9měsíční přepadla přes postýlku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.9.12 08:50

9 mesicni prepadla pres postylku

Ahpj maminy ted sem se hrozně vylekala malá chtěla jít za mnou tak zkoušela přelíst postylku a než sem k ni stacila dobehnout přepadla trošku sem ji ppad zbrzdila a do hlavicky se bouchla mám jet pro jistotu k doktorce? je jí 9 měsícu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sterezie
1.9.12 08:59

Já osobně bych jela, pro jistotu..pokud se Ti nechce, můžeš jí pozorovat, nedávat min. dvě hodiny spát, ale já jsem strašpytel..plakala hned? není spavá, apatická?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.12 09:00

@sterezie plakala hned a jen chvili ted uz se smeje a radi po byte

• Citovat
  • Upravit
959
1.9.12 09:03

Andulka před pár dny slítla z postele, nikde žídné viditelné zranění, hned řvala jak tur, po pár minutách dobrý. Volala jsem dr, ta mi s úsměvem řekla, že jezdit nemusíme, v tomto věku jsou prostě děti k neuhlídání. Jen hlídej jestli má obě zornice stejně velké, jestli nezvrací, nebyla mimo, jestli se nechová jinak.To bude OK, jestli se ti něco nebude pozdávat, tak s ní zajeď. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
1.9.12 09:04

Tak jestli je v dle Tebe v pořádku (ty sama poznáš nejlíp, jestli jí něco je), tak bych prostě sledovala, jestli se chová normálně, nezvrací…a taky dost záleží, jestli jsi Ty v pohodě, já osobně pak osnuju v hlavě katastrofický scénáře, takže bych týden nespala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3157
1.9.12 09:12

Je to tak, člověk nemůže vypnout ani na setinu vteřiny, je to někdy náročné :nevim: Náš malej 9m se dostane ze šráků v kočáru, tak nedávno taky „skočil“ přes střechu :nevim:
Jen mi není jasné, to dcera přelezla jako ty šprušle v postýlce? Protože jestli jo tak to je teda číslo… To si nějak nedokážu představit a to syn je dost silnej a dlouhej, ale že by se dostal přes šprušle ven z postýlky to si teda nemyslím :think: Nebo jestli jsem to blbě pochopila tak se omlouvám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.12 09:14

@marmelada78 Dcera je hodně akčni prostě se naklinila přes postýlku a přepadla a to mám postylku sundanou níž tak jak vidm tak ju musí manžel dát uplně dolu :nevim: :zed:

• Citovat
  • Upravit
1.9.12 09:14

Koukni jestli si nic nezlomila, jestli reaguje očíčkama (jedno jí zakryj a nad druhým jí přejížděj prstem a naopak) a zkus jí dát mlíčko a jestli bude jíst a nevyzvrací ti ho (nemyslím ublinknutí), tak nikam nejezdi. Kontroluj jí každé tři hodiny (normálně jí vzbuď aby otevřela očíčka) a neboj to bude v pořádku a hlavně si nic nevyčítej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
1.9.12 09:17

Teda to máš doma pěknou horolezkyňi :D, já bych asi nejela, jenom v případě, že by jevila známky změn chování, atd, holky Ti už výše psaly, co je třeba sledovat, tak se opakovat nebudu. Jinak moje prostřední taky zvládla přelézt postýlku, pěkně horem v 10.měsících, no a teď ve 2 a půl letech mi přeleze i plot :zed: :zed: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
1.9.12 09:19
@Anonymní píše:
@marmelada78 Dcera je hodně akčni prostě se naklinila přes postýlku a přepadla a to mám postylku sundanou níž tak jak vidm tak ju musí manžel dát uplně dolu :nevim: :zed:

my už měli dno postýlky na té nejnižší úrovni :roll:, přehodila nožku, vztáhla se na rukou a přehoupla se dolů, většinou si trošku nabila 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
1.9.12 09:20

Pokud je v pořádku tak ji dnes jen pozoruj, jestli třeba nezačne zvracet. Ale nejspíš bude v pohodě :hug:

A okamžitě postýlku sundat úplně dolů - já ji dávala dolů už v době kdy malé bylo 6 měsíců a sama seděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
1.9.12 09:27

AHa, tak ale zakladatelka ještě neměla postýlku na nejnižší úrovni jestli jsem to pochopila, tak to my máme někdy od 5.měsíce jak se začal stavět 8o tak to pak jo. Tak hlavně že to dobře dopadlo, a jak ti radí holky, jen sleduj reakce a zorničky, dětičky jsou docela gumový ještě v tomhle věku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
1.9.12 09:41
@ankasz píše:
Teda to máš doma pěknou horolezkyňi :D, já bych asi nejela, jenom v případě, že by jevila známky změn chování, atd, holky Ti už výše psaly, co je třeba sledovat, tak se opakovat nebudu. Jinak moje prostřední taky zvládla přelézt postýlku, pěkně horem v 10.měsících, no a teď ve 2 a půl letech mi přeleze i plot :zed: :zed: :zed: :lol:

jejej další horolezkyně, :potlesk:,my máme taky doma horolezkyně, proleze všechno všude :lol:,mám někdy o ní i strach teda ne někdy ale vždycky :P :P moje zlatičko to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20950
1.9.12 09:44

Malý mi taky takhle přepadl. :( Sníženo jsme měli ale i tak se stalo. Nic se mu nestalo. Chvíli plakal a pak už byl v pohodě. Manžel pak ještě upravil postýlku a snížil to na maximum, co to šlo.
Na Tvém místě bych pozorovala a uvidíš.
Držím palce, ať je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
1.9.12 10:12
@marmelada78 píše:
Je to tak, člověk nemůže vypnout ani na setinu vteřiny, je to někdy náročné :nevim: Náš malej 9m se dostane ze šráků v kočáru, tak nedávno taky „skočil“ přes střechu :nevim:
Jen mi není jasné, to dcera přelezla jako ty šprušle v postýlce? Protože jestli jo tak to je teda číslo… To si nějak nedokážu představit a to syn je dost silnej a dlouhej, ale že by se dostal přes šprušle ven z postýlky to si teda nemyslím :think: Nebo jestli jsem to blbě pochopila tak se omlouvám

Oni jsou ty děti strašně ohebný :lol: mě se to v cca 10m malé stalo málem taky, postýlka vyla snížená, ale zapomněla jsem jí tam takovýho velkýho plyšovýho krokodýla a když na něm stála, tak ji sice zvednul jen o kousek, ale i to stačilo 8)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák