800 na 2 týdny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Podle mě je to zas anonymní diskuse od adminů, aby bylo o čem mluvit. Na vyzvání o SZ, abych pomohla, se neozvala. Jde to tu s tou úrovní z kopce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus si zjistit na internetu obcanskou poradnu v okoli a zavolej tam nebo napis mejl. Take tam resi dluhovou problematiku. Popis jim situaci. Mozna jsou schopni Ti najit dalsi pomoc. Vyhledej si charitu v miste bydliste, adru. Nebo zkus napsat na bazos, sbazar inzerat ze potrebujes potravinovou pomoc. Treba se nekdo najde i tam. Hodne stesti
Judit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Judit702 píše:
Zkus si zjistit na internetu obcanskou poradnu v okoli a zavolej tam nebo napis mejl. Take tam resi dluhovou problematiku. Popis jim situaci. Mozna jsou schopni Ti najit dalsi pomoc. Vyhledej si charitu v miste bydliste, adru. Nebo zkus napsat na bazos, sbazar inzerat ze potrebujes potravinovou pomoc. Treba se nekdo najde i tam. Hodne stesti
Judit
to ses zaregistrovala kvůli 8 měsíců staré diskusi? a rady, které dáváš, tam dávno padly - a buď už umřeli hladem nebo to dávno vyřešili ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já bych ráda, přítel má stálou práci, v které mu bohužel zatím nemůžou poskytnout zálohu, je tam skoro každý den ať má conejvyssi vyplatu.
Já mám doma malé dítě které nemůžu opustit.
Zkuste darovat plazmu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Judit702 píše:
Judit
Dátum nič? Už to má dávno vyriešené, ak prežili
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@orionk píše:
Běž darovat plazmu zakladatelko. Za odběr dávají tuším 700,–.
Omyl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit