800 na 2 týdny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8458
1.7.21 22:34

Podle mě je to zas anonymní diskuse od adminů, aby bylo o čem mluvit. Na vyzvání o SZ, abych pomohla, se neozvala. Jde to tu s tou úrovní z kopce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.2.22 20:50

Zkus si zjistit na internetu obcanskou poradnu v okoli a zavolej tam nebo napis mejl. Take tam resi dluhovou problematiku. Popis jim situaci. Mozna jsou schopni Ti najit dalsi pomoc. Vyhledej si charitu v miste bydliste, adru. Nebo zkus napsat na bazos, sbazar inzerat ze potrebujes potravinovou pomoc. Treba se nekdo najde i tam. Hodne stesti
 Judit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13600
24.2.22 20:58

@Judit702 dobrý výkřik do tmy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
24.2.22 20:58
@Judit702 píše:
Zkus si zjistit na internetu obcanskou poradnu v okoli a zavolej tam nebo napis mejl. Take tam resi dluhovou problematiku. Popis jim situaci. Mozna jsou schopni Ti najit dalsi pomoc. Vyhledej si charitu v miste bydliste, adru. Nebo zkus napsat na bazos, sbazar inzerat ze potrebujes potravinovou pomoc. Treba se nekdo najde i tam. Hodne stesti
Judit

to ses zaregistrovala kvůli 8 měsíců staré diskusi? a rady, které dáváš, tam dávno padly - a buď už umřeli hladem nebo to dávno vyřešili :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41670
26.2.22 17:34
@Anonymní píše:
Já bych ráda, přítel má stálou práci, v které mu bohužel zatím nemůžou poskytnout zálohu, je tam skoro každý den ať má conejvyssi vyplatu.
Já mám doma malé dítě které nemůžu opustit.

Zkuste darovat plazmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33129
26.2.22 17:45
@Havlova píše:
Zkuste darovat plazmu.

28.6.21 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41670
26.2.22 17:59
@arinecka píše:
28.6.21 :mrgreen:

Stane se. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27853
26.2.22 19:58
@Judit702 píše:
Judit

Dátum nič? Už to má dávno vyriešené, ak prežili :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
26.2.22 20:07
@orionk píše:
Běž darovat plazmu zakladatelko. Za odběr dávají tuším 700,–.

Omyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat