za 4 i za 29 Kč/kg, tak podobně se vším, takže prostě zapřemýšli u nákupu a máš vystaráno. Kup celé kuře v akci, máte na 2 dny pečené, zbytek obrat do rizota, skelet do polévky. Omáčky vychází velmi levně. Obecně, čím méně zpracovaná potravina, tím levněji koupíš - čili ne sladkosti, ne jogurty, ne nějaká dochucovadla a vycházíš krásně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.21 22:06
@Maminanamatersky píše:
No tak všechno jde, kdyz se chce, ale na to abysme tady něco radili, je to moc malo i informaci. Kolik vas na to je? Bude rozdíl, jestli jste na to dva nebo mate ctyri deti, ze.. Bydleni, energie a nejnutnejsi ucty mate zaplacene? Mate doma aspon nejake zakladni potraviny, nebo vubec nic?

Nejlevneji vyjde varit doma. Hlavně polevky a vyvary. Kup jedno cele kure v akci a muzes mit z toho tri plnohodnotna jidla - vyvar, omacku, rizoto.. Ted je vsude spousta ovoce. Bublanina je rychla a levna a nasnida se z toho a nasvaci cela rodina.. Nektere supermarkety vyprodavaji ovozel a pecivo za zlomek ceny tesne pred za zavirackou, aby to nemuseli vyhazovat. Cocka s parkem, nudle s makem, koprovka s vajickem a bramborem.

Pak taky pomaha si vzit aspon narazovou brigadu.. Prace je ted dost. Par veceru myti nadobi v hospode, jeste se tam najis a odneses si nějakou kacku na preziti.

Příspěvek upraven 28.06.21 v 22:00

Dekuji za nápady.
Ano já bych šla do práce, ale máme malé dítě, které nemám na koho nechat. Už jsem psala na pár brigád, ale samozřejmě s dítětem nemůžu.

• Citovat
  • Upravit
19980
28.6.21 22:06
@Anonymní píše:
Já bych ráda, přítel má stálou práci, v které mu bohužel zatím nemůžou poskytnout zálohu, je tam skoro každý den ať má conejvyssi vyplatu.
Já mám doma malé dítě které nemůžu opustit.

7dnu v týdnu v práci asi nebude, ty můžeš na brigádu i s dítětem, treba roznos letáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat