800 na 2 týdny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7876
29.6.21 08:42
@mackA159 píše:
Určitě ji vezmou pár dní po porodu.

Má chlapa, může jít on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
29.6.21 09:13

Jejda ještě jí tu raďte kontokorent. :roll: Evidentně se dostali do dluhových problémů, ty se opravdu neřeší naděláním dalších dluhů!! Částka je úplně v pohodě, i maso se do ní párkrát vejde, prostě si nenakoupí drahou zeleninu, nesmysly a drahé suroviny, to 14 dní opravdu zvládne, dost lidí se bez zeleniny stravuje celý život. Max přežije posledních pár dní na těstovinách s kečupem, kdo to jako student nezažil. A ne dítě to opravdu za 2 týdny nemá jak ohrozit, kojenci přežili i války a hladomory. :P Spíš si pohlídat, ať to tak není dlouhodobě. Roznášet letáky nebo něco dělat z domu můžeš klidně i s miminem, nemusíš všude výslovně uvádět, že máš mimino. Třeba někomu žehlit, dělat účetnictví, nehty, péct na zakázku nebo nevím, co umíš, popřemýšlej. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
29.6.21 09:18

Zakladatelko, pošli SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
29.6.21 12:43
@Alriga píše:
Kornel???
:lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.21 15:29
@Anonymní píše:
Naštěstí už se nic platit nemusí vše už nám strhli. Úplně jsem zhroucena s této situace.
2 dospělé.

Sbírat sběr, prodat, co doma najdeš, sbírat flašky od piva a polní pich neradím, ale je to také varianta a vařit ze zlevněných surovin ve výprodeji. V životě jsem to takto musela také řešit.

• Citovat
  • Upravit
1085
29.6.21 19:23
@Limi123 píše:
Zakladatelko, pošli SZ.

Mně klidně taky.

Otázkou ovšem je, jestli peníze případně poslané na účet okamžitě nesebere exekutor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
29.6.21 20:23
@Němý Bobeš píše:
Mně klidně taky.Otázkou ovšem je, jestli peníze případně poslané na účet okamžitě nesebere exekutor.

Já bych ji neposlala peníze, ale jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
29.6.21 20:31
@Anonymní píše:
Nic moc doma doma už není, nějaké těstoviny, pohanka, cibule, 6 vajec, a něco málo v mrazáku, pár kosticek(malé) špenátu, trocha polévkové zelky.
Sme 2 a malé dítko, co naštěstí zatím jen mlíčko.

Hele asi ti stejně nezbyde než si půjčit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
29.6.21 20:36

Fakt nemáš doma co prodat? hadry, boty, dětský věci…

nemáš tam někdy boruvky na sběr? už se sbírat dají, děcko necháš spát v kočárku a sbíráš…třeba by sousedi rádi koupili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
30.6.21 08:01

Jestli jsi z vesnice. Nemá nějaký soused větší sad? Můžeš mu nabídnout, že pomůžeš se sběrem a část si odneseš. Miminko může být u tebe v kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23960
30.6.21 08:54
@Anonymní píše:
Výplata 14 další měsíc, máme 800kč na účtě. Půjde s tím nějak přežít?
Nějaký rady a typy prosím. Dostali jsme se do takové situace… Další měsíc už to bude dobrý. Půjčit nemáme u koho.
Případně levná jídla.
Diki♥️️

Nastudovat letáky/akce třeba na kupi.cz… Pečlivě zvažovat, co, kde a za kolik pořídit… Třeba vajíčka jsou běžně skoro pořád k dostání za 55-60,–Kč za 30ks, pokaždé v jiném obchodě… Bezvaječné těstoviny „neznačkové“ trvale skoro ve všech marketech do 10,–Kč/500g…
Já osobně považuju za lahůdku knedlíky s vajíčkem a přitom je to levné… Přitom knedlík nevyrábím, kupuju do 20,–Kč v Kauflandu nebo Penny, do toho přidávám kousek Slovenskýho točenýho /cca 70,–Kč/kg/…
Nebo pečený brambory s česnekem a mlékem, popř. bramborák…
Buřtguláš… Do toho taky stačí točeňák a za pár korun uděláš velkej hrnec, dá se to jíst s chlebem… 8)
Třeba předvařenou rýži čtyřsáčkovou mají pod svojí značkou v Kauflandu, trvale stojí tuším kolem 14,–Kč…
Rád si dám občas kuřecí játra na cibulce, mražený jsou kolem 30,–Kč/0,5kg, stačí to na 4 porce…
Když koupíš v akci mražený kuřecí stehna, cca 45,–Kč/kg, máš jedno stehno přibližně za 15,–Kč…
V masnách, který jsou u Penny marketů, tuším že pod značkou Zeman, se občas taky narazí na zajímavý ceny/akce/výprodeje - nedávno např. bůček za 70,–… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79982
30.6.21 08:59
@Anonymní píše:
Sbírat sběr, prodat, co doma najdeš, sbírat flašky od piva a polní pich neradím, ale je to také varianta a vařit ze zlevněných surovin ve výprodeji. V životě jsem to takto musela také řešit.

No tak jestli ten polní pich dostane zaplacený, tak proč ne?
Tady je doklad důležitosti znalostí mluvnice. Předpokládám jsi myslela,, polní pych".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
30.6.21 09:23

@inkakřivák I při pychu by šel provést pich  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79982
30.6.21 12:19

@divine woman Jo! Tak hurá na kukuřici. I když zatím by byl možná lesní pych/pich lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13116
1.7.21 22:25

Co zkusit něco vyswapovat za potraviny? Nebo ( ale to musíš vědět, že příští měsíc máš peníze ok) zkusit zastavárnu. Jen upřímně netuším, jak fungují v dnešní době. Kamarádka na netu nabízela žehlení. Žehlila u sebe doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat