800 na 2 týdny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Podle toho co koukám, tak Pb je v Přerově
jestli jsi na přerovsku, tak tam by to mělo jít přes Charitu - zkus se ozvat do poradny, jaké mají podmínky a nebo kam se máš obrátit.
https://www.prerov.charita.cz/…ro-dluzniky/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou píše:
jestli jsi na přerovsku, tak tam by to mělo jít přes Charitu - zkus se ozvat do poradny, jaké mají podmínky a nebo kam se máš obrátit.
https://www.prerov.charita.cz/…ro-dluzniky/
Dekuji moc!
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Máme 250 obyvatel jen, a napíšu to tak, včera jsem jednu třešničku ochutnala že stromů, a myslela že mne ukamenuji. Oni samé mají málo.
no nesmíš krást cizí třešně, ale najdi někde nějakou alej u silnice, nebo opuštěný sad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou píše:
no nesmíš krást cizí třešně, ale najdi někde nějakou alej u silnice, nebo opuštěný sad.
No to právě byla alej u silnice)) jen jsem si nevšimla že na stromě někdo sedí.
Nechystala jsem se nic krást
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
My bych jsme to zvládli aj bez zeleniny. Museli sme se prestehovat, ať se můžeme starat o jeho mámu, dali kupu peněz za stěhování a vedlejší vetsi, jsem čerstvé po porodu, nemáme tu ani skříně ještě nic. Jde o to že příteli začali strhavat s platu exekucí ( pokuta za parkování za par let vyrostla na poměrně velkou částku, ani sme nevěděli o té pokutě) tak oni si řekli že to vše strhnou najednou. A když přišla výplata, tak to vše šlo na bydlení, léky pro maminku, Plínky, a pak jsem koukla na účet a myslela že omlim.
Bliká mi kontrolka. Opravdu jste si jisti, že šlo o jednorázové stržení celé částky, a tím to je a bude vyřízeno? Opravdu to nenarostlo do částek, které se budou strhávat opakovaně?
Opravdu nehrozí nějaká jiná exekuce, která by vás uvrhla do stejné situace? Exekuce nepadají z nebe, je třeba přebírat poštu, věci řešit včas, než to naroste do vyšších částek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji všem za rády, každý nápad jsem si zapsala do poznámek. A děkuji za loajalitu! Přeji všem, ať se nikdy nedostávate do takové situace! ♥️️
- Citovat
- Upravit
@Karamba2020 píše:
Bliká mi kontrolka. Opravdu jste si jisti, že šlo o jednorázové stržení celé částky, a tím to je a bude vyřízeno? Opravdu to nenarostlo do částek, které se budou strhávat opakovaně?
Opravdu nehrozí nějaká jiná exekuce, která by vás uvrhla do stejné situace? Exekuce nepadají z nebe, je třeba přebírat poštu, věci řešit včas, než to naroste do vyšších částek.
Ano, doopravdy šlo o jednorázové střežení celé částky. Žádná jina exekuce není. Vše platíme vždy včas. Poštu také kontroluji a přebírám včas. Byl to jedinečný případ. Mám v papírech kazdickou pokutu, nebo dopis od města který sme kdy dostali. A tuto jedinou nemám, ani vyzvu ani papír od města. Doopravdy si to hlídám. A fakt nevím kde se stala chyba.
- Citovat
- Upravit
Dělala jsem,,buřtguláš" na dva dny, když jsem neměla peníze, bramborové knedlíky jenom s cibulkou, nebo plněné, když jsem měla uzené. Stačí i uzený bůček, když se koupí pěkný. ten se dá dát i do zapečených těstovin nebo brambor, je oběd na dva dny. K večeři sýry, udělat pomazánku, levnější než uzeniny( i zdravější).
Příspěvek upraven 29.06.21 v 23:11
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak záleží - buď zmenšíte kvantitu, nebo kvalitu. Pokud by to nezahrnovalo dítě, tak bych to klidně přežila na kolínkách s kečupem a instantních polívkách (a ještě by pár set zbylo). Ale jelikož kojíš, tak asi spíš omezit tu kvantitu, zeleninu a ovoce brát jen v akci, žádné polotovary a mlsoty.
Teoreticky se to dá zvládnout i na sacharidovo-proteinovém nápoji (náhradě stravy v prášku, jsou tam i vitamíny), to je kolikrát v akci kolem 300-400 Kč/kg, a to je cca 50 porcí, ale to taky každému nevyhovuje… Ale je fajn to mít doma pro případ nouze, to byla taková moje studentská vychytávka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Výplata 14 další měsíc, máme 800kč na účtě. Půjde s tím nějak přežít?
Nějaký rady a typy prosím. Dostali jsme se do takové situace… Další měsíc už to bude dobrý. Půjčit nemáme u koho.
Případně levná jídla.
Diki♥️️
Odkud jste? Napiš do SZ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dekuji za nápady.
Ano já bych šla do práce, ale máme malé dítě, které nemám na koho nechat. Už jsem psala na pár brigád, ale samozřejmě s dítětem nemůžu.
Proč na ty brigády píšeš, když na ně nemůžeš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:
Dost šílená částkaa bez zásob teda nic moc
To ani z jedné strany není nikdo kdy by vypomohl penězi nebo nakoupil? jen ceny za zeleninu nic moc
To provokuješ, nebo jsi bl. bá?
V týhle situaci jí asi nějaká zelenina může být víš co
?
Zdar zdravé výživě, když mám pár stovek na týden ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omáčky, bez masa. Segedín, kuře na paprice, rajská. Vše za pár kaček, bez masa chvíli vydržíte. Každá omáčka na 3 dny. Zapečené těstoviny, obalený levny gothaj/výrobní salam. Vařit prostě na více dní.
- Citovat
- Upravit
@orionk píše:
Běž darovat plazmu zakladatelko. Za odběr dávají tuším 700,–.
Určitě ji vezmou pár dní po porodu.
- Citovat
- Upravit